Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky VŠEM, tak snad se k Vám můžu přidat a taky napsat pár řádek ![]()
Tak co Kači, jak je malé a co jí bylo?
A jinak k těm vánočním dárkům…myslím, že já už jsem s nakupováním u konce a vše mám ![]()
Rovnátka nenosím, ale snad můžu všechny co je máte politovat
![]()
ahojte holky já se konečně obarvila a ostříhala nebo teda kamoška mě tak zase trochu vypadám.no je fat střelená dneska zase to stejýn dokola
ahojky ![]()
alys to bolí i potom?
mě zase také začali bolet zuby, asi je to tím jak se mi roztahují zuby to těch volných míst
ty se máš že už to máš dole, určitě jsi spokojná vid? Aly a ty jsi měla hodně křivé zuby???
kometko to víš že jo, já už jsem ti chtěla psát proč sem k nám nezajdeš?
Když už nejsi v západočeských tak si můžeme psát alespoň tady a jsem za to ráda ![]()
Vanesska měla náběch na zápal plic
už je to o maličko lepší ale pořád je taková skleslá, kruhy pod očima a bez energie (za to jsem ráda) někdy totiž vydá za 4 děti
Teda ty jsi skvělá, já mám tak 6 dárečků
a ty nejdůležitější mě teprve čekají (pro malou)
A co jsi koupila? To že nemáš rovnátka tak to buď ráda, já jsem mám 14 dní a už mi to leze krkem, najíst se ani nemůžu
![]()
kyb tak hoď fotečku jsem zvědavá
No jo ono jí to přejde ale až se vyblbne
![]()
jako holky moje zlatý, dneska jsem se pustila do úklidu a jen kuchyň jsem uklízela 6hodin
komplet jsem vydrhla linku a špajz a vyházela všechno co mi přišlo pod ruku
tak mám za dnešek svědomí čisté a můžu jít klidně spát a zítra jedu ráno s kamarádkou po nákupech a pak s dalšími kamarádkami se večer jdeme odreagovat na diskotéku, to bude zase v alejích nablito
![]()
a co vy? jaké máte plány na víkend??? ![]()
Kači: No to záleží,jestli ti je budou pak taky utahovat…Ale bolí to rozhodně míň než s těma napevno,v pohodě jsem jedla i tvrdý ![]()
A měla jsem hodně křivý,hlavně horní,tam jsem měla trojky v druhý řadě…teda spíš v první - byly nad těma ostatníma:)
Ahoj!!! ![]()
Kači, ráda bych Ti poradila, ale mám chlapečka, takže Ti mé rady asi k ničemu nebudou ![]()
Ale bod pro tebe, já ještě uklízet nazačala…
Hlavně, ta okna, ta už by potřebovala.. ![]()
AHOJKY ![]()
KOMET tak na okna se pustim až těsně před zdobením
a zaím mám hotovou jen kuchyň…včera už nebyl čas pustit se do další místnosti ![]()
Alys tak to jsem zvědavá
už chci mít také rovné zuby
co Tadeášek a MAtyášek???
Takže změna
šla jsem do sebe a okna dnes umyla
![]()
Lekla jsem se toho, že už má prý ve středu napadnout sníh a k tomu -10 stupňů…tak to jsem raději umyla bez mrazu a sněhu. Přeji všem krásný zbytek víkendu ![]()
kometa32 píše:
Takže změnašla jsem do sebe a okna dnes umyla
![]()
Lekla jsem se toho, že už má prý ve středu napadnout sníh a k tomu -10 stupňů…tak to jsem raději umyla bez mrazu a sněhu. Přeji všem krásný zbytek víkendu
taky bych se do toho měla pustit ale nějak se mi nechce..tak zatím uklízím byt
dneska se vrhnu na obývák a pak k malé do pokoje…to zase bude hraček na vyhození ![]()
včera jsem byla nakoupit nějaké ty dekorativní blbůstky na Vánoce tak jěště musím jít na větvičky a pak už budu vyrábět girlandu a zdobit květináč
se těším na úrvní advent…
co vy holky také vytváříte výzdobu, nebo dáváte přednost té kupované??? KDyžtak nějaké inspirace ![]()
ahojte holky kde jste všeci jak se máte co pečení cukrovíčka??
ahoooooj
tak my se máme celkem dobře
někdy líp, někdy hůř, ale poslední dobou si fakt užívám ![]()
cukroví jsem jěště nepekla
a ani nevím, jestli se do něj pustím… chtěla jsem péct jen jeden druh kvůli Nessy aby mohla vykrajovat, tak uvidim
včera jsem byla nakoupit jěště nějaké dárky a už vůbec nevim co dál koupit ![]()
a co ty (vy)??? už máš napečeno, nakoupeno atd?
no holky tak jste všichni zmizeli??? ![]()
no já mám pokoupeno už všechno od minulího měsíce naštestí protžej sme řekla že se smalou nebud nikde tahat v mrazech a já s břichem.
jinak peču mám linecký pak košíčky rohlíčky a perníčky tedka ještě chcu dělat kokosky a od švagrové recept a asi už nato prdím stejnak se ot zase nesní
téééda ty teda pečeš
tak to já vždycky dělala nejvíc 4 druhy, nějak mě to pečení už nebere ![]()
no to já zase shánim všechno naposlední chvíli
![]()
a co holky na mladých maminách? nějak nemám čas ani náladu tak chodit ![]()
jakto že nemáš naladu???všechno dobrý tak normálka žejo.no jsme cukrářka tak musí píct ale jako me ottaky nebavá dělám ot jen kvuli malé tento rok me ot chytlojinak sem nepekla nikdy protžej sme toho mela dost ze školi a navíc jsme ot nejedli a tedka furt jím sladký ![]()