Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to asi nejspíš jo no
právě jsem tam vydržela do čtvrt na 12 všichni tam zustali a asi se to pořádně rozjelo ještě ale mě už bolej záda s tím pupkem a byla jsem unavená prtože jsme spala v noci jen tři hodky neob 4 takže jsem se těšila do postele
ahojky holky
kyb karaoke zní zajímavě, nikdy jsme na karaoke nebyla, ale docela bych to zkusila…ani nevím jestli to tady u nás je někde poblíž ![]()
alys určitě si to MAty v herničce užil ![]()
já jsem včera byla lyžovat a bylo to super, krásné počasí, sníh a celkem málo lidí
fakt jsme si to užili
dneska se tu asi také uneukážu, musím jet něco pokoupit a nechat nafotit malou a pak budu relaxovat tak zatím pááá ![]()
kde jste kdo??? ![]()
Vánoce Vánoce přicházejí… zpívejme přáááteléééé
![]()
Holky přeju vám šťastné a veselé:-)
(Já jsem to fakt letos vychytala, včera jsem měla celý den a noc skoro 40tky horečky,jíst jsem ani nezkoušela,protože letělo i pití..Dneska už mi „jen“ bolí v krku
)
Veselé Vánoce holky…a hlavně pohodičku, myslím, že si ji všichni zasloužíme
![]()
ahoooj tak kde jste kdo???
jaké byli Vánoce??? co dětičky??? ![]()
ahjote holky jak se tu máte??já byla u našich tedka šla na krev dneska a konečně doma budu prát věci na mimnko zachvilku už.jsem si je dovezla od našich všechno tak peru nám 3 pračky a pak budu prát pro mimčo a chytat přeci už jen dva a půl měsíce desne to letí přijde mi že si to tedka ani nestačím užívat to těhotenství s tou malou
Ahoj holky,
u nás jsme nemocný…Se mnou se to táhne celý svátky a s klukama od víkendu..
Ale jinak Vánoce super a Silvestr jsme prospali:-(
ahojky
alys tak přeji brzké uzdravení
nám se nemoc přes svátky vyhnala, ale určitě se brzy dostaví
máš facebook???
Kačí: Díky..je to děs..Maty už je celkem dobrej,ale Tobi to teda odnáší hrozně:-(
Mám: Alča Šmrhová