Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky gabi no já to dneska také nevidím na dlouho
bolí mě ty zuby tak to zachvilku zalomím do postýlky ![]()
ty chodíš stále do práce??
Kači: Mě to taky uteklo rychle, rovnaly se mi dobře a to mi dr. říkala,ať počítám s delší dobou,protože mi žádný zuby netrhala..a ona to byla fakt rychlovka…Docela jsem koukala,když mi jednou řekla : No a příště už je sundáme ![]()
kybli: Já brala malého sebou taky na ultrazvuky, jednou se ho doktor ptal,co by si přál,abysme měli v bříšku a Maty mu odpověděl,že krtečka ![]()
Alyss píše:
kybli: Já brala malého sebou taky na ultrazvuky, jednou se ho doktor ptal,co by si přál,abysme měli v bříšku a Maty mu odpověděl,že krtečka
jůůůůů tak s tim asi doktor nepočítal vid???
![]()
ono to uteče rychle…a už se na to těším ![]()
tak to je dobrý krtečka to fakt asi nečekal jak říká kačenka.t děti kam na ot chodí ![]()
to joooo, kolikrát z nich vypadnou takové moudra
ale to jsem se fakt zasmála „krtečka“
šikulka ![]()
holky moje zlatý tak já jdu do postele…tak dobrou noc všéém zítra ahoooj
![]()
Smál se a říkal,že jeho synovec (nebo syn známých) chtěl zase bagr místo miminka ![]()
Dobrou noc, taky jdu:)
ahoj kači jak se máš??já jsem zrovna doma píšu sesegrou protže jedna kachna furt otravuje a myslí jak mě vytáčí a ještě mi řekne že děti mám prot abych nemusela makat cha to je je ubohost a to si hrála na kamošku celou dobu mužete mi říxt co tohle je za lidi??
Ahoóój Kačenko!!!! ![]()
Ten koláč vypadá víc než dobře!!! Pošli mi prosím recept…děkuji… ![]()
Nazdar Kači a spol. ![]()
Já nic holky nestíhám. Dneska i včera v práci do šesti, přijedu domů, vykoupu se, najím a můžu jít pomalu spát. Hrůza a děs. Alespoň mám dneska jedno pozitivum: už mám prodlouženou smlouvu, ke dnešku mi končila a i když jsem věděla, že ji budu mít prodlouženou tak přeci jen jsem byla taková ve stresu. Teď už ji mám doma, tak jsem happy.
A jinak jsem v práci po obědě dostala úžasnou s…u, holky křeče jak blázen, já nevěděla co se děje a nakonec to byl průjem. No trůnila jsem na tom záchodě aspoň půl hodiny. Ještě že to bylo aspoň tohle a nic jiného, třeba s mimísem.
kyblicek píše:
ahoj kači jak se máš??já jsem zrovna doma píšu sesegrou protže jedna kachna furt otravuje a myslí jak mě vytáčí a ještě mi řekne že děti mám prot abych nemusela makat cha to je je ubohost a to si hrála na kamošku celou dobu mužete mi říxt co tohle je za lidi??
jo jo jde to
bohužel takový lidi jsou ![]()
gabi.design píše:
Nazdar Kači a spol.Já nic holky nestíhám. Dneska i včera v práci do šesti, přijedu domů, vykoupu se, najím a můžu jít pomalu spát. Hrůza a děs. Alespoň mám dneska jedno pozitivum: už mám prodlouženou smlouvu, ke dnešku mi končila a i když jsem věděla, že ji budu mít prodlouženou tak přeci jen jsem byla taková ve stresu. Teď už ji mám doma, tak jsem happy.
A jinak jsem v práci po obědě dostala úžasnou s…u, holky křeče jak blázen, já nevěděla co se děje a nakonec to byl průjem. No trůnila jsem na tom záchodě aspoň půl hodiny. Ještě že to bylo aspoň tohle a nic jiného, třeba s mimísem.
tak to gratuluji k prodloužení smlouvy ![]()