Radosti a starosti – s dětmi, manželem, přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2532
1.11.10 19:42

ahojky gabi no já to dneska také nevidím na dlouho :nevim: bolí mě ty zuby tak to zachvilku zalomím do postýlky :pankac:
ty chodíš stále do práce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.11.10 19:53

Kači: Mě to taky uteklo rychle, rovnaly se mi dobře a to mi dr. říkala,ať počítám s delší dobou,protože mi žádný zuby netrhala..a ona to byla fakt rychlovka…Docela jsem koukala,když mi jednou řekla : No a příště už je sundáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.11.10 19:54

kybli: Já brala malého sebou taky na ultrazvuky, jednou se ho doktor ptal,co by si přál,abysme měli v bříšku a Maty mu odpověděl,že krtečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
1.11.10 19:57
Alyss píše:
kybli: Já brala malého sebou taky na ultrazvuky, jednou se ho doktor ptal,co by si přál,abysme měli v bříšku a Maty mu odpověděl,že krtečka :mrgreen:

jůůůůů tak s tim asi doktor nepočítal vid??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ono to uteče rychle…a už se na to těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.11.10 19:58

tak to je dobrý krtečka to fakt asi nečekal jak říká kačenka.t děti kam na ot chodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
1.11.10 20:01

to joooo, kolikrát z nich vypadnou takové moudra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale to jsem se fakt zasmála „krtečka“ :mrgreen: šikulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
1.11.10 20:11

holky moje zlatý tak já jdu do postele…tak dobrou noc všéém zítra ahoooj :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.11.10 20:12

dobrou kači :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.11.10 22:07

Smál se a říkal,že jeho synovec (nebo syn známých) chtěl zase bagr místo miminka :mrgreen:

Dobrou noc, taky jdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
2.11.10 17:02

ahoooooj kde jste kdo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
2.11.10 17:23

ahoj kači jak se máš??já jsem zrovna doma píšu sesegrou protže jedna kachna furt otravuje a myslí jak mě vytáčí a ještě mi řekne že děti mám prot abych nemusela makat cha to je je ubohost a to si hrála na kamošku celou dobu mužete mi říxt co tohle je za lidi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.11.10 17:38

Ahoóój Kačenko!!!! :hug:

Ten koláč vypadá víc než dobře!!! Pošli mi prosím recept…děkuji… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.11.10 19:02

Nazdar Kači a spol. :mrgreen:

Já nic holky nestíhám. Dneska i včera v práci do šesti, přijedu domů, vykoupu se, najím a můžu jít pomalu spát. Hrůza a děs. Alespoň mám dneska jedno pozitivum: už mám prodlouženou smlouvu, ke dnešku mi končila a i když jsem věděla, že ji budu mít prodlouženou tak přeci jen jsem byla taková ve stresu. Teď už ji mám doma, tak jsem happy. :-D A jinak jsem v práci po obědě dostala úžasnou s…u, holky křeče jak blázen, já nevěděla co se děje a nakonec to byl průjem. No trůnila jsem na tom záchodě aspoň půl hodiny. Ještě že to bylo aspoň tohle a nic jiného, třeba s mimísem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
2.11.10 19:35
kyblicek píše:
ahoj kači jak se máš??já jsem zrovna doma píšu sesegrou protže jedna kachna furt otravuje a myslí jak mě vytáčí a ještě mi řekne že děti mám prot abych nemusela makat cha to je je ubohost a to si hrála na kamošku celou dobu mužete mi říxt co tohle je za lidi??

jo jo jde to :wink: bohužel takový lidi jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
2.11.10 19:37
gabi.design píše:
Nazdar Kači a spol. :mrgreen:Já nic holky nestíhám. Dneska i včera v práci do šesti, přijedu domů, vykoupu se, najím a můžu jít pomalu spát. Hrůza a děs. Alespoň mám dneska jedno pozitivum: už mám prodlouženou smlouvu, ke dnešku mi končila a i když jsem věděla, že ji budu mít prodlouženou tak přeci jen jsem byla taková ve stresu. Teď už ji mám doma, tak jsem happy. :-D A jinak jsem v práci po obědě dostala úžasnou s…u, holky křeče jak blázen, já nevěděla co se děje a nakonec to byl průjem. No trůnila jsem na tom záchodě aspoň půl hodiny. Ještě že to bylo aspoň tohle a nic jiného, třeba s mimísem.

tak to gratuluji k prodloužení smlouvy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová