Radosti a starosti – s dětmi, manželem, přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12959
31.10.10 12:07

Děkuju:-)

Kači: No celkem nic, kluci rostou jako z vody, Máťa sem tam zazlobí :twisted: A dneska tu mám na hlídání ještě mojí sestřenku :mrgreen: Ale je starší,tak je to pohodička:-)

Koukala jsem na fotky a Vanesska je fakt krásná holčička:-)

U nás teď zase nemohli vydýchat Tobiáše,ale taky si zvykli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 13:41

Téda tak to tam máš mateřskou školku co? :mrgreen: Děkuji…no jo Vanesska roste taky jako z vody strašně to letí :roll: Tobiášek je hezké jméno a navíc se krásně hodí k Matyáškovi :wink:

no holky já jsme se teda pěkně nadlábla 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 16:43

holky tak koláč máme hotový :pankac: Vanesska sama umixovala těsto, musela jsem ji natočit a tekhle to vypadalo :srdce: http://www.youtube.com/watch?… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.10.10 16:55

hezký kači je šikovná :mrgreen: já si loupu pomelo teda tedka chlap už mě to nebaví a dám si mám furt nna něco chut a nevím naco ikdyž stejně vubec žádnou chut ničeho necitím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 16:58

tak tady máte Vanessky koláč, zrovna se jím cpeme a je výbornej :pankac:

kyb já pomelo moc nekupuji…je dobré, ale nebyví mě ho loupat :mrgreen: tak si nech chutnat :wink: a co malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.10.10 17:02

mě to taky nebaví loupat já vždycky pulku a pak chlap pulku a nebo to loupe on jenže než to oloupe skoro to sní :mrgreen: malá je dneska protivka a má prujem tak sand ji nic nebude.zítra se jde s nama podívat na to miimnko co roste v bříšku jsem zvedavá jak bude reagovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.10.10 17:02

a teda koláč vpadá moc dobře hnedka bych si dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 17:06

tak pak hned napiš jak to vypadá s maličkou Anetkou… no snad nevypukne u Kristýnky žádná nemoc…no a že je protivka, u nás je to dnes a denně :roll: :zed:
noo koláč je opravdu výýbornej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.10.10 17:31

TO SNAD TY DĚTI JSOU VŠUDE STEJNÝ TED JSEM JÍ DALA NA BŘICHO RUKU PROTŽE FURT ŽE POSLOUCHÁ TÍM DOKTROSKÝM POSLOUCHADLEM JENŽE TO MĚ TAK PÍCHALA ŽE VZBUDILA ANETKU A UCITILA JAK JU KOPLA UPLNĚ SE ZASEKLA :mrgreen: TO JÁ PAK DÁM VĚDĚT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 17:32

to je krásný když ti takhle malá poslouchá bříško  :srdce:

jdu dát Vanessku do vany pak se tu ukážu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.10.10 17:35

taky pujde malá zachvilu ale chce chodit furt s někým a polívat hlavu ale já teda nee když sju nachcíplá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 18:40

tak mi už jsme vykoupané a čekáme na večerníček a pak huráááá uložit Vanessku a já budu mít klídek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.10.10 18:59

to se máš že chodí tak brzy malá tak v 8hodin ale jak vydí reklamy na telent manii prostě se chce dívat tancuje snema a zpívá tak ju chviluk vždycky nechám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.10 19:04
kačenka89 píše:
tak mi už jsme vykoupané a čekáme na večerníček a pak huráááá uložit Vanessku a já budu mít klídek :dance:

Já jsem už taky vykoupaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 19:05

malá také nechodila tak brzy spát, to až když začala choditi do školky, aby se jí ráno lépe vztávalo a teď jak padne půl 7 běží pro pyžámko a čeká na večerníček a pak šup dp postýlky, ani ji nemusím přemlouvat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová