Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju:-)
Kači: No celkem nic, kluci rostou jako z vody, Máťa sem tam zazlobí
A dneska tu mám na hlídání ještě mojí sestřenku
Ale je starší,tak je to pohodička:-)
Koukala jsem na fotky a Vanesska je fakt krásná holčička:-)
U nás teď zase nemohli vydýchat Tobiáše,ale taky si zvykli ![]()
Téda tak to tam máš mateřskou školku co?
Děkuji…no jo Vanesska roste taky jako z vody strašně to letí
Tobiášek je hezké jméno a navíc se krásně hodí k Matyáškovi ![]()
no holky já jsme se teda pěkně nadlábla ![]()
holky tak koláč máme hotový
Vanesska sama umixovala těsto, musela jsem ji natočit a tekhle to vypadalo
http://www.youtube.com/watch?…
![]()
hezký kači je šikovná
já si loupu pomelo teda tedka chlap už mě to nebaví a dám si mám furt nna něco chut a nevím naco ikdyž stejně vubec žádnou chut ničeho necitím
tak tady máte Vanessky koláč, zrovna se jím cpeme a je výbornej ![]()
kyb já pomelo moc nekupuji…je dobré, ale nebyví mě ho loupat
tak si nech chutnat
a co malá?
mě to taky nebaví loupat já vždycky pulku a pak chlap pulku a nebo to loupe on jenže než to oloupe skoro to sní
malá je dneska protivka a má prujem tak sand ji nic nebude.zítra se jde s nama podívat na to miimnko co roste v bříšku jsem zvedavá jak bude reagovat ![]()
tak pak hned napiš jak to vypadá s maličkou Anetkou… no snad nevypukne u Kristýnky žádná nemoc…no a že je protivka, u nás je to dnes a denně
![]()
noo koláč je opravdu výýbornej ![]()
TO SNAD TY DĚTI JSOU VŠUDE STEJNÝ TED JSEM JÍ DALA NA BŘICHO RUKU PROTŽE FURT ŽE POSLOUCHÁ TÍM DOKTROSKÝM POSLOUCHADLEM JENŽE TO MĚ TAK PÍCHALA ŽE VZBUDILA ANETKU A UCITILA JAK JU KOPLA UPLNĚ SE ZASEKLA
TO JÁ PAK DÁM VĚDĚT
to je krásný když ti takhle malá poslouchá bříško ![]()
jdu dát Vanessku do vany pak se tu ukážu
taky pujde malá zachvilu ale chce chodit furt s někým a polívat hlavu ale já teda nee když sju nachcíplá.
tak mi už jsme vykoupané a čekáme na večerníček a pak huráááá uložit Vanessku a já budu mít klídek ![]()
to se máš že chodí tak brzy malá tak v 8hodin ale jak vydí reklamy na telent manii prostě se chce dívat tancuje snema a zpívá tak ju chviluk vždycky nechám
kačenka89 píše:
tak mi už jsme vykoupané a čekáme na večerníček a pak huráááá uložit Vanessku a já budu mít klídek
Já jsem už taky vykoupaná. ![]()
malá také nechodila tak brzy spát, to až když začala choditi do školky, aby se jí ráno lépe vztávalo a teď jak padne půl 7 běží pro pyžámko a čeká na večerníček a pak šup dp postýlky, ani ji nemusím přemlouvat ![]()