Radosti a starosti – s dětmi, manželem, přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
5.11.10 18:38

no já jsem nakupovala minulej měsíc a tedka sme taky neco koupili a ještě jsem obednala ten vysvač a zbytek příští měsíc ješte chalpovi koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
7.11.10 10:55

ahooj holky tak jsem včera byla tady u nás v Kikku (postavili v Sokolově) a docela dobrý tak jsem koukala po dárečkách a už mám vyhlídnuto, zítra to koupím až pojedu na rovnátka, měli jsme totiž malou sebou 8-) a koupila jsem jí u Daichmana botičky na zimu :pankac: tak mám radost…

tak já letim do vany a pak k tchýýýni na oběd :roll: :zed: tak se pak ozvu pááááá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.11.10 11:14

ahoj kači no j malé obednalaa vysavač ještě k vánocum to dojde pošotu tak snad bude mít radost já jdu taky teda tedka ohřát obídek už mám hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
7.11.10 19:37

jo jo já na ten vysavač koukala v reklamě a dobrý… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.11.10 19:38

kači nevíš jak se píšou deničky nebo jak to mám udělat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
8.11.10 14:33

ahojte holky jak se máte my dneskadoma furt jen prší co vubec děláš za práci kači jestli teda mužu zetat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.11.10 15:46

Ahoj holky :mavam:

Kači: Pro Matyho nářadí,knížky, nějaké hry, puzzle, Buzze rakeťáka (Toy story) , pokladnu, talířky + hrneček (opět Toy stroy - nejoblíbenější u nás:D), k narozkám dostane kolo…jo ještě tu mám povlečení a triko - jak jinak než Toy story:D
Ještě pak něco od Play-doh - to jsem zaúkolovala ségry,nejlíp výrobu dortů :mrgreen: ..A ještě mám pak k svátku v plánu od Playmobile Hasiče:)

No a pak věci pro Tobiho..pro sestry trička, rodičům taky, mámě teda možná spíš nějakej náramek,babičkám fotoknihu a hotovo :mrgreen:
Pak teda ještě Markova rodina,ale to ať si vymyslí sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
8.11.10 19:19

ahojky zlatíčka :hug:

kyb dělám v jedné fabrice.. k deníčku.. u sebe na profilu máš v pravo: Nová diskuse, nový deníček atd…tak na to klikni a můžeš začít psát :wink:

alys tomu říkám připravená na Vánoce :pankac: :potlesk: já také budu kupovat tu modelínu (výrobu dortů) :mrgreen: a dál nemám tucha :nevim:

holky tak dneska mi nasadili rovnátka na dolní zuby a můžu Vám říct že je to hrozný, strašně mě to bolí :-? a když si představím, co všechno mě jěště čeká, tak nevím zda to za to stálo.. ale až to bude všechno zamnou tak budu na 100% spokojená :dance: musim to vydržet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
8.11.10 19:21

Kači: To vydržíš,neboj…uteče to rychle :wink: A ty máš jen dolní nebo i horní? Já bych řekla,že ty dolní bolí víc..mě to tak tedy přišlo:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
8.11.10 19:24

alys teď mám zatím jen dolní ale v prosinci bych měla mít i horní… no já mám ten spodek fakt moc křivej takže se ani nedivím že to tak bolí když ty zuby jdou od sebe… no co my zbyde než to vydržet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jako nářez to jsem nečekala… včera se mi zahojili ty díry po vytržení a dnes tohle 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
8.11.10 19:25

rovnátka jsem nemusela mít ajsem tedazato ráda všichni prvně nadavali jak to bolí ale pak sjou z pokojený tak snad budeš i ty kači

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
8.11.10 19:26

kyb už se fakt těším, dneškem to začalo a už mě to děsí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mám strašně citlivý zuby a tohle mě fakt ničí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
8.11.10 19:29

snd to bude ok nesnáším když mě bolí zuby takže v tomhle tě lituju je to pěknej odpor ta bolest je horší snad než cokoliv jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
8.11.10 19:32

jo jo je to nepříjemný… :cert: holky musim jít poklidit tak se zatím mějte ahooooj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
10.11.10 16:27

kde jste kdoooo??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová