Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no já jsem nakupovala minulej měsíc a tedka sme taky neco koupili a ještě jsem obednala ten vysvač a zbytek příští měsíc ješte chalpovi koupit
ahooj holky tak jsem včera byla tady u nás v Kikku (postavili v Sokolově) a docela dobrý tak jsem koukala po dárečkách a už mám vyhlídnuto, zítra to koupím až pojedu na rovnátka, měli jsme totiž malou sebou
a koupila jsem jí u Daichmana botičky na zimu
tak mám radost…
tak já letim do vany a pak k tchýýýni na oběd
tak se pak ozvu pááááá ![]()
ahoj kači no j malé obednalaa vysavač ještě k vánocum to dojde pošotu tak snad bude mít radost já jdu taky teda tedka ohřát obídek už mám hlad
ahojte holky jak se máte my dneskadoma furt jen prší co vubec děláš za práci kači jestli teda mužu zetat??
Ahoj holky ![]()
Kači: Pro Matyho nářadí,knížky, nějaké hry, puzzle, Buzze rakeťáka (Toy story) , pokladnu, talířky + hrneček (opět Toy stroy - nejoblíbenější u nás:D), k narozkám dostane kolo…jo ještě tu mám povlečení a triko - jak jinak než Toy story:D
Ještě pak něco od Play-doh - to jsem zaúkolovala ségry,nejlíp výrobu dortů
..A ještě mám pak k svátku v plánu od Playmobile Hasiče:)
No a pak věci pro Tobiho..pro sestry trička, rodičům taky, mámě teda možná spíš nějakej náramek,babičkám fotoknihu a hotovo ![]()
Pak teda ještě Markova rodina,ale to ať si vymyslí sám ![]()
ahojky zlatíčka ![]()
kyb dělám v jedné fabrice.. k deníčku.. u sebe na profilu máš v pravo: Nová diskuse, nový deníček atd…tak na to klikni a můžeš začít psát ![]()
alys tomu říkám připravená na Vánoce
já také budu kupovat tu modelínu (výrobu dortů)
a dál nemám tucha ![]()
holky tak dneska mi nasadili rovnátka na dolní zuby a můžu Vám říct že je to hrozný, strašně mě to bolí
a když si představím, co všechno mě jěště čeká, tak nevím zda to za to stálo.. ale až to bude všechno zamnou tak budu na 100% spokojená
musim to vydržet ![]()
Kači: To vydržíš,neboj…uteče to rychle
A ty máš jen dolní nebo i horní? Já bych řekla,že ty dolní bolí víc..mě to tak tedy přišlo:-/
alys teď mám zatím jen dolní ale v prosinci bych měla mít i horní… no já mám ten spodek fakt moc křivej takže se ani nedivím že to tak bolí když ty zuby jdou od sebe… no co my zbyde než to vydržet
ale jako nářez to jsem nečekala… včera se mi zahojili ty díry po vytržení a dnes tohle
![]()
rovnátka jsem nemusela mít ajsem tedazato ráda všichni prvně nadavali jak to bolí ale pak sjou z pokojený tak snad budeš i ty kači
kyb už se fakt těším, dneškem to začalo a už mě to děsí
mám strašně citlivý zuby a tohle mě fakt ničí
![]()
snd to bude ok nesnáším když mě bolí zuby takže v tomhle tě lituju je to pěknej odpor ta bolest je horší snad než cokoliv jinýho
jo jo je to nepříjemný…
holky musim jít poklidit tak se zatím mějte ahooooj ![]()