Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky… tak koukám nikde pořád nikdo ![]()
já jsem s Vanesskou minimálně do úterý doma …
ahoooj Komet
jo jo dneska jsem musela jít z práce domů a vzít si malou chudák nechtěla ani vstávat jak ji bylo zle
tak si spolu poležíme…
a co ty jak se máte??? a co koláč dělala jsi ho?
Jéé, tak to mě mrzí…můj malý je zatím O.K. No uvidíme až opravdu přijdou mrazy a sníh…protože po 6.hod ho vodím do školky a žádné teplíčko po ránu není
![]()
no my jsme marodili minulý měsíc
doufám že to už bude dobrý a bdueme zdraví… vy se držte ![]()
Ahoj holky:)
Nějak nestíhám, pořád někde lítáme…Zítra jedu ráno na rovnátka,tak jsem zvědavá ,co mi řeknou…Večerní nosím poctivě:)
Kači: Ať je Vanesska brzy fit…
Dneska bylo krásně…my vyšli nabalení a po cestě jsem se svlíkali…docela dlouho jsem byla jen v triku ![]()
ahooj
alys to já je snad pak budu také nosit poctivě
hlavně aby se to nevrátilo zpět ![]()
já jsem dneska byla s kamarádkou na nákupech a koupila jsem si tašku a mikču a mám radost ![]()
jdu na kutě..zítra se tu ukážu
ahjote holyk jak se máte?,já dneska kouipla malé nádherný naušničky už je na ní uplně vidím ale má je k váncum jsou užasný až je vyfotím tak dám foto.co jinak kači co zuby už je to lepší???
kyblicek píše:
ahjote holyk jak se máte?,já dneska kouipla malé nádherný naušničky už je na ní uplně vidím ale má je k váncum jsou užasný až je vyfotím tak dám foto.co jinak kači co zuby už je to lepší???
ahoj no my nic moc..malá je pořád nemocná
jo jo hoď fotečku jsem zvědavá..mamka chtěla Vanessce také koupit nové náušničky ale nevím ![]()
zuby už jsou docela dobrý
včera jsem byla s kamarádkou na nákupech tak jsme si zašli na jídlo (pizzu) a normálně jsem ji snědla
což je vážně úspěch z těmi rovnátky ![]()
a co je u Vás jinak nového?
u nás nic kači malá je protivka dneska sem tak poklízela hračky ona je zase hnedka roztahala už me ot nebaví furt dokola ted šla spát
u nás to bylo to samé..to je to období vzdoru… já jsem si s malou pěkně užila kolem 2.roku ![]()
fakt odsekává co muže a dělá naschváli když je dom chlap už na to nemám furt na ni hulákat tak ot nechám kolikrát na něm tedka furt dudel už ho asi dva měsíce nemá jen na spaní třeba jí ho dám hodinu do předu ne furt řev vsteká se katastrofa takže jsme ot odsunula a má ho až leží v posteli dva dny dělá večer tak dve hodiny sceny že ho prostě chce přijde pleskne po noze takže jako hruza ale tosenenechám dám jí zaot nazadek
no to mi přesně dělala Nessy taky, kolikrát jsem jen brečela a ptala se proč je taková
to je to období ono přejde..
můžu popřát jen pevné nervy ![]()
jo ty já mám někdy mi taky tak vytočí že se rozbrečím a mrzí mě toale spíš ze začátku tedka už nee spíš jsem tvrdá potže u ní jak jednou povolím je taková pak pořád je děsně tvrdohlavá
Ahoj holky
Kači: Tenhle týden jsem si na tebe vzpomněla…byla jsem na rovnátkách a dr. mi je utáhla ..no asi tři dny mě ty zuby bolely
A to mám jen ty noční rovnátka už…
Kybli: Taky jsme si s Matym užívali,letos kolem prázdnin..Naštěstí už ho to přešlo..jako Kači jsem si taky párkrát pobrečela a vždycky jsem si říkala,co bude až bude v pubertě
![]()