Radosti a starosti – s dětmi, manželem, přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2532
10.12.10 13:36

já nevim poslední dobou nemám náladu na nic… :roll: já Vánoce nějak moc neprožívám :roll:

upeču z malou jen rohlíčky a prdim na to… včera jsem Vanessce koupila modelíny od toho PlayDoh a vykrajovátka tak jsem zvědavá co na to řekne :mrgreen:

přijede mi kamarádka co jsem dlouho neviděla a tááák se těším :srdce:
tak přeji krásný zbytek dne :huban:

a zase se tu ozvi a vzkaž Gabi, ať se také přijde podívat :-( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
10.12.10 14:41

já se na vánoce teda těším ale spíš skrz malou jinak jsem to taky nijak neřešila.jj vzkážu jí to mala tedkaspí já jem si schrupla chvilu a ona furt chrní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
10.12.10 15:59

ta je hodná :andel: a co těhu??? kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.12.10 08:18

jojo všechno super teda zatím mala kope sice nekdy fakt malo ale to delala i mala že dospávala ale zacpa to je mazec jako už týden nemužu jít na záchod a nic mi nepomáhá ani to co mi pomohlo u malé takže fakt paráda musím to říct doktorce at mi nato neco dá jinak snad umřu bolí me pak břicho.dneska budu vařit knedlo vepřo zelo tak už se nato těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
11.12.10 09:13

to samé jsem měla já :pankac: no a kd máš ten termín??? hmm??? knedlo zelo bych si taky dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.12.10 09:43

vidíš to jsem zapomela napsat no 22 března ale teda nevím jak to budetady sem četla diskuzi že když měli císaře tak ta porodnice kam chci jít jim to vyvolávala dřív aby ot mimnko nebylo tak velký a neroztrhla se ta jizva takže pokud by ot tal bylo i u mě tak by ot mohlo být třeba o týden možná 14 dní dřív no tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
11.12.10 10:18

téda tak to už máš také za chvilku co? já něž se rozhodnu mít druhý, tak mi bude 40 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.12.10 10:31

jakpakto ale tak třeba brzy ne,nebo nechceš proč?,to je jen otázka každej se cití jinak žejo.nojo jen co bude novej rk tak pak už jen tři měsíce letí to děsně ani mě nepřijde že si to jako užívám a není moc čas s malou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
11.12.10 12:45

já nevim nějak se na to necítím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.12.10 14:53

to je jasný já se jen ptám každej se citi jinak já jsme vždycky dve deti chtela a tak čekám druhý mám z toho sice obavy jak to bude a takale dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
12.12.10 13:19

tak já jsem taky vždycky chtěla 2 ale asi opravdu zůstanu jen u toho jednoho 8-) :mrgreen:

jsem byla včera nakoupit nějaké dárky a mám fakt radost :dance: koupila jsem malý velkého plyšáka Hello Kitty je úúžasná, ta bude mít radost :srdce:

tak pak zase večer napíšu letim do vany a pak jedu pryč :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
13.12.10 13:32

Ahoj holky:-)

Po dlouhé době se hlasím :mrgreen:

Vánoce: Na ty se těším, jsem strašně zvědavá na Matyho, už jak dlouho nás ukecává,že chce dárky :mrgreen: Tak se těším,jak bude koukat,až pod stromkem najde,to co si přál :srdce:
Ale netěším se pak na ty návštěvy ..to je vždycky hrůza,takovýho stresu…nemám to ráda :roll:

Holky, já mám pocit,že jsem blázen,ale já už bych brala klidně i třetí..teda vynechala bych to těhotenství,ale třetí dítko moooc chci :mrgreen:

Tak zase letím,Maty už tu po mě leze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
13.12.10 14:45

alys to je také dost že jsi se tu ukázala :hug:

No já se také moc těšim na Vánoce splnili jsme Vanessce všechna přání tak jsem také zvědavá na reakci :srdce:
tak u nás je to v pohodě s těmi návštěvami.. druhý den po Vánocích jedeme vždycky k mojí mamce a ten další den se sejde celá rodina u Ludovo babi a dědy… takže k nám nikdo naštěstí neleze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

téda ty bys chtěla 3.??? 8-o Vžtyť Tobimu jsou 4.měsíce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale pokud to chceš tak do toho jdi..jěště nemáte holčičku :pankac: já se tedy bránim druhému mimču zuby nehty.. přítel pořád chce druhé, ale já nechci, nevím proč :think: Vždy jsem chtěla 2 děti ale bojím se že tu druhé nikdy ani mít nebudu :roll:

letim ze sebe udělat člověka a mažu na rovnátka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
13.12.10 17:28

Kačí: Chtěla bych..ale teď ne, až za delší dobu:)

K nám taky nikdo neleze ,tedy ne o vánocích, ale ted jsem mela já narozky, Maty má tenhle týden , před náma měl Marek - a teď do toho ještě objíždět lidi na vánoce, nevadilo by mi jet k našim a pak k Markovo - u každýho jednu návštěvu (obzvlášť,když jeho rodina se schází taky celá v jeden den) ,ale Marek má pocit,že to snad budeme objíždět ještě pak zvlášť..Tak to jsem si letos dupla a on se s tím pořád nechce smířit..což má teda smůlu..může jet sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
13.12.10 17:29

A neboj,ono to třeba přijde časem, jsi mladá,tak si na to druhé můžeš klidně počkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová