Radosti a starosti – s dětmi, manželem, přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2532
31.10.10 19:06
gabi.design píše:
kačenka89 píše:
tak mi už jsme vykoupané a čekáme na večerníček a pak huráááá uložit Vanessku a já budu mít klídek :dance:
Já jsem už taky vykoupaná. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: no ale ty máš zatím práci jen sama se sebou tak si to užívej, protože pak než si na sebe uděláš čas? :mrgreen: :mrgreen: ale třeba bude mimísek hodný a budeš vše krásně stíhat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.10 19:12

Kači to doufám. Ale spíš mám takový dojem, že budeme mít vzteklé, uřvané, věčně nespokojené a nespavé dítě. Takže si to asi opravdu užijeme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 19:48

proč myslíš??? :mrgreen: určitě bude hodné a bude vám dělat jen samou radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.10.10 19:51

tak sand pak taky bude chodit dřív spát když byla menší taky chodila o půl7 večer ale co je větší tak už nee.já už jsme taky vykoupaná je mi o něco líp tak se zabalm do přiny a sednu k telce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
31.10.10 19:54

holky letim za miláček a pak musím jěště s Tyronem tak zatím ahooooj zítra až přijdu z práce tak se hned ukážu..kdybych se už dneska neukázala tak dobrou noc všém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.10.10 19:56

taky dobrou noc a pročpak nechceš kači další dítě??asi hloupá otázka ale jen tka se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.10 19:57

Kači dobrou. :mavam: Já jdu taky, koukat na telku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
31.10.10 20:24

Tak koukám,že tady už se šlo spát, my jsme před chvílí jsme došli domů (normálně tedy chodí spát Maty v 19hod, ale dneska se nám to protáhlo:))

Kači: Ten koláč vypadá báječně!! Hned bych si dala:)
Jinak já chtěla Sebastiana,ale neprošel mi přes Marka:-/

Gabi: Já se teď taky připravovala na nejhorší, Matýsek byl (a je) nespavec,neustále se mi budil…a teď (musim to zaklepat) Tobi je miminko za odměnu, strašně hodnej :srdce:
Ale Máťa je taky moje zlatíčko :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.11.10 07:38

ahojte holky jak se máte jak jste se vsapli.
no já doufám že to duhé miminko bude andílek a bude hezky spinkt kristýnka taky divočila v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
1.11.10 15:50

ahooj holčičky :mavam:
tak jsem doma..právě jsem přijela z rovnátek a to trhání vůůůbec nebolo, naopak je to strašná úleva, takže mé obavy byli zbytečné :pankac:

kyb druhé mimi nechci, mám ráda děti, ale necítím se na to :nevim:

alys no byl fakt výbornej :wink: dělala ho Vanesska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.11.10 17:24

Kači: To je velká šikula, mě Maty taky často asistuje v kuchyni…:)

A jak to vůbec máš s těma rovnátkama? Budeš mít ty nastálo? Mimochodem já už je mám dole :mrgreen: Sundali mi je a za 4 dny jsem rodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.11.10 19:06

ahjote holky já furt nák neměla čas dneska super na ultrazvuku mala spokojená a anetka je nádherná furt vidím tu pusinku ajak si zívla a uplně boží jsem nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
1.11.10 19:34

alys no v pondělí už mi je nasadí dolů, strašně se těším až budu mít rovné zuby.. :dance: mám je totiž dole celé přes sebe :roll: téda tak ty se máš že už je máš sundané, než se naděju tak to budu mít také za sebou :wink: jinak nechala jsem si udělat samoligovací a budu platit 18.000 kč

kyb jůůů je to krásný pocit dívat se na toho drobečka co nosíš pod srdíčkem vid? :srdce: už se těším na fotky až se malá narodí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.11.10 19:35

Ahoj holky,

my teprve před chvílí přijeli z práce. Byla to hrůza a děs. Zkysli jsme tam do šesti, stavili se v obchodě pro ovoce a hurá domů. Jsem děsně utahaná, takže půjdu dneska brzy spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.11.10 19:39

je to siper jednou si tam zívla pak tam upůlně skočila jak vždycky do ní žduchl pak mě teda pěkěn bolelo břicho asi se napínala jak ju tam těsnil a tlačil tak se musela prtoáhnout malá byla nadšená hladila mě tam a kříčela ju mimi mama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová