Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
gabi.design píše:kačenka89 píše:Já jsem už taky vykoupaná.
tak mi už jsme vykoupané a čekáme na večerníček a pak huráááá uložit Vanessku a já budu mít klídek
no ale ty máš zatím práci jen sama se sebou tak si to užívej, protože pak než si na sebe uděláš čas?
ale třeba bude mimísek hodný a budeš vše krásně stíhat…
Kači to doufám. Ale spíš mám takový dojem, že budeme mít vzteklé, uřvané, věčně nespokojené a nespavé dítě. Takže si to asi opravdu užijeme. ![]()
proč myslíš???
určitě bude hodné a bude vám dělat jen samou radost ![]()
tak sand pak taky bude chodit dřív spát když byla menší taky chodila o půl7 večer ale co je větší tak už nee.já už jsme taky vykoupaná je mi o něco líp tak se zabalm do přiny a sednu k telce
holky letim za miláček a pak musím jěště s Tyronem tak zatím ahooooj zítra až přijdu z práce tak se hned ukážu..kdybych se už dneska neukázala tak dobrou noc všém ![]()
taky dobrou noc a pročpak nechceš kači další dítě??asi hloupá otázka ale jen tka se ptám
Tak koukám,že tady už se šlo spát, my jsme před chvílí jsme došli domů (normálně tedy chodí spát Maty v 19hod, ale dneska se nám to protáhlo:))
Kači: Ten koláč vypadá báječně!! Hned bych si dala:)
Jinak já chtěla Sebastiana,ale neprošel mi přes Marka:-/
Gabi: Já se teď taky připravovala na nejhorší, Matýsek byl (a je) nespavec,neustále se mi budil…a teď (musim to zaklepat) Tobi je miminko za odměnu, strašně hodnej ![]()
Ale Máťa je taky moje zlatíčko
![]()
ahojte holky jak se máte jak jste se vsapli.
no já doufám že to duhé miminko bude andílek a bude hezky spinkt kristýnka taky divočila v noci
ahooj holčičky ![]()
tak jsem doma..právě jsem přijela z rovnátek a to trhání vůůůbec nebolo, naopak je to strašná úleva, takže mé obavy byli zbytečné ![]()
kyb druhé mimi nechci, mám ráda děti, ale necítím se na to ![]()
alys no byl fakt výbornej
dělala ho Vanesska ![]()
Kači: To je velká šikula, mě Maty taky často asistuje v kuchyni…:)
A jak to vůbec máš s těma rovnátkama? Budeš mít ty nastálo? Mimochodem já už je mám dole
Sundali mi je a za 4 dny jsem rodila ![]()
ahjote holky já furt nák neměla čas dneska super na ultrazvuku mala spokojená a anetka je nádherná furt vidím tu pusinku ajak si zívla a uplně boží jsem nadšená
alys no v pondělí už mi je nasadí dolů, strašně se těším až budu mít rovné zuby..
mám je totiž dole celé přes sebe
téda tak ty se máš že už je máš sundané, než se naděju tak to budu mít také za sebou
jinak nechala jsem si udělat samoligovací a budu platit 18.000 kč
kyb jůůů je to krásný pocit dívat se na toho drobečka co nosíš pod srdíčkem vid?
už se těším na fotky až se malá narodí ![]()
Ahoj holky,
my teprve před chvílí přijeli z práce. Byla to hrůza a děs. Zkysli jsme tam do šesti, stavili se v obchodě pro ovoce a hurá domů. Jsem děsně utahaná, takže půjdu dneska brzy spát.
je to siper jednou si tam zívla pak tam upůlně skočila jak vždycky do ní žduchl pak mě teda pěkěn bolelo břicho asi se napínala jak ju tam těsnil a tlačil tak se musela prtoáhnout malá byla nadšená hladila mě tam a kříčela ju mimi mama