Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ana11 to by mohlo být taky hezké
My k tomu máme nábytek v dekoru dřeva, něco jak jsou tam vidět na kousku ty futra.
@ana11
ahoj mám kombinaci tamvě šedé a růžové a takové té světlé něco mezi šedou a bílou. Je to moc hezký a není to přeslazený.
Fotky nic moc, mám tam binec tak fotím jen barvu. Ta struktura je právě moc hezká, mění to trochu barvu podle světla. Líbila se mi i zelená, ale kk nám je moc studená a zmenšila by prostor.
Spárovačku mám šedou a podlaha se mi nezdá nijak klouzavá. Vlasy teda na ní vidím no, ale já mám takový nápadný a vidím je hlavně já, když sedím na záchodě a rozhlížím se kolem. Na údržbu to není žádný extrém.
Ráda bych téma obnovila a třeba se najde někdo další, kdo dodá foto a zkušenosti…moc se mi líbí, jak není kachle hladká, ale má ťupky ![]()
Jenže problém je, že nejsme schopni vybrat jakou barvu k bílé…světle šedá se mi líbí osvětlená, ale jinak nic moc, hnědá mi přijde spíš hnědo-šedá, zelená je pěkná, ale chtěla bych spíš neutrální a manžel by ke všemu bral tu fialkovou
no a teď babo raď…
Prosím vynikne v koupelně struktura na kachlích nebo ne? V obchodech měly koupelny spíš nenasvícené
nemát neěkdo světle šedou a bílou? Jaké máte barvy? ![]()
Ahoj, pisu levou na mobilu, tak se predem omlouvam.
My mame bilou podlahu a zeleno-sedo ( je opravdu trochu do hneda)- zlutou (oni psali zluta, ale je bula s lehkym nadechem tech tupek do zluta). Mane v tom i dve listely, ale na to pozor - pry jsou listely tezce out
. My teda stale nemame uplne hotovo, takze ta koupelna je vyuzivana tak na 10% peoti sruhe dokoncene. Ale zatim se udrzba zda byt ok, ty tupky jsou vdecny, nic neni videt - zatim
. My mame sede dvere a s nima se mne to hodne libi, ale je tam teda i zelena, coz asi nesplnuje tu barevnou neutralnost. My ale mame vic mistnosti neutral + zelena, takze nam to pasuje.
@ana11 nemohla bych poprosit o foto aspoň na mail? Pokud nechceš zveřejňovat? Jde mi o barevnost a né o nedodělanou koupelnu ![]()
@sims píše:
@ana11 můžu poprosit o foto? Moc děkuji
Promiň, já jsem Tě přehlédla. Zítra za denního světla vyfotím a hodím do SZ.
@Angua Prosím co je to za název zelené dlažby co máte u obkladů Vanity? Chceme jinou než je prodávaná k obkladům a nedaří se nám nic kloudného sehnat ![]()
@sims na předchozí straně píšu, že je to Via Veneto Olivo, tak snad je to furt pravda
Přiznávám, že už si to nepamatuju, ale vypadá to, že by to tak mělo být ![]()
@Angua Tak to se moc omlouvám, já diskuzi moc nečetla a jen jí prolítla
děkuji
Holky jakou máte, kdo barvu spárovačky mezi kachlíkama? Děkuji moc
@sims to vůbec nevadí, sama jsem byla ráda, že jsem to tam našla - už je to 2,5 roku, takže bych si nevzpomněla.
Spárovačku máme nějaký Manhattan - je to lehce do šeda.
Taktéž co @Angua, taky Manhattan ![]()
Zkoušeli jsme i béžovou, dali jsme si ji v technické na zkoušku a opravdu nic moc, jak pěst na oko.