Rako - Vanity, nemá někdo?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
14.7.13 10:26

@ana11 to by mohlo být taky hezké :D My k tomu máme nábytek v dekoru dřeva, něco jak jsou tam vidět na kousku ty futra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
14.7.13 10:36

@ana11
ahoj mám kombinaci tamvě šedé a růžové a takové té světlé něco mezi šedou a bílou. Je to moc hezký a není to přeslazený.
Fotky nic moc, mám tam binec tak fotím jen barvu. Ta struktura je právě moc hezká, mění to trochu barvu podle světla. Líbila se mi i zelená, ale kk nám je moc studená a zmenšila by prostor.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
14.7.13 10:46

Spárovačku mám šedou a podlaha se mi nezdá nijak klouzavá. Vlasy teda na ní vidím no, ale já mám takový nápadný a vidím je hlavně já, když sedím na záchodě a rozhlížím se kolem. Na údržbu to není žádný extrém.

• Citovat
  • Upravit
181
22.10.14 20:47

Ráda bych téma obnovila a třeba se najde někdo další, kdo dodá foto a zkušenosti…moc se mi líbí, jak není kachle hladká, ale má ťupky :lol:
Jenže problém je, že nejsme schopni vybrat jakou barvu k bílé…světle šedá se mi líbí osvětlená, ale jinak nic moc, hnědá mi přijde spíš hnědo-šedá, zelená je pěkná, ale chtěla bych spíš neutrální a manžel by ke všemu bral tu fialkovou :mrgreen: no a teď babo raď…
Prosím vynikne v koupelně struktura na kachlích nebo ne? V obchodech měly koupelny spíš nenasvícené :( nemát neěkdo světle šedou a bílou? Jaké máte barvy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
23.10.14 07:52

Ahoj, pisu levou na mobilu, tak se predem omlouvam.
My mame bilou podlahu a zeleno-sedo ( je opravdu trochu do hneda)- zlutou (oni psali zluta, ale je bula s lehkym nadechem tech tupek do zluta). Mane v tom i dve listely, ale na to pozor - pry jsou listely tezce out :mrgreen:. My teda stale nemame uplne hotovo, takze ta koupelna je vyuzivana tak na 10% peoti sruhe dokoncene. Ale zatim se udrzba zda byt ok, ty tupky jsou vdecny, nic neni videt - zatim :mrgreen:. My mame sede dvere a s nima se mne to hodne libi, ale je tam teda i zelena, coz asi nesplnuje tu barevnou neutralnost. My ale mame vic mistnosti neutral + zelena, takze nam to pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
23.10.14 11:53

@ana11 nemohla bych poprosit o foto aspoň na mail? Pokud nechceš zveřejňovat? Jde mi o barevnost a né o nedodělanou koupelnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.10.14 16:30

@ana11 můžu poprosit o foto? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
31.10.14 17:32
@sims píše:
@ana11 můžu poprosit o foto? Moc děkuji

Promiň, já jsem Tě přehlédla. Zítra za denního světla vyfotím a hodím do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
31.10.14 17:59

@ana11 děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.1.15 20:25

@Angua Prosím co je to za název zelené dlažby co máte u obkladů Vanity? Chceme jinou než je prodávaná k obkladům a nedaří se nám nic kloudného sehnat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.1.15 20:36

@sims na předchozí straně píšu, že je to Via Veneto Olivo, tak snad je to furt pravda :mrgreen: Přiznávám, že už si to nepamatuju, ale vypadá to, že by to tak mělo být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.1.15 20:44

@Angua Tak to se moc omlouvám, já diskuzi moc nečetla a jen jí prolítla :roll: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.1.15 20:45

Holky jakou máte, kdo barvu spárovačky mezi kachlíkama? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.1.15 20:48

@sims to vůbec nevadí, sama jsem byla ráda, že jsem to tam našla - už je to 2,5 roku, takže bych si nevzpomněla.

Spárovačku máme nějaký Manhattan - je to lehce do šeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.1.15 23:06

Taktéž co @Angua, taky Manhattan :mrgreen:
Zkoušeli jsme i béžovou, dali jsme si ji v technické na zkoušku a opravdu nic moc, jak pěst na oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný