Rako - Vanity, nemá někdo?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
12.1.15 13:51

Manhattan, ale není odstín, ale značka…já právě přemýšlím. že by jsme daly béžovou a nebo světle šedou, nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.1.15 14:15
@sims píše:
Manhattan, ale není odstín, ale značka…já právě přemýšlím. že by jsme daly béžovou a nebo světle šedou, nevím :roll:

Značka je Ceresit, odstín Manhattan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.1.15 14:32

@ana11 a máte prosím foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.1.15 15:08
@sims píše:
@ana11 a máte prosím foto?

vždyť jsem fotky posílala už před týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.1.15 16:44

@ana11 tak to se omlouvám jsem ze všeho nějak mimo :oops: koupelna pěkná, už se těším až to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.1.15 17:04
@sims píše:
@ana11 tak to se omlouvám jsem ze všeho nějak mimo :oops: koupelna pěkná, už se těším až to bude :)

Nic se neděje, jen mrkni do zpráv. Já ještě večer tu spárovačku ověřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.1.15 17:13

Manža vybral tu hnědou, zelenou a k tomu bílou, pojedeme od země a budou dva pruhy hnědá, pak dva zelené, zbytek koupelny bílý, někde v úrovni cca 2 metry dáme zelenou listelu, zem máme vybranou takovou béžovou s žíháním nebo nevím co to je zač, má v sobě lesklé ťupky :mrgreen: nicméně nevím jakou dát spárovačku, nejraději bych bílou, když bude hlavně bílá barva, ale mám strach, jak bude vypadat za 5let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.2.16 21:31

Nevím jak je téma aktualni, ale třeba kdo stále váhá s těmito obklady pridávám svoji zkušenost a po 3,5letech max. spokojenost. Údržba perfektní, kapky nejsou vidět. Mám kombinaci tmavě modré s růžovou a dlažbu k tomu bílou (to jedine bych menila za šedou kvuli vytirani), koupelnovy nábytek bříza a stále se mi líbí. Listela je v této kolekci kouzelná, takže ji mam i když už teď listely nefrci a každý ji u me obdivuje. Na jaře začínáme rekonstruovat 2.koupelnu takže volba stejneho obkladu v barvach zelenohnědobezove a dlažbu imitujici dřevo je jasná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.16 21:46

Obklad Vanity v Polsku?

Pekny vecer, zrovna vybirame obklad do nove koupelny, narazila jsem na Vanity od Raka, libi se mi cim dal vic. Chci se zeptat, zda nekdo nevite, jestli jde sehnat neco podobneho v Polsku - Castorama, Merkury Market, Leroy Merlin…? Predem diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
24.4.16 22:34

My je mame objednane z koupelen jde byla množstevní sleva.. Každopádně od zedníka (bratrance) nam bylo porazeno v polsku nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 07:42

@bershka1 Uz jsme kdysi prave v Polsku brali, spokojenost, jezdime tam temer na vse, od stavebniho materialu po dekorace a vzdy spokojenost, navic i cenove je to tam super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
25.4.16 08:31

My z tama mame taky spoustu veci. nerikam Polsko nebrat vubec :) jen nam rikal ze se lysi v barve a sarzi a zjisti se to doma.. kazdopadne to hrozi v jakemkoli jakoby unihobby obchode.. My narazili na prodejnu kde nam to navrhli zdarma a ve vysledku vysly levneji. Kazdopadne i za tu cenu za kterou se prodavaji jsou naprosto luxusni. Miluju je a říkám jim pixely :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
8.12.19 09:32
@stazinka09 píše:
@ana11
ahoj mám kombinaci tamvě šedé a růžové a takové té světlé něco mezi šedou a bílou. Je to moc hezký a není to přeslazený.
Fotky nic moc, mám tam binec tak fotím jen barvu. Ta struktura je právě moc hezká, mění to trochu barvu podle světla. Líbila se mi i zelená, ale kk nám je moc studená a zmenšila by prostor.

Ahoj,

vim, ze je to stara diskuse a nevim, jestli sem jeste vubec chodíte :D ale chtela jsem se zeptat na ty obklady Rako vanity - ociuvidne jsou nestarnouci, protoze jsou porad jeste v nabídce :D a my o nich uvazujeme - jak je prosím s odstupem času hodnotíte? Co ta podlaha k tomu - není na tom vidět každé smítko? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný