Rakovina vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
30.10.20 21:40
@mroe píše:
No a co? Nema menstruaci skoro dva mesice, nejaky den v tom hraje roli? MMCH, existuje spousta jinych vysvetleni toho stavu, mela UZ pred rokem, tak asi tezko bude mit rakovinu vajecniku v poslednim stadiu s tekutinou v brise…

A kdo tu pise o rakovine??Pocitam, ze jste cetla celou konverzaci, takze vite, ze tam pisu, ze to muze byt nejaka banalita jako treba cysta atd. Takze se zas hodte do klidu ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
30.10.20 21:50
@zzzeruva píše:
A kdo tu pise o rakovine??Pocitam, ze jste cetla celou konverzaci, takze vite, ze tam pisu, ze to muze byt nejaka banalita jako treba cysta atd. Takze se zas hodte do klidu ano…

Ja v klidu jsem, ja ji neradila, aby vykopla dvere na chirurgii, kdyz ji nebudou chtit vzit hned… :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
30.10.20 23:48
@mroe píše:
Ja v klidu jsem, ja ji neradila, aby vykopla dvere na chirurgii, kdyz ji nebudou chtit vzit hned… :zed: :zed: :zed: :zed:

To je asi receno obrazne ne :roll: :roll: :roll: je hezke, ze delate zavery z jedne vety…Takove jsou nejlepsi… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
31.10.20 06:50
@zzzeruva píše:
To je asi receno obrazne ne :roll: :roll: :roll: je hezke, ze delate zavery z jedne vety…Takove jsou nejlepsi… :palec: :palec: :palec:

Ja je nedelam z jedne vety. Ctu diskusi a nestacim se divit, kolik se tu clovek dozvi odbornych rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
31.10.20 09:11
@mroe píše:
Ja je nedelam z jedne vety. Ctu diskusi a nestacim se divit, kolik se tu clovek dozvi odbornych rad.

Jestli je odborna rada si zajit s problemem k lekari tak jsem MuDr. :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:.Ale dle vase prispevku jste odbornice tak misto dohadovani semnou pani poradte. Jestli jste si nevsimla zde clovek hleda radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
31.10.20 10:26
@zzzeruva píše:
Jestli je odborna rada si zajit s problemem k lekari tak jsem MuDr. :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:.Ale dle vase prispevku jste odbornice tak misto dohadovani semnou pani poradte. Jestli jste si nevsimla zde clovek hleda radu…

Rada zajit k lekari neni spatna. Ale nechapu, proc by mela volat do nemocnice, po praktikovi chtit CRP, vykopavat dvere na chirurgii, kvuli absenci menstruace a nafouklemu brichu. A ze ma cekat do pondeli? To ma byt pozde? Na co pozde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
31.10.20 12:58
@mroe píše:
Rada zajit k lekari neni spatna. Ale nechapu, proc by mela volat do nemocnice, po praktikovi chtit CRP, vykopavat dvere na chirurgii, kvuli absenci menstruace a nafouklemu brichu. A ze ma cekat do pondeli? To ma byt pozde? Na co pozde?

Protoze treba crp zjisti zda ma zanet v tele??Krevni rozbor ukaze zvysene hodnoty??Do nemocnice volat jsem nekde nepsala. A zajit si na chirurgii asi proto ze ji boli bricho. Obecna chirurgie je odkaze tam kde bude treba nemyslite??Vy asi jsem uolne zdrava, takze stimto postupem moc zkusenosti nemate. Chapu, ze z bolesti bricha dlouhodobeho charakteru, unavou atd vy chofite asi do jednoty :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
31.10.20 16:09

@mroe prosím vás takovéhle ženský jako jste vy mám nejraději… paní byla tak hodna a snažila se mi nějak pomoct a poradit a ne aby tady někdo Rejpal jako jste vy… takže prosím už se mevyjadrujte tohle mi opravdu nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
31.10.20 17:55
@ClauAlex píše:
@mroe prosím vás takovéhle ženský jako jste vy mám nejraději… paní byla tak hodna a snažila se mi nějak pomoct a poradit a ne aby tady někdo Rejpal jako jste vy… takže prosím už se mevyjadrujte tohle mi opravdu nepomůže

A ona vam temi napady nejak pomohla? Odkdy resi gynekologicky problem praktik nebo chirurg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
31.10.20 18:54
@mroe píše:
A ona vam temi napady nejak pomohla? Odkdy resi gynekologicky problem praktik nebo chirurg?

Udelejte si cajik a prectete si celou konverzaci tady znova ;).Urcite si pak dokazete odpovedet sama na vami polozene otazky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
31.10.20 19:15
@zzzeruva píše:
Udelejte si cajik a prectete si celou konverzaci tady znova ;).Urcite si pak dokazete odpovedet sama na vami polozene otazky :lol:

Nedokazu, ani vy ne. Ale jo, hezky jste si pokecaly a postezovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.10.20 19:34
@zzzeruva píše:
Udelejte si cajik a prectete si celou konverzaci tady znova ;).Urcite si pak dokazete odpovedet sama na vami polozene otazky :lol:

omlouvám se, trochu jsem se v té vaší debatě ztrácela, ale nemůže to být třeba střevní záležitost? Ileus? Pokud jsou prudké bolesti břicha, nepodcenovala bych to…Paní má břicho opravdu hodně nafouklé, ale přijde mi, že i v nadbřišku, nad pupíkem…Zvětšené břicho dělají i různá ledvinová onemocnění, je toho víc - jak píšete.
Já měla břicho nafouklé i při žlučníku…Ale to jsou prudké bolesti v oblasti žaludku a pravého podžebří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
31.10.20 19:56
@pe-terka píše:
omlouvám se, trochu jsem se v té vaší debatě ztrácela, ale nemůže to být třeba střevní záležitost? Ileus? Pokud jsou prudké bolesti břicha, nepodcenovala bych to…Paní má břicho opravdu hodně nafouklé, ale přijde mi, že i v nadbřišku, nad pupíkem…Zvětšené břicho dělají i různá ledvinová onemocnění, je toho víc - jak píšete.
Já měla břicho nafouklé i při žlučníku…Ale to jsou prudké bolesti v oblasti žaludku a pravého podžebří.

Ileus? Tak s tim by si s nami takhle hezky par dni nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
31.10.20 20:06
@mroe píše:
Nedokazu, ani vy ne. Ale jo, hezky jste si pokecaly a postezovaly…

Ja radu opravdu nepotrebuji.Spis jsem ti pani chtela uklidnit, ze nektere bolesti poroste nemusi byt hned to nejhorsi, ale to jste asi jako pani znala pochopila ikdyz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
31.10.20 20:10
@pe-terka píše:

Nevim proto si myslim, ze je na miste navstivit chirurga kort kdyz to gynekolog nechce resit nebo resi stylem co pani pise :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí