Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zzzeruva srusty jsem měla před tím tak ze mnestrasne bolelo břicho cele a to tenkrát ze mne udělali ze simuluju.. vůbec to hlavně nevypadá ze bych to měla dostat a nemám si skym o tom popovídat, chlap se mne jen zeptá zda nsem to už dostala nebo ne a to je vše
Už dlouho mi říká at změním gynekologa a budu muset tohle nejde jen aby to vyřešil injekci
@ClauAlex píše:
A hlavně mi bude teď teprve 30 let
To chapu me jiz 7let boli pravy podbrisek a prava strana zad byla jsem snad uplne vsude a dodnes nevi co to je Boli me to denne a ted je mi 35let takze od 28let stacila jsem porodit jedno dite a diky bolestem si ho nejsem schopna ani uzit a druhy ani nepremyslim.Vim jak Vam je
@zzzeruva to mi je moc líto, to nejsou schopni za 7let na něco přijít?
@ClauAlex píše:
@zzzeruva to mi je moc líto, to nejsou schopni za 7let na něco přijít?
No tvrdi, ze je to od zad, ze mam sesedle vse doprava a skripe mi to nervy.Ale kdyz me to chytne mam pocit ze ve me neco pukne. A prave v miste vajecniku a slepaku takze na gynde jsem peco varo a slepak mi nemuzou najit tak automaticky je v poradku
@zzzeruva to je šílený ja bYch opravdu z našeho lékařství kvetla… ja jenom spím jsem šílené unavená
a můj gynekolog je hodnej člověk ale co se tyče ostatního stojí to za starou belu a aby mě odbil jen tím ze dáme injekci a čau tak to ne
@ClauAlex píše:
@zzzeruva to je šílený ja bYch opravdu z našeho lékařství kvetla… ja jenom spím jsem šílené unavenáa můj gynekolog je hodnej člověk ale co se tyče ostatního stojí to za starou belu a aby mě odbil jen tím ze dáme injekci a čau tak to ne
Presne musite mu to rict ja uz byla taky na vse vys jedine co mi chybi je kolonoskopie jina sona, rengeny, cystoskopie, gastroskopie proste vse 2 krat na pohotovosti a dvakrat doma s ibalginem…Zkuste i obvodaka udela vam rozbor krve a crp aspon
@zzzeruva popravdě jak je tahle situace tak se mi ani k doktoru moc chodit nechce ale pokud to opět nedostanu do pátku tak to budu muset už fakt řešit.. zítra budu 52 🙁 🙁
@ClauAlex píše:
@zzzeruva popravdě jak je tahle situace tak se mi ani k doktoru moc chodit nechce ale pokud to opět nedostanu do pátku tak to budu muset už fakt řešit.. zítra budu 52 🙁 🙁
Hlavne u rakoviny vajecniku se zvetsuje dost bricho
@ClauAlex píše:
@zzzeruva teď vypadam jak v 5.mesici 🙈 🙁
Pak bych necekala do patku a hned ve ctvrtek bych vykopla dvere na prvni chirurgie a rekla jim to oni te poslou nekam hned minimalne sono co ma kazda nemocnice
@zzzeruva to musim mít asi zadanku nebo ne? Na gyndu k mému doktoru se mi moc nechce a hlavně ve čtvrtek má odpolední
@ClauAlex píše: Šílený
Ty jo tak to koukejte mazat ale.Ne vubec na chiru muzete bez zadanky a oni vas poslou rovnou kam bude potreba ale tohle fakt neni sranda.Jak dlouho tk mate?
@zzzeruva začínám to pociťovat když si to vše dávám dohromady tak tyden
Zrovna dneska po dlouhé době mám chuť k jídlu jinak skoro vůbec.. to ze nemám vůbec menstruaci to je šílený ta únava je šílený udělám jen jednu věc a jdu ležet a spát.. třeba si to vše jen namlouvam ale nejsem to ja…