Reakce na 1.dávku Pzizer až po 14 dnech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56334
17.5.21 17:22

Já dobrý, ale 2 dny po mi oteklé loket a předloktí a splaskava pomalu.dle doktorky taky reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
17.5.21 17:40
@Kacatko1986 píše:
@Lama Lama kdy? ted? mam doma antigen, ten negativni.. Jinak se na testy ted nezenu, protoze sance na nakazu minimalni - byla jsem celou dobu v izolaci na chalupe a neprisla s nikym do styku.. Nakupy nam vozi Rohlik, vsude nosim FFP2 atd..

Myslím v době těch příznaků, 14 dní po očkování. Myslím, že je mnohem pravděpodobnější nákaza, než reakce na ockovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
17.5.21 18:20

@Lama Lama ano, dneska jsem si delala ten antigen a negativni… A verim mu, protoze ten samy antigen domaci vysel pozitivni kdysi me svagrove a brachovi a PCR byl taky pozitivni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
17.5.21 18:22

Ale jestli mi do stredy nebude dobre, tak se s praktickou dohodnu na zadance a na PCR si zajdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
18.5.21 12:50

Tak jen tak mimochodem - volala jsem si dneska na to ockovaci centrum a jejich doktorka mi rekla, ze reakce muze byt i tri tydny po ockovani, ze to tak proste je… fakt super :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
21.5.21 06:22

U nás oba rodiče měli reakci 10. den po očkování - motání hlavy a střevní potíže, trvalo to několik dnů. Samozřejmě doktoři řekli, že to nesouvisí, ale když to tady čtu, utvrzuji se ve svém názoru, že souvisí. Předpokládám, že 2. dávku jste jste neměli, snad to bude lepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí