Reakce na očkování Bexsero

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.20 21:54

Syn u prvni davky 3 dny probrecel, celou dobu lezel, ani se neposadil. Musela jsem ho nosit.

Ctvrty den jak kdyz utne a pohoda.

U druhe davky uz byla reakce minimalni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 22:00

@mackA159 tak super. Noo kdybych to věděla tak bych taky hned dala něco preventivne :roll: nám mudr bohužel nic nedoporučila. Tak snad to bude brzy ok, my zas neměli žádnou reakci na hexu a ani na prevenar. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 22:02

@Hedvikaaa noo to je neco :roll: bobecek. Tak věřím že u nás to už zítra bude taky lepší. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.20 22:04

@Limi123 ty jo, chudáček taky. :roll: tak snad to i u nás bude zítra lepší. To jsou Teda šílený vakcíny :( děkuji

• Citovat
  • Upravit
4256
4.6.20 22:45

Syn měl teď v 20mes. Nimerixin a úplně bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.20 05:08
@Anonymní píše:
@Limi123 ty jo, chudáček taky. :roll: tak snad to i u nás bude zítra lepší. To jsou Teda šílený vakcíny :( děkuji

U nas to byly 3 dny nasledujici po injekci, tj. prvni den nepocitam.

Pak jsem hodne zvazovala, jestli dam vubec druhou davku, ale dala jsem a tam uz ti bylo bez reakce.

• Citovat
  • Upravit
1540
5.6.20 08:01

Mné třeba doktor naopak řekl, že mám čípek dát až při horečce :lol: JInak trn Viburcol je u más taková 1. pomoc při protivnosti na bolest zubů a podobných nedobrých náladiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
5.6.20 08:36

14dní od první dávku a pořád má tvrdou bouličku. Teplota pouze první noc, zvládla to dobře.
Dr. radil chladit tvarohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
5.6.20 08:39
@mackA159 píše:
Mě doktorka říkala že hned po očkování dát čípek paralen, a za 8 hodin zase. Zatím má jednu dávku, a jako po jediným očkování nemela žádnou reakci. Tuk tuk tuk. Po hexe a synflorixu byla plactiva a měla horečky co šli špatně snižovat..Edit má 6 mesicuPříspěvek upraven 04.06.20 v 21:17

Hodně se to radí, hned dávat Paralen, Výrobci Bexsera dokonce říkají dopředu.
Já se na to ptala naše ho dr. a podle něj je to blbost, srážet až když má 38 stupňů. Malé jsem tedy nic nedala. V noci měla horečku 38stupňů, pouze jsem otřela hadříkem a teplota klesla a už nad 38 nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.6.20 09:18
@Kotatko03 píše:
Hodně se to radí, hned dávat Paralen, Výrobci Bexsera dokonce říkají dopředu.
Já se na to ptala naše ho dr. a podle něj je to blbost, srážet až když má 38 stupňů. Malé jsem tedy nic nedala. V noci měla horečku 38stupňů, pouze jsem otřela hadříkem a teplota klesla a už nad 38 nešla.

Vzhledem k tomu že měla reakci na všechny očkování horečky, a u bexsera jsou vysoké horečky, tak mi to jako blbost nepřijde… U hexy mi horecka nešla pomalu ani snižovat.. Radši dám preventivně, než se celou noc nervovat..

• Citovat
  • Upravit
9935
6.6.20 20:22
@mackA159 píše:
Vzhledem k tomu že měla reakci na všechny očkování horečky, a u bexsera jsou vysoké horečky, tak mi to jako blbost nepřijde… U hexy mi horecka nešla pomalu ani snižovat.. Radši dám preventivně, než se celou noc nervovat..

Tak pokud měla reakce vždy silné, pak bych pochopitelně jednala stejně. Je potřebo to vždy posuzovat individuálně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
7.6.20 08:46
@Trojlístek píše:
@Hedvikaaa to není peklo, to měla reakci na očkování, poměrně vysokého výskytu. Má straší dcera za sebou táhla týden nohu za sebou a první tři dny jsme ji nosili i na WC, druhá dávka lepší. Mladší dcera cca 3 roky bez reakce. Někdy je to hold bouřlivé, ale pořád lepší, než samotná nemoc.To bolestivé místo vpichu zatvrdliny a boule. Prostě reakce na očkování. Někdy bohužel i děti přispějí, většinou se píchá vzpínajícímu a rvoucímu dítěti do napnutneho svalu a to jaksi taky není ideální stav. Do týdne by mělo vše odeznít.

Však se tu někdo ptá jaká byla reakce 8o tak píšu, že u nás pekelná :lol: nerozumím vaší odpovědi :think:
Jo, počítala jsem s tím :lol: jsem z oboru :roll: a o tom, že je to lepší než samotná nemoc svědčí u nás právě rozhodnutí o tom ji naočkovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11044
7.6.20 09:26

@Hedvikaaa zbytečně tu reakci dramatizujete, to jsem tím chtěla říct. Prostě vaše dítě mělo reakci, která se vyskytuje zcela běžně. Pekelnou reakci si představuji jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
11.6.20 14:42

@Trojlístek
Nevnucujte mi Vaší představu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11044
12.6.20 18:38
@Hedvikaaa píše:
@Trojlístek
Nevnucujte mi Vaší představu. :lol:

Se potom nedivím těm obávám z očkování, když někdo jako peklo popisuje a zveličuje běžné reakce na očkování. Má představa Vám může být přeci naprosto ukradená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek