Red Castle Shop and Jogg

Máte zkušenost s Red Castle Shop’n’ Jogg?

Přidejte zkušenost s Red Castle Shop’n...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kamilica
13.7.11 13:40

Ahoj,já mám Shop and Jogg II v kombinaci s touto sedačkou http://www.babymax.cz/…zi-6952.html kterou jsi tam uvedla a nemám problém. mám jen design stejný ke kočárku,ale typ je to ten samý. Mohu doporučit.

K.

• Citovat
  • Upravit
4
1.6.12 14:34

prodej Red Castle

Dobry den, ja mam s timto kocarkem dobre zkusenosti, hlavne se mi hodil do terenu, je dost siroky i pro velke a statne dite a polstrovani je velmi pohodlne. Je lehky takze s nim muze jezdit i nase skoro 90-leta babicka.
Jinak preji vsem spokojenost s timto kocarkem. Jeste lepsi nez tento alespon pro mne je Baby Jogger City Elite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
21.10.15 12:53

Nánožník

Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti, jaký nánožník by se hodil na sportovní verzi tohoto kočárku? Originální se bohužel nevyrábí…

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.10.15 13:07

Ahoj, šila je jedna maminka na mimibazaru, bohužel ji teď nemůžu najít. Šila na různé kočárky, i na Red Castle. Já se nakonec bez nánožníku obešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
21.10.15 13:14

@sylva2005 A řešila jsi to fusakem? Nechce se mi pořád tahat s dekou a až začne sněžit… Nasazovat pláštěnku na kočár taky asi není ono :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
21.10.15 13:16

@Bethuska já používala fusak..original… a super… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
21.10.15 13:37

@munchkin originál Red Castle? A ten Eskimo nebo Footmuff?

Ještě jsem přemýšlela, že mu koupím zimní kombinézu, ale s fusakem by to už bylo asi moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.10.15 14:13

Ano, měla jsem na kočáru fusak, osvědčil se mi Emitex nebo Littel Angel, ten je takový teplý a měkoučký, slabinou je zip, je na každodenní používáni poddimenzovaný a do toho mého se neustále zachytává spodní látka, ale třeba už mají nové modely zipy lepší. Je pravda, že v zimě jsem na delší výlety radši deti vozila v Chariotu, má lepší průjezdnost terénem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
22.10.15 09:13

@Bethuska jj originál Red castle… sedl krásně na kočár a bylo fajn, že jde celá ta „přikrývací“ vrstava dát pryč (což je možná vždycky, jiné fusaky neznám :oops: ), takže jsem to pod ním měla furt a vrchní nandala když bylo potřeba…

ale hlásím, že mám model x let starý ještě po dceři :mrgreen:…takže nevím jak vypada fusak vs kočárek teď..ale myslím že k horšímu to nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí