Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Red Castle Shop’n’ Jogg?
Přidejte zkušenost s Red Castle Shop’n...Dobry den, ja mam s timto kocarkem dobre zkusenosti, hlavne se mi hodil do terenu, je dost siroky i pro velke a statne dite a polstrovani je velmi pohodlne. Je lehky takze s nim muze jezdit i nase skoro 90-leta babicka.
Jinak preji vsem spokojenost s timto kocarkem. Jeste lepsi nez tento alespon pro mne je Baby Jogger City Elite.
Ahoj maminky, nemáte některá zkušenosti, jaký nánožník by se hodil na sportovní verzi tohoto kočárku? Originální se bohužel nevyrábí…
Díky ![]()
Ahoj, šila je jedna maminka na mimibazaru, bohužel ji teď nemůžu najít. Šila na různé kočárky, i na Red Castle. Já se nakonec bez nánožníku obešla.
@sylva2005 A řešila jsi to fusakem? Nechce se mi pořád tahat s dekou a až začne sněžit… Nasazovat pláštěnku na kočár taky asi není ono ![]()
@munchkin originál Red Castle? A ten Eskimo nebo Footmuff?
Ještě jsem přemýšlela, že mu koupím zimní kombinézu, ale s fusakem by to už bylo asi moc ![]()
Ano, měla jsem na kočáru fusak, osvědčil se mi Emitex nebo Littel Angel, ten je takový teplý a měkoučký, slabinou je zip, je na každodenní používáni poddimenzovaný a do toho mého se neustále zachytává spodní látka, ale třeba už mají nové modely zipy lepší. Je pravda, že v zimě jsem na delší výlety radši deti vozila v Chariotu, má lepší průjezdnost terénem
@Bethuska jj originál Red castle… sedl krásně na kočár a bylo fajn, že jde celá ta „přikrývací“ vrstava dát pryč (což je možná vždycky, jiné fusaky neznám
), takže jsem to pod ním měla furt a vrchní nandala když bylo potřeba…
ale hlásím, že mám model x let starý ještě po dceři
…takže nevím jak vypada fusak vs kočárek teď..ale myslím že k horšímu to nebude…
Ahoj,já mám Shop and Jogg II v kombinaci s touto sedačkou http://www.babymax.cz/…zi-6952.html kterou jsi tam uvedla a nemám problém. mám jen design stejný ke kočárku,ale typ je to ten samý. Mohu doporučit.
K.