Reflux - odmítání jídla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14832
22.10.12 17:04

@Pce Já jsem ten Gastrotuss taky zkoušela dávat, párkrát, ale stejný výsledek - plivání.. Takže jsem do ní nedostala kolik bylo potřeba.. :poblion:
My to přes UTZ potvrzené nemáme, takže jen blindí a doktorka doporučila ten Nutriton taky, ale spíš jsem zvolila AR mléko, ode dneška, protože to mi přijde výhodnější.. Kašičku jsem taky koupila, tak uvidíme.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.10.12 17:22
@IvkaV píše:
@Pce Já jsem ten Gastrotuss taky zkoušela dávat, párkrát, ale stejný výsledek - plivání.. Takže jsem do ní nedostala kolik bylo potřeba.. :poblion:
My to přes UTZ potvrzené nemáme, takže jen blindí a doktorka doporučila ten Nutriton taky, ale spíš jsem zvolila AR mléko, ode dneška, protože to mi přijde výhodnější.. Kašičku jsem taky koupila, tak uvidíme.. :cert:

no my to už těch pár týdnu vydržíme a pak začnem s příkrmem a kašičkou…třeba se to zlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
22.10.12 17:49

@Pce nám zatím příkrmy úspěšně odmítá.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.10.12 19:37
@IvkaV píše:
@Pce nám zatím příkrmy úspěšně odmítá.. :zed:

Hmm tak uvidím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
22.10.12 20:55

@Pce Ale nenech se náma nějak odradit, třeba ti je bude baštit krásně - my jsme takoví speciální.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
22.10.12 21:00
@IvkaV píše:
@Pce Ale nenech se náma nějak odradit, třeba ti je bude baštit krásně - my jsme takoví speciální.. :hug:

Joo to já se nenechám určo to zkusím těším se na první mrkvičku s bramborem jsem zvědavá jak se bude tvářit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová