Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Pce Já jsem ten Gastrotuss taky zkoušela dávat, párkrát, ale stejný výsledek - plivání.. Takže jsem do ní nedostala kolik bylo potřeba.. ![]()
My to přes UTZ potvrzené nemáme, takže jen blindí a doktorka doporučila ten Nutriton taky, ale spíš jsem zvolila AR mléko, ode dneška, protože to mi přijde výhodnější.. Kašičku jsem taky koupila, tak uvidíme.. ![]()
@IvkaV píše:
@Pce Já jsem ten Gastrotuss taky zkoušela dávat, párkrát, ale stejný výsledek - plivání.. Takže jsem do ní nedostala kolik bylo potřeba..
My to přes UTZ potvrzené nemáme, takže jen blindí a doktorka doporučila ten Nutriton taky, ale spíš jsem zvolila AR mléko, ode dneška, protože to mi přijde výhodnější.. Kašičku jsem taky koupila, tak uvidíme..
no my to už těch pár týdnu vydržíme a pak začnem s příkrmem a kašičkou…třeba se to zlepší ![]()
@Pce Ale nenech se náma nějak odradit, třeba ti je bude baštit krásně - my jsme takoví speciální.. ![]()
@IvkaV píše:
@Pce Ale nenech se náma nějak odradit, třeba ti je bude baštit krásně - my jsme takoví speciální..
Joo to já se nenechám určo to zkusím těším se na první mrkvičku s bramborem jsem zvědavá jak se bude tvářit ![]()