Zkušenosti s registrem dlužníků - zápis na 4 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
24.1.15 13:41

U hypoték obecně banka jedná s tím, kdo jí ten případ dodá.
Banka dostane podepsanou žádost o úvěr a to začne zpracovávat.
S bankou jednám já a mám od klienta zplnomocnění pro jednání s bankou, zpracováváním os. údajů a pod.
Banka uvidí klienta 1× (při podpisu), některá banka chce vidět klienta ještě 1× v průběhu zpracování.
Buď je ten makléř zároveň hypotékář, nebo s nějakým spolupracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
24.1.15 13:44

Akorat fakt bacha na to, co mu podepisujete a jestli to bude plna moc, tak aby se to vztahovalo na vyrizeni hypotecniho uveru a ne na neco jineho. Aby pak za vas nenadelal buhvi co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.1.15 14:02
@LILIŠIMI píše:
Tak vcera pan makler volal pritely ze pritel v registru neni a ze posle pritely e-mail aby si to vytisknul a podepsal ale ze mu posle jen zadni stranu kdyz dotelefonovaly tak jsem na chlapa docela spustila ze je blbej nevi co mu podepise zejo tak mu jeste psal aby poslal vsecko at si to muzeme procist no a ze nam ten makler bude zadat o uver ze my nikam do banky nepujdeme no nejak se mi to moc nelibi tak sem si nasla toho pana maklere petr štětka na netu a nevim jestly to je on ale nasla jsem ze mel delat nejaky danovy podvody no nevim uvidime

Nic nepodepisujte. Zajděte si do banky sami a uvidíte. On vám může lhát. Jestli je to ten pán, co už byl za podvody trestaný, to bych si dala sakra pozor.

Jinak tvůj chlap je opravdu frajer, že nechce do bytu. Myslí jen na sebe - nevadí ti to?

• Citovat
  • Upravit
21
24.1.15 14:11

Zatím jsme nic nepodepsaly a az nam posle ten e-mail tak si ho vytisknem a pujdem za jednou paní co do toho delá a rozumí tomu protoze me osobne se to nezdá. no a to ze nechce chlap do byty ma svoje duvody nudil by se a v tom baraku ma plany rozjet s kamosem truhlařskou firmu a planuje to uz hodne dlouho takze mu to nevymluvim ale dame si bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.1.15 18:24

To je nejaky divny makler, btw. vas nezajimaji nabidky ostatnich bank, procenta atd? Hlavne hypo, at je dum - to je dost nezodpovedne. Bud opatrna i za sveho pritele, ten je strasne nerozvaznej.

• Citovat
  • Upravit
11559
24.1.15 18:32

Ona někdy i lehká nekompetence může vypadat až podezřele.
Jenže nemovitost se obvykle kupuje i jen jednou za život a hypotéka také zasahuje do velké části aktivního života.
Problém je, že nezkušený klient vlastně ani nemusí poznat, že je něco špatně, že jinde by to bylo zcela jinak…
EDIT: oprava chyby

Příspěvek upraven 24.01.15 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.1.15 18:44

Byt vami sjedu si nabidky bank, co nabizeji za produkty, uroky. At mate predstavu a neupisete se na spousta let na zbytecne vysoke uroky. Jsou ruzne fixace na roky, procenta se tim padem pak lisi. Nam ted koncily fixace u hypotek, resili jsme refinancovani u jinych bank, protoze pred 5ti lety jsme byli taky hrrr a platili priserny uroky a zbytecne. A taky bacha na poradce, nekteri se tvari jak mistri sveta a maji dost uzky pohled na vec.

• Citovat
  • Upravit
21
24.1.15 19:29

Tak ten mail uz prisel je to zadost o pripravu navrhu smlouvy o uvěru nemame to vyplnovat jen podepsat a poslat ofoceny a podepsany op myslite ze to je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
24.1.15 19:33

@LILIŠIMI osobně bych nikam tahle op neposílala, a něco podepsat a nevyplnit to je snad vtip :cert: já bych mu nevěřila ani dobrý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.1.15 19:34

A je to čsob takze zitra jdeme tady ve vsi za pani co dela u banky a nechame si to vytisknout a schvalne co nam na to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
24.1.15 19:48
@LILIŠIMI píše:
Tak vcera pan makler volal pritely ze pritel v registru neni a ze posle pritely e-mail aby si to vytisknul a podepsal ale ze mu posle jen zadni stranu kdyz dotelefonovaly tak jsem na chlapa docela spustila ze je blbej nevi co mu podepise zejo

No, to je: Neví přece, co je na ostatních stranách. :roll: Pryč od toho!

@LILIŠIMI píše: … a poslat ofoceny a podepsany op myslite ze to je v poradku

Není, nesouhlasil bych, pryč od toho!

https://www.uoou.cz/…o_2004_6.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.1.15 20:03
@LILIŠIMI píše:
Tak ten mail uz prisel je to zadost o pripravu navrhu smlouvy o uvěru nemame to vyplnovat jen podepsat a poslat ofoceny a podepsany op myslite ze to je v poradku

Nevyplněné cosi byste rozhodně neměli podepisovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
24.1.15 20:41

@LILIŠIMI Posílal jsem vám zprávu.
Jinak celá ta situace působí až skoro podezřele- podepsat vlastně prázdný formulář, poslat okopírovaný doklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
24.1.15 20:55

Podepisete zadost o uver, poslete okopirovane OP, takze on do zadosti napise co bude chtit a bude pod tim vas podpis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.1.15 21:57

Pokousim se to vysvetlit chlapovy at neni do vseho tak hrr no on mi tvrdi ze je to dyztak na jeho trikotakze to asi podepise a v pondeli posle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel