Registrace u Apolináře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7148
18.12.12 14:27
@f.v. píše:
Snad pro Vás mám alespoň trošku dobrou zprávu. Protože čekání na tzv. registraci v minulých týdnech začalo dosahovat neúnosných, až skoro nesmyslných časů, spouští Apolinář od 7.11.2011 (termín porodu 7.5.2012) obdobu registrace … ovšem v elektronické podobě. Prostě se od daného data (od 14+0) po osmé ráno „přidáte“ do pořadníku (vidíte, jestli je volné místo) a pokud jste se do pořadníku vešly, vyberete si následně termín osobní návštěvy (termíny jsou vypisovány na každý pracovní den od 15:30 do večera). Tam bez dlouhého čekání dostanete razítko do těhotenské průkazky a porodní asistentka se vás zeptá na základní zdravotní údaje. Podrobný popis je na http://www.apolinar.cz/porodnice

Pro elektronickou registraci je povoleno denně 8 míst, dvě místa zůstávají pro osobní registraci na klinice (nemůžeme zcela diskriminovat těhotné, které nemají internet nebo internetu nedůvěřují).

S přáním klidného těhotenství

F.Vaněk

Super popis…
Pomohl mi jinak bych v tom plavala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
27.1.14 10:10

Volám SOS! Holky, zítra mám termín registrace do porodnice, dnes jsem si to chtěla vyzkoušet, abych to zítra zvládla co nejrychleji a ouha! Když jsem si zadala termín porodu o den dřív než jak ho mám oficiálně, tzn. aby systém měl za to, že jdem dnes 14+0, tak se mi tak objeví poslední termín v tomto roce 30.5.2014 a pak až 1.1.2015, vůbec tomu nerozumím :( Poradí mi prosím někdo, kdo s tím má zkušenost? Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.7.14 08:40

Ahoj, dnes jsem se zaregistrovala u apolináře k porodu na 17.1.
Rezervační systém mě pustil už před 8 hodinou a rezervace místa se povedla, což mě překvapilo. V systému mám také objednávku napsanou jako platnou. Nejsem si ale jistá jestli je vše v pořádku a mohu s tímto termínem počítat. Nevíte jestli se můžu na někoho obrátit telefonicky v porodnici? (příp. na jaké oddělení?) Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.7.14 08:45

Na stránkách čtu toto, že zápis je bez časového omezení:
Registrace k porodu – rezervace místa
Ordinační hodiny a objednání:
Internetový zápis bez časového omezení (Po-Ne, 0-24) nebo osobně v určený čas. Rezervace místa je přípustná nejdříve v den, kdy dosáhnete gest. stáří 14+0. Podrobnosti - viz diář „program předporodní péče - pořadník“
Pozn:
Po úspěšné rezervaci místa na správné období si nezapoměňte objednat „první návštěvu“. Do 8 týdnů byste měla navštívit kliniku osobně, datum a čas vaší návštěvy si můžete vybrat v diáři „Program předporodní péče – první návštěva“. Pokud do 6 týdnů první návštěva neproběhne, vaše „registrace pořadí“ bude smazána.
Podrobný popis: na web. stránkách apolinar.cz
Otevřít okno web-diáře: ZDE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
28.7.14 17:10
@rybizek89 píše:

Pozn:
Po úspěšné rezervaci místa na správné období si nezapoměňte objednat „první návštěvu“. Do 8 týdnů byste měla navštívit kliniku osobně, datum a čas vaší návštěvy si můžete vybrat v diáři „Program předporodní péče – první návštěva“. Pokud do 6 týdnů první návštěva neproběhne, vaše „registrace pořadí“ bude smazána.

Zdravím,
trošku jsi mě vyděsila, protože o rušení rezervace jsem zatím nic na stránkách nenašla. Navíc ted pro moji pro první návštěvu nebyl volný termín dříve než za 7 týdnů…Jak to tedy je s automatickým ne/rušením registrace k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.14 11:52
@Gritos píše:
Zdravím,
trošku jsi mě vyděsila, protože o rušení rezervace jsem zatím nic na stránkách nenašla. Navíc ted pro moji pro první návštěvu nebyl volný termín dříve než za 7 týdnů…Jak to tedy je s automatickým ne/rušením registrace k porodu?

Když pošlete info na avizovaný kontakt apolinar-ppp@vfn.cz, tak Vám rezervované místo hned po 8 týdnech nezrušíme (musí souhlasit příchozí mail-adresa s tím, co máte v kontaktech ve webdiáři). První návštěva je pro nás bohužel základní kontrola proti podvrženým a duplicitním registracím, ale v posunem o pár dní není problém.
F. Vaněk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.14 12:00

Těhotenské monitory

Porodnice Apolinář: po dlouhém vyjednávání se podařilo spustit internetové objednávání na těh. monitorech, které by mělo výrazně zkrátit čekání objednaných maminek. Pokud budou na rezervační systém kladné odezvy, rádi bychom v budoucnu rozšířili možnost rezervace času i na těhotenskou poradnu ;) Info je opět na webu www.apolinar.cz
F. Vaněk
PS: doufám, že tento příspěvek bude brán jako pozitivní info pro budoucí maminky, nikoliv jako komerční zpráva vhodná ke smazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková