Rejuvenance (omlazení) vagíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
26.10.16 12:52

@karkarka Nebo mají malej penis :mrgreen: to bych potom doporučila ne ženám operaci vagíny ale mužum operaci penisu ;)…Jinak souhlasím s vámi že se to neříká a myslím že pokud žena chlapovy porodí dítě tak by se oní měl starat jako o princeznu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
26.10.16 12:54

Ted jsem si vzpoměla že mi dva kamaradi říkali že jejich ženy mají užší vagínu než před porodem tak asi je to hodně individualní :nevim: a nebo možná kecali ale zase co by z toho měli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
26.10.16 13:54

@karkarka :potlesk:
NAPROSTO SOUHLASÍM S TÍMTO NÁZOREM!
Můj manžel taky nikdy neřekl něco o tom, že by to po porodu bylo jiné (širší),avšak když jsem mu rok po 3. porodu oznámila, že zvažuji tuto operaci, viděla jsem nadšení v jeho očích. Když jsem mu ozvučila sumu, druhý den jsem měla peníze na stole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
26.10.16 14:10
@Jitulinka.1 píše:
Při pročítání diskuzí už asi nechci dítě :,( Protože co tak čtu tak ženská fakt má potom celé tělo zničené a trpí :zed:…Přitom plno žen z mého okolí řiká jak je sex lepší a že jsou ještě užší tam dole než před porodem tak nevim co si mám ted myslet protože 40 tisíc za to dávat a zase trpět to se mi nechce :roll:

Já teda neměla možnost rodit vaginálně a už asi ani nikdy mít nebudu, ale při prvních těhotenství jsem věděla, že nějaké ztráty budou, ale beru to jako přirozenou součást procesu, stějně jako strie, jizvy po císařích, povislá prsa po kojení, šedivý vlasy, nervy na pochodu atd…prostě pokud chci mít dítě, tak tohle podstoupím. Můj muž taky s každým dítětem přibral pár kil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
26.10.16 14:49

@ewelinka Můžu se zeptat, kdo tě v Gyncentru operoval? Pan doktor P. Pícha? A za jak dlouho po konzultaci jsi se dostala na zákrok? Ptám se, protože mám o tuto operaci též zájem a do Gyncentra chodím na gynekologii už dlouho, zatím se vak teprve chystám objednat na konzultaci.

• Citovat
  • Upravit
775
27.10.16 07:27

@lleennttiillkkaa Tak to radši dítě mít nebudu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.10.16 12:42

@CarolS Operoval mě prim. Pícha
Ono se ta operace provádí brzy po skončení menstruace. Mě operoval cca 5 týdnu po konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
27.10.16 12:58

@ewelinka Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
222
13.11.16 07:51

Holky, tak včera to bylo po operaci přesně 5 týdnů a jeden den…a my už to nevydrželi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
13.11.16 12:43

@ewelinka
A výsledek? Je to znát, stálo to za to? ;)

• Citovat
  • Upravit
222
13.11.16 12:51

@CarolS
Já jsem se strašně bála :lol: :lol: :lol:
Ono to ze začátku trošku štípalo (jen ten poševní vchod),ale pak už v pohodě.
Ale manžel je nadšen, to jeho „nadšení“ bylo i při aktu poznat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:!!! Říkal, že to teda je rozdíl obrovský. Je to jako by tam „projížděl“ a měl ho „obepnutého“ ze všech stran :)
On chtěl ráno znova, ale já mám jít na kontrolu teprve ve středu a tak ho odháním se slovy, že to byla jen zkušební jízda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
13.11.16 14:13

@ewelinka
Takže předpokládám, ze když rozdíl tak výrazně pocítil i manžel, pocítila jsi to i ty? :dance: Dá se to srovnat se stavem před porodem?

• Citovat
  • Upravit
3251
13.11.16 15:30

Též budu ráda sledovat, jsem po druhém porodu a nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
13.11.16 17:23

Holky, já první rodila před 15 lety a neumím si ten pocit předtím úplně vybavit, ale fakt je, že po posledním porodu a teď po operaci to je šílený rozdíl!! Chlapovi se to líbí, jak je to úzké a pro mě to je taky daleko větší vzrůšo, jak je to tam těsný, já ho tam fakt daleko citelněji cítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
13.11.16 18:50

@ewelinka
super, tak to asi taky prubnu brzy konzultaci v gyncentru :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie