Rejuvenance (omlazení) vagíny

222
11.10.16 19:40

Rejuvenance (omlazení) vagíny

Ahoj holky, chci se zeptat, zda jste toto některá z vás podstupovala a jak jste spokojené? Já jsem na tomto zákroku byla před pár dny a jsem zatím nadšená. Hlavně mě zajímá, jestli to pak byl opravdu rozdíl při sexu))). :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2527
11.10.16 19:43

Můžu se zeptat, co to je? Znám jenom labioplastiku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
11.10.16 19:46

To je zůžení „vevnitř“ a plastické upravení poševního vchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
11.10.16 19:47
@LennaZS píše:
Můžu se zeptat, co to je? Znám jenom labioplastiku :oops:
Mam stejny dotaz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
11.10.16 19:51

Budu sledovat diskuzi, docela me to zajima (protože mi to prijde jako takovej zbytecnej nadstandart, pokud tedy nejsou důvodem zdravotni problémy nebo technicky problémy při sexu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.10.16 19:56

Také mě to zajímá :mrgreen: kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
11.10.16 19:57

@tasa Já dám potom vědět, jestli to bylo zbytečné, ale už teď mohu říct, co se týče estetického hlediska, že jsem moc spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.10.16 20:01
@ewelinka píše:
@tasa Já dám potom vědět, jestli to bylo zbytečné, ale už teď mohu říct, co se týče estetického hlediska, že jsem moc spokojena…

Kolik to stojí? Kde si na tom byla a proc? Prosím do zpráv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
11.10.16 20:04

Holky, řeknu vám to tak. Po porodech jsem ten poševní vchod neměla moc hezky srostlý ( bylo mi normálně vidět dovnitř) :oops:, při sexu jsem měla pocit „volnosti“…prostě už to nebylo jako dříve(. Měla jsem i lehce problém s občasným únikem moči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
11.10.16 20:09
@ewelinka píše:
Holky, řeknu vám to tak. Po porodech jsem ten poševní vchod neměla moc hezky srostlý ( bylo mi normálně vidět dovnitř) :oops:, při sexu jsem měla pocit „volnosti“…prostě už to nebylo jako dříve(. Měla jsem i lehce problém s občasným únikem moči…

Tu volnost a únik moči znám.. Prosím o informaci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.16 20:16
@ewelinka píše:
Holky, řeknu vám to tak. Po porodech jsem ten poševní vchod neměla moc hezky srostlý ( bylo mi normálně vidět dovnitř) :oops:, při sexu jsem měla pocit „volnosti“…prostě už to nebylo jako dříve(. Měla jsem i lehce problém s občasným únikem moči…

Omlouvam se za dotaz, ale jsem zvedava a nechapu, co znamena „videt dovnitr“ :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
222
11.10.16 20:23
@Anonymní píše:
Omlouvam se za dotaz, ale jsem zvedava a nechapu, co znamena „videt dovnitr“ :nevim:.

Prostě jsem ten poševní vchod měla tak široký ( špatně sešitý po porodu), že byly vidět takové „kuličky“ sliznice ve vagíně. Doktor to nazval „vyhřezlá“ vnitřní stěna pochvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
11.10.16 20:28

Toto téma mě hodně zajímá. Mám po porodu stejné problémy. :think: Kolik zákrok stojí? A nevíte, zda je vhodný i pro ženy, které plánují ještě další dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
11.10.16 20:30
@ewelinka píše:
Prostě jsem ten poševní vchod měla tak široký ( špatně sešitý po porodu), že byly vidět takové „kuličky“ sliznice ve vagíně. Doktor to nazval „vyhřezlá“ vnitřní stěna pochvy…

8o, to jsem fakt nikdy neslysela a ani si nedovedla predstavit :nevim:.Omlouvam se za anonym, ale bylo mi trapne, ze se tak ptam :oops:.
Preju at je to lepsi, zni to opravdu neuveritelne „vyhrezla stena“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.16 20:30
@ewelinka píše:

Tak to mě zajímá. Já doufám, že to spravím posílením pánevního dna. Nebo ne? Já doufala, že jo… 8o

Kejt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí