Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, chci se zeptat, zda jste toto některá z vás podstupovala a jak jste spokojené? Já jsem na tomto zákroku byla před pár dny a jsem zatím nadšená. Hlavně mě zajímá, jestli to pak byl opravdu rozdíl při sexu))). ![]()
To je zůžení „vevnitř“ a plastické upravení poševního vchodu ![]()
@LennaZS píše:
Můžu se zeptat, co to je? Znám jenom labioplastiku
Mam stejny dotaz
Budu sledovat diskuzi, docela me to zajima (protože mi to prijde jako takovej zbytecnej nadstandart, pokud tedy nejsou důvodem zdravotni problémy nebo technicky problémy při sexu)
@tasa Já dám potom vědět, jestli to bylo zbytečné, ale už teď mohu říct, co se týče estetického hlediska, že jsem moc spokojena…
@ewelinka píše:
@tasa Já dám potom vědět, jestli to bylo zbytečné, ale už teď mohu říct, co se týče estetického hlediska, že jsem moc spokojena…
Kolik to stojí? Kde si na tom byla a proc? Prosím do zpráv ![]()
Holky, řeknu vám to tak. Po porodech jsem ten poševní vchod neměla moc hezky srostlý ( bylo mi normálně vidět dovnitř)
, při sexu jsem měla pocit „volnosti“…prostě už to nebylo jako dříve(. Měla jsem i lehce problém s občasným únikem moči…
@ewelinka píše:
Holky, řeknu vám to tak. Po porodech jsem ten poševní vchod neměla moc hezky srostlý ( bylo mi normálně vidět dovnitř), při sexu jsem měla pocit „volnosti“…prostě už to nebylo jako dříve(. Měla jsem i lehce problém s občasným únikem moči…
Tu volnost a únik moči znám.. Prosím o informaci ![]()
@ewelinka píše:
Holky, řeknu vám to tak. Po porodech jsem ten poševní vchod neměla moc hezky srostlý ( bylo mi normálně vidět dovnitř), při sexu jsem měla pocit „volnosti“…prostě už to nebylo jako dříve(. Měla jsem i lehce problém s občasným únikem moči…
Omlouvam se za dotaz, ale jsem zvedava a nechapu, co znamena „videt dovnitr“
.
@Anonymní píše:
Omlouvam se za dotaz, ale jsem zvedava a nechapu, co znamena „videt dovnitr“.
Prostě jsem ten poševní vchod měla tak široký ( špatně sešitý po porodu), že byly vidět takové „kuličky“ sliznice ve vagíně. Doktor to nazval „vyhřezlá“ vnitřní stěna pochvy…
Toto téma mě hodně zajímá. Mám po porodu stejné problémy.
Kolik zákrok stojí? A nevíte, zda je vhodný i pro ženy, které plánují ještě další dítě?
@ewelinka píše:
Prostě jsem ten poševní vchod měla tak široký ( špatně sešitý po porodu), že byly vidět takové „kuličky“ sliznice ve vagíně. Doktor to nazval „vyhřezlá“ vnitřní stěna pochvy…
, to jsem fakt nikdy neslysela a ani si nedovedla predstavit
.Omlouvam se za anonym, ale bylo mi trapne, ze se tak ptam
.
Preju at je to lepsi, zni to opravdu neuveritelne „vyhrezla stena“
@ewelinka píše:
Tak to mě zajímá. Já doufám, že to spravím posílením pánevního dna. Nebo ne? Já doufala, že jo… ![]()
Kejt