Bulka v podpaží v těhotenství

1158
11.10.16 09:40

Bulka v podpazi v tehotenstvi

Ahoj, nemate nekdo zkusenost co muze byt mala boulicka v podpazi? Pres kuzi si ji normalne chytnu. Nejak me neboli. Jsem ve 32tt. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
11.10.16 09:45

Došla bych si k doktorovi, může to být cokoli, ale stojí to za vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
11.10.16 09:56

Poradnu mam v patek, urcite to tam reknu. Jen jestli nema nekdo vlastni zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.10.16 11:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.10.16 11:33

Určitě se nech vyšetřit a nenech se odbýt tím, že je to těhotenská žláza a tak…osobní zkušenost - bohužel kamarádka již není mezi námi, nebyla to těhu žláza, ale rakovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.10.16 11:36

Může to být cokoliv, u mne to byla zvětšená akcesorní prsní žláza - měla jsem u kojení prvního dítěte, v těhotetsví s druhým- myslím v posledním trimestru, teď už zvětšená není..Ale samozřejmě jsem byla asi 2× na ultrazvuku(prsu a axily) - u prvního syna, teď už jsem to neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
11.10.16 11:41

No ja jsem s necim furt u doktoru.. tak se urcite zeptam at me to zkontroluji. Mam to pod pravym podpazim a prave prso mam o dost vetsi nez to druhe a mlezivo mi z nej doslova strika. Snad to nebude rakovina to je muj celozivotni strasak. Na rtg plic jsem byla pred 3 lety a ct pred rokem. Tak si rikam, ze by tam snad uz neco zahlidli kdyby to bylo vazny. Dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.10.16 12:25
@Zuzlounek píše:
Určitě se nech vyšetřit a nenech se odbýt tím, že je to těhotenská žláza a tak…osobní zkušenost - bohužel kamarádka již není mezi námi, nebyla to těhu žláza, ale rakovina.

Mám teď v okolí dvě rakoviny prsu, obě ženy několikrát odbyl gynekolog, jedna z toho po porodu, chodila dlouho dobu po lékařích s bolestmi prsu a bulkou, několik jich tvrdilo, že se jedná o zánět a já nevím co, nakonec zjistili rakovinu až v pokročilém stádiu… nikdo z těch fušerů čas nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.10.16 12:27
@kelinqua píše:
No ja jsem s necim furt u doktoru.. tak se urcite zeptam at me to zkontroluji. Mam to pod pravym podpazim a prave prso mam o dost vetsi nez to druhe a mlezivo mi z nej doslova strika. Snad to nebude rakovina to je muj celozivotni strasak. Na rtg plic jsem byla pred 3 lety a ct pred rokem. Tak si rikam, ze by tam snad uz neco zahlidli kdyby to bylo vazny. Dekuji za nazory.

Asi tě nepotěším, ale ta jedna paní o které píšu byla na mamografu cca půl roku předtím, než jí vypukla rakovina, vůbec nic na něm nebylo a to byl taky důvod, proč nad tím doktoři mávli rukou a ona zpočátku také. Nechci tě strašit, to vůbec, jen apeluji na to, aby ses nenechala odbýt, vím bohužel, kam to vede :hug: lepší vyšetření pro nic, než pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
11.10.16 12:56

No to se neboj, ja se odbyt nenecham. Mam s doktorama hoodne zkusenosti. A doktor me slovem nepresvetsi ze jsem ok. Musim to met podlozeny vysetrenim. Ted nedavno jsem si vydupala kolonoskopii :mrgreen: a u maldych se prej mamograf nema delat, ze je nejak rozsahla prsni zlaza a nejde to dobre videt. Tak pry utz staci. Zajdu si tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.10.16 13:00
@kelinqua píše:
No to se neboj, ja se odbyt nenecham. Mam s doktorama hoodne zkusenosti. A doktor me slovem nepresvetsi ze jsem ok. Musim to met podlozeny vysetrenim. Ted nedavno jsem si vydupala kolonoskopii :mrgreen: a u maldych se prej mamograf nema delat, ze je nejak rozsahla prsni zlaza a nejde to dobre videt. Tak pry utz staci. Zajdu si tam.

:palec: ať to dobře dopadne. Dotyčné je už asi 40, povedlo se jim nečekaně třetí a bohužel to doprovází rakovina, na mamografy chodila pravidelně, bohužel nepomohlo :? já chodím právě na ten ultrazvuk, kvůli rodinné anamnéze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
11.10.16 13:22

@radkka no me tehotenstvim doprovazi posledni predrakovinne stadium na deloznim cipku. Mela jsem jit uz v tehu n konizaci, ale nastesti to nestihlo prorust. A ted uz je na konizaci pozde. No cetla jsem pribehy, kdy 25 lety zensky maji rakoviny prsu. No docela me to vystrasilo. Jsem takovej celozivotni posera z rakoviny. No tak snad to podpazi bude ok, nebo me svihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.10.16 21:31
Držím pěsti, té kamarádce bylo 26 let když jí zjistili rakovinu, zůstal po ní 2 letý chlapeček.
@kelinqua píše:
@radkka no me tehotenstvim doprovazi posledni predrakovinne stadium na deloznim cipku. Mela jsem jit uz v tehu n konizaci, ale nastesti to nestihlo prorust. A ted uz je na konizaci pozde. No cetla jsem pribehy, kdy 25 lety zensky maji rakoviny prsu. No docela me to vystrasilo. Jsem takovej celozivotni posera z rakoviny. No tak snad to podpazi bude ok, nebo me svihne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.10.16 21:35
@Zuzlounek píše:
Držím pěsti, té kamarádce bylo 26 let když jí zjistili rakovinu, zůstal po ní 2 letý chlapeček.
@kelinqua píše:

To je hrozný :? mně umřel kamarád na rakovinu začátkem roku, starala jsem se o něj, bylo to strašný. Teď další dva případy, snad to zvládnou porazit, já mám zvýšené riziko rakoviny prsou, děs :? Jsem těhotná a nějak to na mě doléhá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
12.10.16 07:37

No taky je me 26 :roll: tak nestraste holky. Uz tak mam z toho nervy :zed: na 1,5 rocni dceru a ted cekam dalsi :( to je hnus co se to deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí