Reklamace dobírky na poště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2674
28.10.16 17:18

No jasně že mohla. Zeptám se na fb pošťáků, pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
28.10.16 17:32

Prosím tě máš ještě obal z toho balíku? Pošťáci se ptají, jestli na tom obalu není nalepená nálepka „bezdokladová dobírka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
28.10.16 17:34

Je tam nálepka BA a to číslo za tím a pak je tam nálepka s oranžovým trojúhelníkem a v něm je napsáno dobírka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
28.10.16 17:37

Tak tady reakce pošťáků : Potvrzeni o zaplaceni dobirky by mel adresát dostat, pokud ho neodmitl pri prevzeti zasilky, my ho u nas vypisujeme i dodatecne; kdyz se nekdo ozve, ze by ho potreboval. Jinak odesilatel at poda reklamaci, mela by byt vyrizena rychle :-) dodaci posta dle prebytku ihned zasle penize na ucet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
28.10.16 17:42

@Evka73 Díky moc :-) Už jsem to té paní psala, tak snad to dobře dopadne a svoje peníze dostane. Ještě jednou moc děkuji za ochotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
28.10.16 18:15
@bibi2233 píše:
@Evka73 Je tam, že zásilka byla dodána včera, to jsem ji vyzvedla na poště.

tak zas jestli zásilka byla převzata včera a dneska je svátek, tak mi přijde vcelku normální, že paní ještě nemá své peníze připsané :nevim: nemám s dobírkou zkušenosti, ale když si vezmu, jak pošta a banka fungují, tak bych si tipla, že se peníze připíšou nejdřív za 2-3 pracovní dny, rychlejší připsání by mě teda velmi překvapilo a osobně bych nepřipsání peněz reklamovala asi až tak po týdnu (kalendářním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
28.10.16 18:28

@sagina - tam spíš jde o to, že tam ani nebyla ta dobírková poukázka. Proto ty peníze ani nejdou k odesílateli balíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
28.10.16 18:38

No jasně, nemohou ty peníze poslat, protože neví kam… Nebo mohou to mít v systému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
28.10.16 20:02

@bibi2233 Ničeho se neboj, nikdo po tobě opětovně peníze chtít nebude. Pošta má vše v evidenci. Jen vysvětlím proč paní u přepážky nevyplnila dobírkovou poukázku sama - pokud chce odesílatel dobírku na účet uvede ho na dobírkovou složenku, nikam jinam. Takže paní u přepážky nemá jak zjistit číslo účtu pro odeslání peněz. Peníze se ale neztratili, jen čekají až se o ně odesílatelka přihlásí. Ty uděláš nejlíp pokud kontaktuješ odesílatelku aby zahájila reklamaci a za pár dnů budou peníze tam kde patří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
12.1.17 21:08

Ahoj, posilala jsem balík na dobírku balík je od pondělí vyzvednuty ( dnes je čtvrtek ) a dobírkovou částku nemám stále na účtu, zitra jdu přidat reklamaci ale chtěla jsem se zeptat, jak to dlouho trvá než se to vyřídí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
12.1.17 21:22

@babuk co vím, tak na to mají snad až měsíc :roll: jé je dostala snad až za týden, né-li za 10 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.17 22:10

3-7 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.1.17 22:32

@babuk většinou tak týden… nejspíš ti to připíšou zítra, po třech dnech bych ještě nešílela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.1.17 12:34

Ahojky, peníze bohužel nepřišly takže jsem byla na poště to reklamovat…Pošťák mě sice přesvědčoval ať ještě počkám myslím si že moje čekání týden stačilo ale o co mi jde na podací lístek Vám něco psaly? Já měla kopii protože byl omylem politý a on mi tvrdil že potřebuje originál na který mi napíše reklamaci :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
7.2.17 08:38

Ahoj potřebují potřebují poradit 26.1 jsem. poslala balík na dobirku 27.1 paní prevzaladruhý a doteď neprisli penize. Na ucet :roll: můžu reklamovat na jakekolivto poště? A co kdyz nemám. podaci listek :( mám. ho v mobilu jen vyfoceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová