Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím tě máš ještě obal z toho balíku? Pošťáci se ptají, jestli na tom obalu není nalepená nálepka „bezdokladová dobírka“
Je tam nálepka BA a to číslo za tím a pak je tam nálepka s oranžovým trojúhelníkem a v něm je napsáno dobírka.
Tak tady reakce pošťáků : Potvrzeni o zaplaceni dobirky by mel adresát dostat, pokud ho neodmitl pri prevzeti zasilky, my ho u nas vypisujeme i dodatecne; kdyz se nekdo ozve, ze by ho potreboval. Jinak odesilatel at poda reklamaci, mela by byt vyrizena rychle
dodaci posta dle prebytku ihned zasle penize na ucet
@Evka73 Díky moc
Už jsem to té paní psala, tak snad to dobře dopadne a svoje peníze dostane. Ještě jednou moc děkuji za ochotu ![]()
@bibi2233 píše:
@Evka73 Je tam, že zásilka byla dodána včera, to jsem ji vyzvedla na poště.
tak zas jestli zásilka byla převzata včera a dneska je svátek, tak mi přijde vcelku normální, že paní ještě nemá své peníze připsané
nemám s dobírkou zkušenosti, ale když si vezmu, jak pošta a banka fungují, tak bych si tipla, že se peníze připíšou nejdřív za 2-3 pracovní dny, rychlejší připsání by mě teda velmi překvapilo a osobně bych nepřipsání peněz reklamovala asi až tak po týdnu (kalendářním).
@sagina - tam spíš jde o to, že tam ani nebyla ta dobírková poukázka. Proto ty peníze ani nejdou k odesílateli balíčku.
No jasně, nemohou ty peníze poslat, protože neví kam… Nebo mohou to mít v systému?
@bibi2233 Ničeho se neboj, nikdo po tobě opětovně peníze chtít nebude. Pošta má vše v evidenci. Jen vysvětlím proč paní u přepážky nevyplnila dobírkovou poukázku sama - pokud chce odesílatel dobírku na účet uvede ho na dobírkovou složenku, nikam jinam. Takže paní u přepážky nemá jak zjistit číslo účtu pro odeslání peněz. Peníze se ale neztratili, jen čekají až se o ně odesílatelka přihlásí. Ty uděláš nejlíp pokud kontaktuješ odesílatelku aby zahájila reklamaci a za pár dnů budou peníze tam kde patří ![]()
Ahoj, posilala jsem balík na dobírku balík je od pondělí vyzvednuty ( dnes je čtvrtek ) a dobírkovou částku nemám stále na účtu, zitra jdu přidat reklamaci ale chtěla jsem se zeptat, jak to dlouho trvá než se to vyřídí ![]()
@babuk co vím, tak na to mají snad až měsíc
jé je dostala snad až za týden, né-li za 10 dnů
@babuk většinou tak týden… nejspíš ti to připíšou zítra, po třech dnech bych ještě nešílela…
Ahojky, peníze bohužel nepřišly takže jsem byla na poště to reklamovat…Pošťák mě sice přesvědčoval ať ještě počkám myslím si že moje čekání týden stačilo ale o co mi jde na podací lístek Vám něco psaly? Já měla kopii protože byl omylem politý a on mi tvrdil že potřebuje originál na který mi napíše reklamaci
![]()
Ahoj potřebují potřebují poradit 26.1 jsem. poslala balík na dobirku 27.1 paní prevzaladruhý a doteď neprisli penize. Na ucet
můžu reklamovat na jakekolivto poště? A co kdyz nemám. podaci listek
mám. ho v mobilu jen vyfoceny