Reklamace telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
1.4.14 21:33
@tterka píše:
Pokud jsou to čínské baterky, tak můžou být v háji obě. Ale to vám fakt řeknou jen v servisu.No, já se řídím heslem, že nejsem tak bohatá, abych si mohla dovolit kupovat levné věci. A raději si trochu připlatím…

my také ne, jenže todle byla srdcovka no :lol: to je jak když ukážete malému dítěti lízátko, taky neodolá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
1.4.14 21:34

Pár věcí z Číny manžel taky koupil. Pokud to byl soukromý prodejce, máte smůlu, snad jen můžete ohodnotit na prodejním serveru. Jsou to aušusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.4.14 21:38
@blecha72 píše:
Pár věcí z Číny manžel taky koupil. Pokud to byl soukromý prodejce, máte smůlu, snad jen můžete ohodnotit na prodejním serveru. Jsou to aušusy.

tam poskytují záruku pokud je to dobrý prodejce, tak rok, pokud ne, tak 3-6 měsíců od zakoupení. A to ještě musí mít doklad o zaplacení- mail nebo být přihlášeni na webu, kde se to objednalo. A to předpokládám ten kdo to prodal tady v ČR neřekne. Takže si myslím, že je to ztráta času. Svůj kontakt prodejce neprozradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
1.4.14 21:46
@mybaby píše:
tam poskytují záruku pokud je to dobrý prodejce, tak rok, pokud ne, tak 3-6 měsíců od zakoupení. A to ještě musí mít doklad o zaplacení- mail nebo být přihlášeni na webu, kde se to objednalo. A to předpokládám ten kdo to prodal tady v ČR neřekne. Takže si myslím, že je to ztráta času. Svůj kontakt prodejce neprozradí.

Doklad o zaplacení je přes zprosředkovatele, objednám na č. aukru, dojde obálka z Číny, kde mám reklamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.4.14 21:46

Našla sem stránky odkud sme to kupovali(http://www.mobilestore.cz/…-REFURBISHED) no manžel tam zítra zavolá, ale nic si teda neslibuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
1.4.14 21:51
@Zlobísek:)) píše:
Našla sem stránky odkud sme to kupovali(http://www.mobilestore.cz/…-REFURBISHED) no manžel tam zítra zavolá, ale nic si teda neslibuju

Asi by bylo dobré si o obchodu pře nákupem něco zjistit
 http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.4.14 21:53
@blecha72 píše:
Doklad o zaplacení je přes zprosředkovatele, objednám na č. aukru, dojde obálka z Číny, kde mám reklamovat?

u toho, u koho sis na aukru telefon objednala. To že přišla obálka z číny je pěkné, ale 99% obchodníků v číně to posílají na své osobní jméno. Faktury zásadně do obálek nedávají a bez čísla objednávky- z čínského eshopu ti to stejně nevyreklamují. Většinou se to u elektra dělá tak, že se to pošle prodejci v ČR, ten to pošle do číny, z číny pošlou nový telefon. ale určitě to řešit s prodejcem z aukra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.4.14 21:56

No a je to vyřešené, pán je ZPROSTŘEDKOVATEL PRODEJE, ostatně jako každý, kdo přeprodává zboží z číny. Ve své podstatě on dostává odměnu za to, že Vám zboží objedná a tím to pro něj končí. Nemáte od něj záruku, viz. obchodní podmínky. Poskytovatel poskytuje zákazníkům službu spočívající v zastoupení zákazníků při objednávání zboží a zaplacení jeho kupní ceny (dále jen „výrobky“), pocházejícího ze zahraničí, které si zákazník vybere z virtuální nabídky umístěné na webových stránkách www.mobilestore.cz (dále jen „služba“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
1.4.14 21:57
@mybaby píše:
u toho, u koho sis na aukru telefon objednala. To že přišla obálka z číny je pěkné, ale 99% obchodníků v číně to posílají na své osobní jméno. Faktury zásadně do obálek nedávají a bez čísla objednávky- z čínského eshopu ti to stejně nevyreklamují. Většinou se to u elektra dělá tak, že se to pošle prodejci v ČR, ten to pošle do číny, z číny pošlou nový telefon. ale určitě to řešit s prodejcem z aukra.

Jsme poučeni, už takto nakupovat nebudeme. Zakladatelka má jiný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
1.4.14 21:59

@blecha72 na to už jsem taky odpovídala. Snažím se jenom pomoci, pokud to vadí, nemusím zde psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
1.4.14 22:01
@mybaby píše:
@blecha72 na to už jsem taky odpovídala. Snažím se jenom pomoci, pokud to vadí, nemusím zde psát.

Mně to nevadí, PP má prodejce dané, žádné záruky neposkytuje, recenze negativní, ale tohle si měla zakladatelka zjistit dříve, než obchod uzavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.4.14 22:04
@blecha72 píše:
Asi by bylo dobré si o obchodu pře nákupem něco zjistit
http://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/

no co dodat :cert: tak to sem fakt zvědavá, zda se dovolá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.4.14 22:08

Holky no je to naše blbost no. ale teď už stím nic neuděláme. manžel si ho vyhlídl v létě minulej rok, a když sme ho objednávali v půli prosince, tak už sme na recenze nekoukali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.4.14 22:18

@Zlobísek:)) reaguji až dnes včera jsem už nebyla.Bez záruky je to špatný. Dokonce mě se jednou stalo že jsem koupila v kamenném obchodě telefon se zárukou šla jsem ho pak reklamovat do autor. servisu a vyhodili mě protože to nebyla distribuce pro čř ale pro itálii takže jsem musela se jít hádat do obchodu a od té doby si dávám pozor. Ještě zkuste utočit na prodejce a uvidíte držím palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
18.3.15 21:52

Ahojky, mám tlf Huawei. Měla jsem ho na sedačce, syn skočil a tlf se odrazil a spadnul na zem. Zčernal mi display, na dotek reaguje, když na něj klepnu, tak se rozsvítí i „tlačítka“ pod displayem, ale jinak zůstane černý, nerozsvítí se. Mám ho cca půl roku, tudíž je v záruce. Myslíte, že má cenu ho dát na Alzu na reklamaci? :nevim: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák