Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blecha72 píše:
@Xiraxinek zkusit to můžeš
Díky ![]()
Asi se tam přerušil nějaký kontakt, jinak tlf reaguje, když na něj zavolám, tak vyzvání, ale zůstane zhasnutý, no ![]()
No to nema, vypada to na prasklej displej. Pokud to budes reklamovat, rozhodne nikde neuvadej, ze spadnul na zem. Ale ja bych to ani nezkousela, poznaj to.
@Azeretereza píše:
No to nema, vypada to na prasklej displej. Pokud to budes reklamovat, rozhodne nikde neuvadej, ze spadnul na zem. Ale ja bych to ani nezkousela, poznaj to.
Myslíš, že bude prasklý? Nikde na sobě nemá ani škrábanec, tlf se měl jak v bavlnce. Jsem z toho docela na šišku ![]()
Chlap říká, že to 100% poznají, že prasklina tam určitě je, ale jen není normálně okem viditelná…
Hmmm, tak to jsem nahraná
A to se fakt jenom ťuknul o koberec
![]()
@Krasavicaa píše:
Chlap říká, že to 100% poznají, že prasklina tam určitě je, ale jen není normálně okem viditelná…
Přesně tak. Ona hlavně nebude na předním krytu, protože by jinak nefungoval dotyk, ale v tom vnitřním display.
On tam třeba opravu může být přerušený jenom kontakt a to je opravitelný na koleni, jenže jakmile se ten telefon doma otevře, tak záruka okamžitě končí.
@RadkaCh píše:
Přesně tak. Ona hlavně nebude na předním krytu, protože by jinak nefungoval dotyk, ale v tom vnitřním display.
On tam třeba opravu může být přerušený jenom kontakt a to je opravitelný na koleni, jenže jakmile se ten telefon doma otevře, tak záruka okamžitě končí.
Hmm, rozumim no. Na dotek opravdu funguje v pohodě, to jo, ale tma, no
Mě fakt jebne ty jo ![]()
@Xiraxinek píše:
Hmm, rozumim no. Na dotek opravdu funguje v pohodě, to jo, ale tma, no![]()
Mě fakt jebne ty jo
Zlatej iPhone
Já ním peru furt a bez problémů. ![]()
@Krasavicaa píše:
Zlatej iPhoneJá ním peru furt a bez problémů.
Neprovokuj!
![]()
@Xiraxinek píše:
Myslíš, že bude prasklý? Nikde na sobě nemá ani škrábanec, tlf se měl jak v bavlnce. Jsem z toho docela na šišku
Heled nevim, ja se v tomhle uplne nevyznam, ale predpokladam, ze kdyz na nej syn skocil a spadnul, tak to nekde ruplo, ale zas mozna by to bylo videt. Oni jsou tyhle veci docela nachylny, mymu brachovi spadl den novej telefon na kachlicky, ani ne moc z velky vejsky a bum, displej v prcicich. A myslim ze tam taky nebylo nic moc videt. Svitila mu jen ta vrchni lista jak tam jsou hodiny a ukazatel stavu baterie a dal uz byl jen cernej displej - slo mu taky normalne volat, ale byl to dotykac, takze to neslo prijmout, displej proste odesel. Nebo to zkus, a treba ti nabidnou aspon opravu za rozumnou cenu. Kazdopadne fakt nerikej, ze jsi s nim neco delala, kor kdyz nemas na nem zadnej slinc nebo skrabanec ![]()
A jeste abych napsala zkusenost ohledne alzy - vyborny do ty doby, nez se neco podela. Ja od nich mela notas - super, za dobry penize, osobne vyzvednutej. Jenze mi asi petkrat odesel kabel, za dobu zaruky (dva roky!!). Tak jsem tam volala co jako s tim, a ze oni jsou jen zprostredkovatel, at si domluvim opravu v autorizovanym servisu, nejakym od nich co mi na nej dali kontakt. No jenze to bylo asi 50 km a to tam kvuli kabelu za par stovek nepojedu. Proste to tak zkomplikovali, ze jsem si kabel radsi koupila sama v jinym servisu, takhle mi jich odeslo tech pet - menili mi to na sebe, jako normalni reklamaci, takze jsem platila jen ten jeden. Ale byla to vada v ntb, ne kabelu - to mi pak rekl pan, co se tomu podival na zoubek (samozrejme na moje naklady), proste notas kabely nejakym spatnym napetim odrovnaval.
Abych to shrnula - sice ma alza o par stovek nizsi ceny, ale po tom, jak „ochotne“ se staveli k reklamaci, uz radsi tech par supu ozelim a kupuju drazsi elektro jen v kamennym obchode. Dokud se neco nepodela, OK, ale jakmile jsem mela problem, snazili se z toho vyvliknout. Snad budes mit vic stesti ![]()
@Azeretereza On neskočil na ten tlf, on hupsnul na gauči a já měla tlf položený kousek od něj a jak se to zhouplo, ta matrace, tak se odrazil nebo spíš sesunul - si myslim - a sjel na zem, na koberec, cca 30 čísel výška. Na tlf fakt není jediná oděrka, ani „fň“…
Kdyby to aspoň byla výška nebo fakt rána, ale to vůbec, to když vezmu starý samsung, tak ten dostával kotel a funguje dodnes na starý číslo
![]()
Hmm, taky dobrá zkušenost s reklamací ![]()