Co říci rodičům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4918
23.9.14 12:59

Neříkat a nepřemýšlet dopředu…stát se jí může cokoliv a kdekoliv. Je blbé, že ti to vůbec řekla, máš teď o starost víc, to chápu. Je dospělá, nedá se s tím nic dělat, nemůžeš žít její život za ni, ani pykat za její případné chyby. Stejně by ji nikdo v odjezdu zřejmě nezabránil, tak nač vířit vody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
23.9.14 13:03
@Anonymní píše:
Ano, v tomto snad rozumná je, po dítěti ani svatbě netouží…teda aspoň do teď

Tak snad bere HA a chlapec si včas najde jinou, naivnější. Je ještě sezóna, tak je šance. Jsem zažila jednoho takového v práci, zkoušel to na každou, měl neuvěřitelný čuch na volné holky. Nakonec si jednu vzal, na ty zdrženlivější to už dál nezkoušel. Děti ještě nemají, žijí zatím v Čechách a já jsem zvědavá, jak to dopadne… Tohle je Egypťan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.9.14 13:06
@Anonymní píše:
Ona navíc snad i věří jeho kecům o tom, že se za ní odstěhuje do Česka, po 10 schůzkách!!! Že ve 37 letech nechá podnikání ( má obchody ve Francii a Tunisku). Když jsem jí řekla, ať teda doletí prvně on sem za ní, a né ženská za chlapem tak prý teď nemůže, že má ještě sezónu a nemůže. Smrdí to všechno na první pohled. Chystám se vlést do jejího telefonu a zavolat mu. To je jediný, co můžu dělat.

To je trochu zvláštní. Má podnikání i v EU, přesně ve Francii, a odstěhoval by se do Čech? :lol: A to není v 37 letech ještě ženatý? To je na Araba/muslima neobvyklé.

• Citovat
  • Upravit
3677
23.9.14 13:09

Na jednu stranu když to tak vezmu, kvítko to asi je v tom, že jí prostě nepřitahují čeští muži, ale co si budeme povídat, pozastavovala by ses nad tím zakladatelko kdyby to byl nějaký čech a prostě by to byl jen nějaký omyl a další pepa v řadě??? Co si budeme povídat, peklo na zemi si může udělat i s čechem ;) to si může udělat jakákoliv ženská v 25 nebo v 50 a pokud svatbu a dítě neplánuje prostě si jezdí užívat a má ráda exotiku :lol: tak nevim kdo by jí v tom jakožto dospělé ženě zabránil :) a vykecáním rodičů jí těžko pomůžeš, přiděláš starosti akorát rodině, můžeš jí promluvit do duše, připravit jí na nejhorší jak tady říkaly holky, ale víc těžko uděláš s dospělým člověkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.14 13:21
@Callipo90 píše:
Na jednu stranu když to tak vezmu, kvítko to asi je v tom, že jí prostě nepřitahují čeští muži, ale co si budeme povídat, pozastavovala by ses nad tím zakladatelko kdyby to byl nějaký čech a prostě by to byl jen nějaký omyl a další pepa v řadě??? Co si budeme povídat, peklo na zemi si může udělat i s čechem ;) to si může udělat jakákoliv ženská v 25 nebo v 50 a pokud svatbu a dítě neplánuje prostě si jezdí užívat a má ráda exotiku :lol: tak nevim kdo by jí v tom jakožto dospělé ženě zabránil :) a vykecáním rodičů jí těžko pomůžeš, přiděláš starosti akorát rodině, můžeš jí promluvit do duše, připravit jí na nejhorší jak tady říkaly holky, ale víc těžko uděláš s dospělým člověkem.

Zakladatelka: ano, peklo na zemi si může udělat i tady, samozřejmě, ale vždy se líp řeší problémy s čechem v česku než Tunisanem v Tunisku nebo česku. Tam jí nikdo nepomůže. Není podstatný kolik jí je let, pokuď by moje dcera odjela za panem neznamým do Pákistánu v 18 ti nebo 40 ti, fůrt budu víc v nervu, než když by šla s Čechem v česku na rande. Nic ji nevymluvím, je dospělá, ale co kdybych jí opravdu pomohla touto diskuzí otevřít oči?

• Citovat
  • Upravit
3677
23.9.14 13:36
@Anonymní píše:
Zakladatelka: ano, peklo na zemi si může udělat i tady, samozřejmě, ale vždy se líp řeší problémy s čechem v česku než Tunisanem v Tunisku nebo česku. Tam jí nikdo nepomůže. Není podstatný kolik jí je let, pokuď by moje dcera odjela za panem neznamým do Pákistánu v 18 ti nebo 40 ti, fůrt budu víc v nervu, než když by šla s Čechem v česku na rande. Nic ji nevymluvím, je dospělá, ale co kdybych jí opravdu pomohla touto diskuzí otevřít oči?

Diskuzí o čem nebo jakou diskuzí??? Jestli jsem dobře četla, tak si s ní nějakou diskuzi o tom měla a nepomohlo to, bodeť by taky jo, sama jsem dospělá a co chci udělat, to taky udělám a následky si za to ponesu sama. Nemám hovězí nápady typu hledat si milence někde v Tunisu, to určitě ne, ale každý ty hranice máme někde jinde. Takže diskutovat s ní o tom můžeš, ale opět je to jen na ní ;) víc neuděláš a totéž rodiče ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.9.14 13:48

Sestře bych řekla, že to rodičům neřekneš jen v případě, že ti před odletem napíše jméno, adresu a telefonní číslo hotelu, ve kterém bude bydlet a jméno toho jejího amanta. A že ti bude denně volat/skypovat/posílat e-mail.
Jinak je samozřejmě dost pitomá, tihle přičmoudlíci jsou mistři v oblbování a dvoření a jak mají slovanku pod kontrolou tak zájem opadá a vše se mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.9.14 13:53

Já bych se asi zachovala, jak tu někdo psal.. Neutíkala bych za rodiči, ale pokud by se mě zeptali, kdy pojede sestra na Slovensko tak bych nelhala..
na druhou stranu, přece to neni nějaké tajemství, proč jim to neřekne, proč jim lže, když - podle ní o nic nejde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.14 14:02
@kvaček píše:
Já bych se asi zachovala, jak tu někdo psal.. Neutíkala bych za rodiči, ale pokud by se mě zeptali, kdy pojede sestra na Slovensko tak bych nelhala..
na druhou stranu, přece to neni nějaké tajemství, proč jim to neřekne, proč jim lže, když - podle ní o nic nejde? :nevim:

@kvaček ptala jsem se ji, proč našim lže, když teda jede jen na dovolenou a jen se tam bude jen potkávat s cizím chlapem, její odpověď je logická…Zešíleli by hrůzou a poslouchala by miliony proseb ať neletí, že je pitomá atd

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 14:13

Děkuju všem za názory

• Citovat
  • Upravit
6021
23.9.14 15:27
@Pipi 00 píše:
Tak snad bere HA a chlapec si včas najde jinou, naivnější. Je ještě sezóna, tak je šance. Jsem zažila jednoho takového v práci, zkoušel to na každou, měl neuvěřitelný čuch na volné holky. Nakonec si jednu vzal, na ty zdrženlivější to už dál nezkoušel. Děti ještě nemají, žijí zatím v Čechách a já jsem zvědavá, jak to dopadne… Tohle je Egypťan.

Tak snad se nebude spoléhat na HA v oblasti, kde mají místní muži každých 10 dní novou turistku… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.9.14 15:39
@J_Doe píše:
Tak snad se nebude spoléhat na HA v oblasti, kde mají místní muži každých 10 dní novou turistku… 8o

Přesně. Já spíš doufám, že ji nebere (nepředpokládám), a proto jí dojde, že by kondom byl docela vhodná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
23.9.14 16:22

Dala bCh ji přečíst diskuse na orbion Tunis
Treba by ji to malinko otevřelo oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
23.9.14 18:28
@Litta píše:
Přesně. Já spíš doufám, že ji nebere (nepředpokládám), a proto jí dojde, že by kondom byl docela vhodná volba.

V tomhle případě obojí. Kondom beru jako samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.9.14 18:42
@Pipi 00 píše:
V tomhle případě obojí. Kondom beru jako samozřejmost.

Takových moc neznám. :mrgreen: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect