Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj
všem držím pěsti a doufám, že budeme všechny jednou maminy
21.5.2013 jedeme pro výsledky a snad bude vše dobrý a začne se ![]()
Ahojte, již delší dobu pročítám Vaše příspěvky. Přidám se k Vám, občas písnu, času moc není. V dubnu jsme absolvovali první konzultaci v Repromedě v Brně, zatím čekáme na výsledky genetiky a na to, jaký bude horm. profil, výsledky budou 29.5 už mi to přijde nekonečný, ale věřím, že se pak něco bude dít ![]()
taky všem drtím pěstičky, aby se zadařilo, my se snažíme cca rok…
Ahoj všem
zamraženo 7 vajíček v pondělí další informace a příprava na embryotransfér. Kolik zavadějí v Repromedě v Brně embryjí???Je tu některá co ví jak to probíhá a jaké Vám říkali procenta na první uspěšnost???Na poprvé mi řekli tak 31PROCENT JÁ DOUFÁM, ŽE VŠE PUJDE DOBŘE
![]()
@vercaamartin zavadi jedno nebo dve.vse zalezi na faktorech jako napr. vek, tvuj zdravotni stav atd. vse proberte s doktorem a on rekne co by ve vasem pripade doporucil. drzim pesti
Ahoj holky,
my byli na první konzultaci v Repromedě na jaře. Poslal nás tam gynekolog po dvou letech snažení ![]()
PO všech těch vyšetřeních nám vyšlo, že já jsem v pořádku, ale manžel má hodně špatný spermiogram. Takže nám doporučili tu metodu PISCI a spočítali nám to s těma dražšíma lékama na 35 000 ![]()
@vercaamartin mě řekla paní doktorka na poprvé 52% a že zavádí jen jedno embryjko. Moc držím palce, ať se to podaří
. Kdy ti ho budou zavádět, nebo už máš po transferu?
I ja vam holky dekuji za povzbuzeni, ikdyz jsem na opacne strane barikady. Ja jsem ta, ktera chce darovat vajicko, kvuli vysoke financni odmene. Studuji tri vysoke skoly a nedavno jsem prisla o oba rodice, takze potrebuji finance na studium, mnebot praci nemam-jesnodusse bych ji nestihala. Podle toho, co pisete, se nemusim niceho obavat. Vsem Vam preji, aby Vam cela procedura vysla a vysledkem bylo zdrave a uzasne miminko. K tomuto tematu mam blizko, nebot jsem adoptovane dite a sve biologicke rodice neznam. Bohuzel uz nemam ani ty nahradni. Drzim Vam pesti a jste vsechny uzasne, ze bojujete.
Ivushka999 Díky za povzbuzení
Za tří vysoké školy máš můj obdiv. Jinak se fakt nemáš čeho bát, je to jen trochu nepříjemné.. Přeju ti odně štěstí do budoucna ![]()
Zdravím všechny snazilky, tehulky i maminky
máte prosím někdo zkušenost s Mudr. Tokarevou v brnenske Repromede? Nějak nemůžu nic vyčíst..
S přítelem jsme po roce a pul snažení byli odesláni právě k teto paní doktorce a nějaká Kladna informace by mi moc pomohla
přítel ma SPG na jedničku, jen u mě dle HP je nějaký problém.. syndrom PCO..Má tu někdo podobný problém, popř. jak bylo řešeno? Děkuji moc za jakékoli info ![]()
@Kelvinka86
nám doktorka Tokareva akorát prováděla transfery a párkrát jsem ji měla na konzultaci. Myslím že je fajn. Jo a druhý transfer se povedl ![]()
Tak to moc gratuluju to je skvělý..
Nás právě zítra čeká první konzultace, tak začínám byt mírně nervózní, co nás tam čeká
Pripadam si jak dítě co jde poprvé do školy ![]()
@Kelvinka86 děkuju
Já se před první konzultací těšila, že se konečně začne něco dít..
Jo tak taky se tesim..ale je to něco novyho.. tak abych tomu všemu rozumnela.Je toho moc ![]()