Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
27.5.14 17:59

JÁ BYLA NA KETU 10.7.2013 UŽ NEVÍM FAKT :think: UŽ MÁM SKORO 3MĚSÍČNÍ MIMI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.5.14 18:00

Tak to ti moc gratuluji, ze ti to takhle vyslo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
27.5.14 18:03

@jarunka13 děkuji na poprví a ještě máme 3 mražáčky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.5.14 08:30

@vercaamartin krasne, mam radost i za tebe, to ti preji.Taky doufam, ze nam to tak vyjde.Jsem z toho malinko nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
29.5.14 13:43

@jarunka13 Ahoj,přeji at to vyjde.Ale řeknuti že jsem počítala i s tím horším, abych pak nebyla zklamana moc. Věřila jsem ale zárověn nato nemyslela.Ale když jsem viděla první slabou čárku na testu ak jsem byla štastná a měla jsem zvláštní pocit.Co den sílila. Když mi řekli, že je tam jeho pelíšek byla jsem moc štastná i hcg bylo vyysoké a když jsem viděla srdíčko :srdce: to bylo teprve to pravé štěstí :andel: ale strach byl to víš nejhorší je první trimestr až jsem přešla 24tt tak jsem se mírně přestala bát ale bála, protože mi hrozili předčasným porodem a nakonec donošen :potlesk: mám strach jít do druhého velký strach, protože bych těšce nesla nepovedení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.5.14 13:53

@vercaamartin ahojky,to naprosto chapu, ze mas z toho strach, ale ja bych nemela.Uz jednou ti to vyslo, tak to vyjde urcite i po druhe, jen musis věřit. :palec:.Ja na tvem miste bych na to sla i kdyz se to rika lehce, ale musis verit. Jestli se rozhodnes jit, tak ti budu drzet vsechno co mam, aby ti to vyslo. A dekuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
29.5.14 14:04

@jarunka13 Děkuji ale až malej vyroste :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
17.6.14 14:25

Ahojky, snad tu ještě někdo diskutuje, koukám, že posl. příspěvek byl 29.5. Já včera dostala u MUDR. žádanku do Repromedy, takže sbírám info. S manželem se rok snaíme marně, u mě PCO a Clostil na mě nefunguje, 12DC jsem měla jen 11 mm folík, k tomu beru Utroš a piju Inofolic. MUDr. doporučila Repromedu, že na mě Clostík nefunguje jak by měl. Z CAR mám hrůzu, od včera se nějak pořád snažím vyrovnat s tím, že to u nás nepůjde přirozeně v klidu z domova, byť na základě hormonů, ty mi nevadí…Do repromedy jsem se zatím neodhodlala zavolat :( Bojím se, že do toho dáme hromadu peněz, zatím vše vidím příliš skepticky.
Měla bych otázku, od kdy se v Repromedě začíná platit? Konzultace jsou předpokládám zdarma a potmo ta vyšetření se pnějak už platí? Jakmile máme po vyšetření, tak asi navrhnou nějaký postup pro otěhotnění a řeknou nám i cenu, kolik nás ten navrhovaný postup bude stát? Co když na to nebudeme mít peníze? Můžeme prostě odejít s tím, že až třeba za rok našetříme, tak příjedeme? Jak řeší to, když někdo fakt nemá peníze? Rodiče by nám určitě půjčili, al enemají ponětí, že se snažíme o mimčo a už vůbec, že jsme skončili tak, že musíme do CAR…ale asi jim to dřív nebo později stejně budu muset vyklopit.
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.6.14 17:41

ahojky

@AlčinkaZ píše:
Ahojky, snad tu ještě někdo diskutuje, koukám, že posl. příspěvek byl 29.5. Já včera dostala u MUDR. žádanku do Repromedy, takže sbírám info. S manželem se rok snaíme marně, u mě PCO a Clostil na mě nefunguje, 12DC jsem měla jen 11 mm folík, k tomu beru Utroš a piju Inofolic. MUDr. doporučila Repromedu, že na mě Clostík nefunguje jak by měl. Z CAR mám hrůzu, od včera se nějak pořád snažím vyrovnat s tím, že to u nás nepůjde přirozeně v klidu z domova, byť na základě hormonů, ty mi nevadí…Do repromedy jsem se zatím neodhodlala zavolat :( Bojím se, že do toho dáme hromadu peněz, zatím vše vidím příliš skepticky.
Měla bych otázku, od kdy se v Repromedě začíná platit? Konzultace jsou předpokládám zdarma a potmo ta vyšetření se pnějak už platí? Jakmile máme po vyšetření, tak asi navrhnou nějaký postup pro otěhotnění a řeknou nám i cenu, kolik nás ten navrhovaný postup bude stát? Co když na to nebudeme mít peníze? Můžeme prostě odejít s tím, že až třeba za rok našetříme, tak příjedeme? Jak řeší to, když někdo fakt nemá peníze? Rodiče by nám určitě půjčili, al enemají ponětí, že se snažíme o mimčo a už vůbec, že jsme skončili tak, že musíme do CAR…ale asi jim to dřív nebo později stejně budu muset vyklopit.
Díky za odpovědi.

Ahojky,
je fakt že nic není zadarmo, ale v Repromedě ti určitě pomohou.
My jsme zkoušeli dva cykly IVF jinde a nic (peníze jakoby vyhozené oknem, ptže věděli jaký je problém ale šlo jim o peníze), teprve v Repromedě začali s náma řešit opravdu důkladně náš problém a hned po jednom jediném pokusu jsem otěhotněla a mimi mi krásně roste v bříšku už 7.měsíc :D
Takže za mne - určitě se neboj, je to příjemné a přátelské prostředí.
Je fakt, že cenově se ten jeden IVF cyklus vyrovnal těm dvěma neúspěšným, ale to zase záleží co všechno máte za problémy.
Jinak my určitě zvažujeme mít druhé mimi, takže zase Repromeda, protože to štěstí které zažiješ až uvidíš na testu // a pak na UTZ bijící srdíčko, to se prostě nedá popsat :dance:
Měj se pěkně a drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
17.6.14 19:02

@AlčinkaZ Ahoj, my do Repromedy nastoupili před rokem. Za první konzultaci jsme nic neplatili, dohodli jsme se na dalším postupu (vyšetření krve a spermiogram). Já mám VOZP a manžel VZ, takže jsem si platila jen vyšetření zásob vajíček, což bylo 660 Kč. Dělali nám potom genetiku, ultrazvuk a jediné, co jsme platili bylo tuším 1× 30 Kč a doplatky za Duphaston. Udělali nám následně hrubý cenový odhad s tím, že až budeme chtít, přijdeme a dohodneme co dál a kolik to bude přesně stát. Dali jsme si půl roku pauzu, načež jsem teď musela na operaci s cystou a chystáme se tam až s výsledkem operace a věříme, že nám pomůžou k vytouženému miminku. Určitě se neboj tam zavolat. Všichni byli strašně milí a nikdo nás nenutil, že teď musíme vyplajznout tisíce za miminko. Přeji hodně štěstí, aby vám to brzo vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
18.6.14 10:04

Holky, ani nevíte, jak jste mě potěšili, uklidnili. já od pondělí, kdy jsem od MUDr do Repromedy tu žádanku dostla nemyslím na nic jiného, v Brně je sousta CAR, takže jsem přemýšlela i na státním Obilňákem, ale jakmile jsem se začetla do recenzí na Repromedu, tak jsou tu opravdu samé kladné ohlasy. Dokonce i sestra od kámošky má z Repromedy po prvním pokusu mimčo…takže asi jsou opravdu dobří. @vigo to se krásně poslouchá! Staršně gratuluji!
Holky, jdu sebrat odvahu a zavolat tam :) Aspoň jakmile posdstoupíme ty testíky, tak budeme s manželem vědět přesně na čem jsme, jaký máme kdo konktrétně problém. A je fajn, že se potom můžeme rozhodnout kdy to začneme řešit. Nějaké ty polatky v rmci do 2.tis mi třeba nevadí, ale bohužel teď prostě 16.tis ani 30 ani 50.tis nemáme, takže kdyby to měli být takovéhle velké výdaje, museli bychom na to aspoň půl roku šetřit.

Moc děkuju, strašně jste mi pomohli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
18.6.14 10:57

Holky, tak jsme objednaní s manželem na příští pátek 27.6. na odpoledne. Paní, která se mnou mluvila byla strašně příjemná, takže z toho mám už teď dobrý pocit, měla jsem nervy když jsem tam volala, ale příjemný hlas paní mě docela uklidnil. Jakoby se mi tím ulevilo nebo co, že se to tím objednáním celé tak nějak odstartuje a někam to naše snažení bude konečně směřovat. Po tom roce marného snažení mi nějak už ubývaly síly…klidně bych šla rovnou na ty testy, nemám ráda čekání, vůbec by mě nevadilo, kdyby nám provedli testy hned, ale vím, že to si nás teprve pozvou…už bych je chtěla mít za sebou a znát výsledky, ať víme, na čem jsme…snad ty zprávy potom nebudou až tak strašné! :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.6.14 12:54

@AlčinkaZ
Tak super, že tě ten telefonát uklidnil. Držím pěsti, abyste tam byli spokojení a pomohli vám k vytouženému miminku. A hlavně si nenechte něco vnutit. Je to vaše rozhodnutí, když se vám tam nebude líbit, klidně můžete jít jinam. Tak hlavu vzhůru a přímým krokem k miminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
18.6.14 13:47

@missy-m Děkujiii. Doufám doufám, po tom roce mám pocit, že zase je nějaká naděje, ale musíme počkat na ty testíky, pak terve uvidíme, jak velká ta naděje je…takže to zkusím s tou hlavou vzhůru :) Já jsem taková neprůbojná osůbka, takže se budu snažit, abych se nenechala dotlačit do něčeho co mi bude proti srsti. Při nejhorším vás tu zase poprosím o radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.6.14 14:57
@AlčinkaZ píše:
Holky, tak jsme objednaní s manželem na příští pátek 27.6. na odpoledne. Paní, která se mnou mluvila byla strašně příjemná, takže z toho mám už teď dobrý pocit, měla jsem nervy když jsem tam volala, ale příjemný hlas paní mě docela uklidnil. Jakoby se mi tím ulevilo nebo co, že se to tím objednáním celé tak nějak odstartuje a někam to naše snažení bude konečně směřovat. Po tom roce marného snažení mi nějak už ubývaly síly…klidně bych šla rovnou na ty testy, nemám ráda čekání, vůbec by mě nevadilo, kdyby nám provedli testy hned, ale vím, že to si nás teprve pozvou…už bych je chtěla mít za sebou a znát výsledky, ať víme, na čem jsme…snad ty zprávy potom nebudou až tak strašné! :/

hlavu vzhůru (vím jak ti je :hug: ) a hlavně klid, jsou to opravdu profesionálové a milí příjemní lidé, a byli nedávno i televizi
vy jste se snažili rok, tak to je ještě v pohodě.
my jsme rok taky zkoušeli (2010-2011), pak půl roku všechna vyšetření, pak dva roky pokusů (1.IVF a 1.KET - 2012; 2.IVF a 1.KET - 2013) a výsledek žádný a peníze fuč. jen nám dr. řekl, že to budeme zkoušet a jednou to prostě vyjde.
to mi bylo divné, takže emaily do několika caru.
pak návštěva Repromedy (září 2013), kde se strašně divili, že naše výsledky z genetiky nikdo hned neřešil, že jsme v podstatě vyhodili peníze oknem :(
no ale 3.IVF (listopad 2013), po genetickém vyšetření zbylo jen jedno embryjko zdravé :dance:
a v prosinci 2013 bylo zavedeno v přirozeném cyklu - bez hormonální přípravy 8o
No a na Vánoce 2013 už jsme se koukali na 1.foto malého zázraku

Ani se mi tomu nechce věřit, jak ten čas letí, ale od začátku uběhlo spousta času a v podstatě v Repromedě to šlo opravdu šup-šup a za dva měsíce rodím :palec:
mimčo je zdravé (po všech těhotenských vyšetřeních) a v bříšku řádí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital