Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Nemyslím si že je škola za tohle odpovědná. Pokud by měla dcera problém ve škole snima tak bych to z učitelkou řešila jestli by šlo jim nějak domluvit celé třídě ale jinak když jsme řešili třeba konflikt s jedním klukem tak nám řekla že škola toho moc dělat nemůže a že se to už většinou řeší přes policii. My vždycky všechno řešili ohledně školy ale stimhle bych ji na jednu stranu chtěla vykoupat ale zároveň ji upozornit na věci co fakt dělat nemůže
@IcePlanet7 píše: Více
No ona se doma svěřuje, ale myslím že v tomhle případě že jen boji kvůli tomu že ví co říká a dělá je špatně. Ona už i řekla že se třeba pohádala s kamarádkou ale myslím že tohle je prostě jiné.
Jinak doma sprostě nemluvíme nikdo. A to že je to moje dítě určitě neznamená že jsem vyřízena z toho že o ní někdo píše něco ošklivého.
Hádky mezi holkama neřeším a vím jaký dokážou být a že každá mince má dvě strany.
Takze druhy stupen.
Joo zkusenosti mame.
A reknubti jedno. Ty holky v puberte jsou neskutecne komplikovany, zlaty kluci, fakt. Jakmile je particka holek, nekdy se chovaj jako mršiny. Dokazou byt fakt zly, zakerny az sikanozni.
Moje je ted v 8.tride, s nikym se nehada, ale ani nijak nebavi. Je takovej solo kapr. Udaly se nejake situace a uz na ty vztahy s holkama ve tride zanevrela. Takze doklepe osmicku, prezije devitku a pada ze zakladky pryc…
V principe ano, pises rozumne, ale proste by sa nemala doma bat… To do buducna moze byt problem ked sa bude bat povedat nejaky skutocny problem (bez ohladu na to ci je ona obet alebo povodca problemu).
Ta reakcia k tej sikane bola k niekomu inemu kto pisal ze predsa ked si viacero ludi postazuje na nejnu konkretnu osobu v skupinovom chate tak je to sikana (co si ja nemyslim).
Nemotej se do toho. Když to uměla dcera rozdrbat, tak ať se naučí si to řešit. Ať se hezky omluví a tiše doufá.
To určitě a je mi jasné proč se boji, doma ji občas něco vytknuto bylo.
Je to jsem napsala odpověď někomu jinému to nemělo být vám ![]()
Jinak noo to je pro mě lepší varianta ať se každá jede radši své. Tohle je masakr a když si vzpomenu na svou zs ![]()
Jako takova mega whatsup skupina zni teda dost desive. Poucna diskuze pro nas, jejichz decka jsou zatim jeste male aby mely svuj mobil
No minulý týden říkala že je to to týden co se sní přestala bavit hodně dobrá kamarádka. Ale celkově ten spor asi trval dýl mezi ní a jinou holkou a teď se ktomu přidali ostatní. Ona to nepsala do skupiny, řekla to venku a někdo to do ty skupiny roznesl. Jinak je to skupinka 100 lidí a víc přidej koho chceš nebo jak. A přidala tam tu sestřenku ale asi jí řekla ať se jí tam zastane. No chci si sní o tom promluvit ať do svých věcí nikoho netahá apod