Respekt ke studu dítěte/puberťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jana0979
15.9.22 13:17

@BohunkaP Jaký lhaní? Jsi trochu mimo, ne? Lékařce jsme jasně řekli důvod. Pravdu. Řekla, že nemá cenu jí nutit. Co by tam asi tak dělala, kdyby se odmítla svléknout? Dostala by od učitelek na holou? To těžko :P

• Citovat
  • Upravit
53518
15.9.22 13:17
@Anonymní píše:
No a? Třeba je spokojená :nevim: Je to její život. Není povinností mít partnera a zakládat rodinu :nevim:

Spokojená moc není. Má asi 120 kilo, práce k ničemu, nemá kamarádky, nikam nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.9.22 13:18
@Josefuna píše:
Blok je lepší odstranit, a ne se tomu vyhnout tím, že dítě nechám např. nezdravit, jak píšeš, apod.

Spoustu veci staci chvili nechat bejt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@jana0979 píše:
@BohunkaP Jaký lhaní? Jsi trochu mimo, ne? Lékařce jsme jasně řekli důvod. Pravdu. Řekla, že nemá cenu jí nutit. Co by tam asi tak dělala, kdyby se odmítla svléknout? Dostala by od učitelek na holou? To těžko :P

A proč je pro ni takový problém se svléknout? Někdo ji zneužíval? Choval se k ní hrubě? Má jizvy nebo je silnější než její vrstevnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Lucie_Sx píše:

Někdy ano. Ale připadala bych si jako rodič trochu neschopně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.9.22 13:20
@Russet píše:
Někdy ano. Ale připadala bych si jako rodič trochu neschopně.

A proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.22 13:22
@Lucie_Sx píše:
Jako ze tohle zpusobi omluvenka z plavani, jo? :DJa byla taky omluvena, protoze nas ucili tim skvelym stylem „shodime te do vody a budeme te tyci odstrkovat od brehu“.
Doma nesedim :D. Zato uz nikdy neskocim sipku.

To na mě za socíku ve druhé třídě zkoušeli taky. Tyčí odháněli od břehu. A přesto jsem se plavat naučila a z vody mám normální respekt, ale plavu dobře a ráda. Kdybych fňukla a máma mi napsala omluvenku, tak možná dneska neplavu vůbec. Protože na mě ti l oškliví lidé byli moc oškliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.22 13:23
@Lucie_Sx píše:
A proc?

Protože dítěti zbytečně umetám cestičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.9.22 13:24
@Anonymní píše:
Vědomě ji objednala k muži, přitom na dané klinice pracují 3 muži a asi 9 žen

proč píšeš anonymně? stydíš se za to, že pomlouváš cizí osobu? k tomu objednání - ještě je otázka, jaké měla paní možnosti. protože ne každý lékař má papír na to, že může ošetřovat i děti, takže i to může výběr omezovat. sama jsem na to narazila, když jsem na „své“ rehabce chtěla objednat i dítě. vzali by ho, ale protože ho mohl dělat jenom jeden lékař z baráku, který je navíc hodně vytížený, termín by byl za dlouho… takže jsem tehdy sháněla jinde a byla to termínová bída s nouzí docela všude :nevim: obdobně když jsem pro děti sháněla endokrinologa a psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22092
15.9.22 13:25
@Lucie_Sx píše:
To teda jsi husta.Pokud bych videla, ze ma dite fakt blok, tak ho podrzim.

To já taky… ale ne tak, že ho budu učit podvádět, když je mu něco nekonformní :roll:

Vždycky jsou i jiná řešení než podvod a lhaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.22 13:26
@Anonymní píše:
Tak co třeba po škole/ práci/ o víkendu tajit s dítětem společně do bazénu? Kde se v klidu a soukromí převleče v kabince? A užijeme si společně strávenou chvíli… Kdo hledá možnosti, najde.. ;)

Ono se jako nesprchuje, než leze do vody? A ty taky ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.9.22 13:28
@Russet píše:
To na mě za socíku ve druhé třídě zkoušeli taky. Tyčí odháněli od břehu.

8o ty vado. jako neplavec jsem se už za socíku ve školním plavání učila plavat s destičkou v brouzdališti… no, asi spíš nehlubokém bazénku, brouzdaliště asi přímo ne. do velkého bazénu jsme přecházeli, až jak jsme zvládali a s tyčí na nás nikdo nešel, naopak, měli jsme pruh u kraje, abychom měli v dosahu stěnu pro případ potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
15.9.22 13:30
@Lucie_Sx píše:

Ale jo, někteří takhle nechali být plavání, dítě se naučilo plavat ve 12 letech a jiné má 14 a neplave dodnes. Pokud je to jedna věc v životě dítěte, tak ještě dobrý, ale pokud má takhle problémy i jinde a matka zase omluví, tak to dobré není. Já tohle nepodporuju, asi bych tady byla za krkavčí matku, ale já bych se tím omlouváním i bála, že dítě bude ostatním pro smích. Taky mu něco v tělocviku vadilo, třeba lézt na stěnu a neomlouvala jsem. Tak vylezl do půlky a ne až do 9m, nějak se s tím vyrovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
15.9.22 13:30

@Russet Právě, že nemá. Má super i postavu. Já vypadat jako ona, chodím nahatá 😁. Taky jsem to nechápala. Ne, nikdo jí neneužíval. To je stejné, jako kdyby jsi napsala, že někdo kdo má blok z řízení, že ho někdo přejel a nebo se s ním vyboural a vyroste z něj mamánek, co ho budou ještě v 50ti vozit rodiče k doktorovi.
Budeš takového člověka nutit za volant? Těžko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.22 13:31
@sagina píše:
proč píšeš anonymně? stydíš se za to, že pomlouváš cizí osobu? k tomu objednání - ještě je otázka, jaké měla paní možnosti. protože ne každý lékař má papír na to, že může ošetřovat i děti, takže i to může výběr omezovat. sama jsem na to narazila, když jsem na „své“ rehabce chtěla objednat i dítě. vzali by ho, ale protože ho mohl dělat jenom jeden lékař z baráku, který je navíc hodně vytížený, termín by byl za dlouho… takže jsem tehdy sháněla jinde a byla to termínová bída s nouzí docela všude :nevim: obdobně když jsem pro děti sháněla endokrinologa a psychiatra.

Nechci být spojována s daným typem kliniky, skrz zdravotní stav, je tu několik známých…
Já si za kvalitou a citlivým přístupem nemám problém dojet větší vzdálenost, co se lékařů týče. Nebyla bych tam, kde mi to nevyhovuje. A co se týče této kliniky, co vím, především ty ženy se specializují na děti - viděla jsem to na jejich stránkách..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML