Respekt ke studu dítěte/puberťáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
15.9.22 13:31
@sagina píše:
8o ty vado. jako neplavec jsem se už za socíku ve školním plavání učila plavat s destičkou v brouzdališti… no, asi spíš nehlubokém bazénku, brouzdaliště asi přímo ne. do velkého bazénu jsme přecházeli, až jak jsme zvládali a s tyčí na nás nikdo nešel, naopak, měli jsme pruh u kraje, abychom měli v dosahu stěnu pro případ potřeby.

Já v tom bazénu po letech byla a byl z jedné strany mělký a z druhé hluboký. Mám dodnes v paměti, jak jsme museli plavat přes celý bazén. I znak. Skákat ze stupínku. Nechápu ty bachařské metody, zvlášť po absolvování batolecího „plavání“. Jde to i hrou a mnohem zábavněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
15.9.22 13:32
@Russet píše:
Ono se jako nesprchuje, než leze do vody? A ty taky ne? 8o

Sprchuješ se v plavkách a převlečeš se v kabince. Žádné odhalování těla nemusíš podstupovat.

Příspěvek upraven 15.09.22 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.22 13:32
@Russet píše:
Ono se jako nesprchuje, než leze do vody? A ty taky ne? 8o

Sprchují se v plavkách, nikdy je nesudavam… ;) A od chloru se dostatečně umyji až doma.. Nikdy jsem nezažila, že by se někdo, kdo šel se mnou do bazénu, svlékal do naha.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
jana0979
15.9.22 13:34

@Russet My teda chodíme jen do venkovního bazénu a ještě jsem tam nikdy nikoho neviděla, že by se tam sprchoval bez plavek 8o.

• Citovat
  • Upravit
53518
15.9.22 13:34
@jana0979 píše:
@Russet Právě, že nemá. Má super i postavu. Já vypadat jako ona, chodím nahatá 😁. Taky jsem to nechápala. Ne, nikdo jí neneužíval. To je stejné, jako kdyby jsi napsala, že někdo kdo má blok z řízení, že ho někdo přejel a nebo se s ním vyboural a vyroste z něj mamánek, co ho budou ještě v 50ti vozit rodiče k doktorovi.
Budeš takového člověka nutit za volant? Těžko.

Pokud boural, chápu ten strach. Pokud se topil, někdo ho zneužíval, chápu ten strach. Jinak to beru jako zbytečné zveličování problému svléknout se rychle donaha a v ručníku přejít do sprch. Obléknout si plavky. Nikdo na ni totiž koukat nebude. Ona má pocit, že všichni ji budou sledovat. Ale nebudou. Tak bych se jí to snažila vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.9.22 13:35
@Anonymní píše:
Sprchují se v plavkách, nikdy je nesudavam… ;) A od chloru se dostatečně umyji až doma.. Nikdy jsem nezažila, že by se někdo, kdo šel se mnou do bazénu, svlékal do naha.. :roll:

já do bazénů moc nechodím, protože nemám ráda mokrou vodu… ale co se mi tak vybavuje, tak sprchování celého těla bez plavek bývalo běžně v provozním řádu jako povinnost návštěvníků před vstupem do bazénu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.22 13:35
@jana0979 píše:
@Russet My teda chodíme jen do venkovního bazénu a ještě jsem tam nikdy nikoho neviděla, že by se tam sprchoval bez plavek 8o.

A do krytého nechodíte, protože by se museli všichni svlékat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.22 13:37
@sagina píše:
já do bazénů moc nechodím, protože nemám ráda mokrou vodu… ale co se mi tak vybavuje, tak sprchování celého těla bez plavek bývalo běžně v provozním řádu jako povinnost návštěvníků před vstupem do bazénu :think:

Tak o tom jsem nikde neslyšela a i kdyby, jsem zvědavá, jak by to kontrolovali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
15.9.22 13:38
@Anonymní píše:
Sprchují se v plavkách, nikdy je nesudavam… ;) A od chloru se dostatečně umyji až doma.. Nikdy jsem nezažila, že by se někdo, kdo šel se mnou do bazénu, svlékal do naha.. :roll:

Tak normální je se osprchovat donaha. Proto ty bazény často páchnou, protože lidi se dostatečně nemyjí. Jednou jsem to četla v libereckém bazénu. Že nedávají nadbytek chemie. Pokud cítí lidé zápach, je to nasledek nedostatečné hygieny před vlezem do bazénu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.22 13:39
@Anonymní píše:
Tak o tom jsem nikde neslyšela a i kdyby, jsem zvědavá, jak by to kontrolovali :mrgreen:

A tobě nevadí, že se ostatní lidé mezi nohama nemyjí, počůraní lezou zpět do bazénu a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
15.9.22 13:39
@Russet píše:
Tak normální je se osprchovat donaha. Proto ty bazény často páchnou, protože lidi se dostatečně nemyjí. Jednou jsem to četla v libereckém bazénu. Že nedávají nadbytek chemie. Pokud cítí lidé zápach, je to nasledek nedostatečné hygieny před vlezem do bazénu :zed:

Já teda nevím, ale normální lidi se snad myjí doma každý den, tak není nutné se sprchovat donaha před vstupem do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.22 13:40
@Josefuna píše:
Já teda nevím, ale normální lidi se snad myjí doma každý den, tak není nutné se sprchovat donaha před vstupem do bazénu.

Lidé chodí do bazénu klidně po práci, po velké potřebě se nesprchují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
15.9.22 13:40
@Russet píše:
A tobě nevadí, že se ostatní lidé mezi nohama nemyjí, počůraní lezou zpět do bazénu a tak?

A myslíš, že když použijí během plavání wc, tak si jdou znovu vysprchovat pohlaví? Po použití wc jsou lidí počuraní? :roll: To jim ta moč stéká po nohách nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.22 13:42
@Josefuna píše:
A myslíš, že když použijí během plavání wc, tak si jdou znovu vysprchovat pohlaví? Po použití wc jsou lidí počuraní? :roll: To jim ta moč stéká po nohách nebo jak?

Po velké potřebě rozhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22092
15.9.22 13:46
@jana0979 píše:
@BohunkaP Jaký lhaní? Jsi trochu mimo, ne? Lékařce jsme jasně řekli důvod. Pravdu. Řekla, že nemá cenu jí nutit. Co by tam asi tak dělala, kdyby se odmítla svléknout? Dostala by od učitelek na holou? To těžko :P

To je přece jedno, jestli jsi lhala ty lékařce nebo jestli podváděla lékařka při vystavení bezdůvodné omluvenky.

Dítě dostalo a ve škole odevzdalo omluvenku od lékaře, ke které nebyl žádný zdravotní důvod. Čili jste lhali a podváděli - ať to okecáváš, jak chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí