Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Ale ne, nekonči, vždyt můžou psát, copak jim někdo brání
Andulko, nechala jsem tam jen Laďku Kozderkovou, zpěvačku, se kterou jsem znala od dětství. Bohužel, moje fotografie s Laďkou zůstaly tam kde neměly a jiné už nemám.
@mojmira píše:
Andulko, nechala jsem tam jen Laďku Kozderkovou, zpěvačku, se kterou jsem znala od dětství. Bohužel, moje fotografie s Laďkou zůstaly tam kde neměly a jiné už nemám.
A kde jsou nádherné Ladovy pohádkové obrázky, ty já miluju
Ta atmosféra na nich je úžasná ![]()
Park u vodarny se jmenoval Bezrucovy sady, Bezruc tam mel bustu a do klopy ty busty jsem si schovaval stareny abych je netahal domu.
Ted se park jmenuje jinak, Bezruc zas takovej basnik nebyl aby prezil bez bolsevicky tlacenky a busta je taky v perdeli.
@Anturie píše:Škoda, retro pokec to není
, jak píše @KalamityJohn. Obrázky hezké, ale psané zážitky jsou hodnotnější…
Tak vám mockrát děkujeme, už jste spokojený? ![]()
@Anturie píše:
@mojmira @Anna766 Dámy, proč jste tak vztahovačné?Já se ráda usmívám u obrázků. Tj celé.
Tak ted už se není u čeho usmívat a mrzí mě to.
@Anna766 píše:
Tak ted už se není u čeho usmívat a mrzí mě to.
Nech toho, já to nemyslela špatně. ![]()
@Anturie píše:
Nech toho, já to nemyslela špatně.
Věřím že ne.
@jdukolem To je dost dobrý ![]()
Edit co rok, bojuji s nivou, přitom ji máme rádi.
@Lima69 píše:
nebo takhlavně že byly
Já je zažil..,myslím asi třikrát?..
![]()
Já taky,
už nevím zda třikrát. A taky poctivé kamna ve třídě a učitelka sypala uhlí takovým vysokým železným kýblem- vypadal jak obrovský džbán. To se prášilo. A odpolední vyučování, jarmilky a modré trenky, kluci červené, obchod textil nás na dědině, kde visely kabáty a sukně, bylo i pět stejných, k radosti mé máti, jsme dvojčata, tak sháněla vše dvojí, růžovou plisovanou sukýnku, bílo modrý kulatý autobus, u šoféra takový ostrůvek a tam měl brašnu s jízdenkami a mi v něm bylo šíleně špatně
a také někdy jezdila vlečka, ale v té jsem jezdila až na učňák. No a také spartakiáda, ale do Prahy jsme se nedostali a bylo nám to šíleně líto.
V Praze jedna prodejna na Václaváku a tam francouzská hořčice, to si vybavuji jako dnes…
@mojmira Mojmíro,kde jsou fotky? Včera jsem tu nebyla a jsou fuč. Chodím se sem na ně dívat. Dělaly mi aspoň trochu radosti ![]()
@smutná máma píše:
@mojmira Mojmíro,kde jsou fotky? Včera jsem tu nebyla a jsou fuč. Chodím se sem na ně dívat. Dělaly mi aspoň trochu radosti
No že jo
![]()