Retro pokec :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140243
27.12.16 20:14
@Anna766 píše:
Ale ne, nekonči, vždyt můžou psát, copak jim někdo brání :nevim:

Andulko, nechala jsem tam jen Laďku Kozderkovou, zpěvačku, se kterou jsem znala od dětství. Bohužel, moje fotografie s Laďkou zůstaly tam kde neměly a jiné už nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.12.16 21:41
@mojmira píše:
Andulko, nechala jsem tam jen Laďku Kozderkovou, zpěvačku, se kterou jsem znala od dětství. Bohužel, moje fotografie s Laďkou zůstaly tam kde neměly a jiné už nemám.

A kde jsou nádherné Ladovy pohádkové obrázky, ty já miluju :srdce: :srdce: Ta atmosféra na nich je úžasná :*

• Citovat
  • Upravit
21174
27.12.16 21:53

Park u vodarny se jmenoval Bezrucovy sady, Bezruc tam mel bustu a do klopy ty busty jsem si schovaval stareny abych je netahal domu.

Ted se park jmenuje jinak, Bezruc zas takovej basnik nebyl aby prezil bez bolsevicky tlacenky a busta je taky v perdeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
27.12.16 23:21
@Anturie píše: :,( Škoda, retro pokec to není :think:, jak píše @KalamityJohn. Obrázky hezké, ale psané zážitky jsou hodnotnější… ;)

Tak vám mockrát děkujeme, už jste spokojený? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
29.12.16 23:25

@mojmira @Anna766 Dámy, proč jste tak vztahovačné? :nevim: Já se ráda usmívám u obrázků. Tj celé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
30.12.16 00:59
@Anturie píše:
@mojmira @Anna766 Dámy, proč jste tak vztahovačné? :nevim: Já se ráda usmívám u obrázků. Tj celé. :kytka:

Tak ted už se není u čeho usmívat a mrzí mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
30.12.16 01:01
@Anna766 píše:
Tak ted už se není u čeho usmívat a mrzí mě to.

Nech toho, já to nemyslela špatně. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
30.12.16 01:04
@Anturie píše:
Nech toho, já to nemyslela špatně. :?

Věřím že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
30.12.16 01:05
@Anna766 píše:
Věřím že ne.

Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 01:05

Tak retro normy na pomazánky - ted před Silvestrem se hodí

http://makova-panenka.cz/…maci-pecivo/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
30.12.16 01:14

@jdukolem To je dost dobrý :potlesk:
Edit co rok, bojuji s nivou, přitom ji máme rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
30.12.16 02:17
@Lima69 píše:
nebo tak :D hlavně že byly :D

Já je zažil..,myslím asi třikrát?.. :think: :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
30.12.16 02:39

Já taky, :mavam: už nevím zda třikrát. A taky poctivé kamna ve třídě a učitelka sypala uhlí takovým vysokým železným kýblem- vypadal jak obrovský džbán. To se prášilo. A odpolední vyučování, jarmilky a modré trenky, kluci červené, obchod textil nás na dědině, kde visely kabáty a sukně, bylo i pět stejných, k radosti mé máti, jsme dvojčata, tak sháněla vše dvojí, růžovou plisovanou sukýnku, bílo modrý kulatý autobus, u šoféra takový ostrůvek a tam měl brašnu s jízdenkami a mi v něm bylo šíleně špatně :oops: a také někdy jezdila vlečka, ale v té jsem jezdila až na učňák. No a také spartakiáda, ale do Prahy jsme se nedostali a bylo nám to šíleně líto. :nevim: V Praze jedna prodejna na Václaváku a tam francouzská hořčice, to si vybavuji jako dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
30.12.16 06:49

@mojmira Mojmíro,kde jsou fotky? Včera jsem tu nebyla a jsou fuč. Chodím se sem na ně dívat. Dělaly mi aspoň trochu radosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
31.12.16 01:20
@smutná máma píše:
@mojmira Mojmíro,kde jsou fotky? Včera jsem tu nebyla a jsou fuč. Chodím se sem na ně dívat. Dělaly mi aspoň trochu radosti :(

No že jo :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová