Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jak je to myšleno? Jako na pohoštění nebo do nějakého dárkového koše? Protože antiperle si nějak neumím představit jako součást pohoštění na oslavu.
Koupila bych chlebíčky a klasické zákusky. Nebo upekla koláč v remosce. Zadnej fit koláč, ale pěkně poctivej jak od babičky.
@smile_xxx píše:
Bude oslava jubilea v retro stylu. Chtěla jsem koupit nějaké retro potraviny, ale nic nemůžu sehnat. Ještě nedávno se prodávaly antiperle, benátská tyčinka, bonbony Atlasky atd.
Mátě tip, kde to sehnat? Na netu žádný online shop není. Našla jsem jen Milánskou směs, a takové ty Slavia, BonPari a pod. Ale ty mají zase všude. A v Lidlu tématickém týdnu jsem taky nic nenašla.
Jakto, ze jsi v retro tydnu v Lidlu nic nenasla? Vzdyt tam byva hromada veci ![]()
Příspěvek upraven 17.02.23 v 14:16
Zkus sehnat vážený nugát, to je retro dost a občas ho prodávají.
To v tom Lidlu během retro týdnů mívají, dokonce vždycky obnoví ty původní obaly, Granko, Kofila, Jesenka, Horalky atd.
Ty Atlasky jsem loni koupila v nejakem hypermarketu - pravdepodobne veliky Albert. Uz to nemaji?
A jinak mě se občas náhodně podaří někde potkat třeba Fialky nebo právě ty Antiperle, ale spíš v takových těch zapadlých malých obchůdkách na vesnici..
Klasický chlebíček, kafe turek, lančmít, polárkový dort, harlekýn, pohár s kompotovanými mandarinkami a ananasem…
jinak z těch trvanlivých sladkostí, Kofila má teď nějaké retro obaly jsem zahlédla, Klokánky se myslím ještě prodávají, pendrek…
@smile_xxx píše:
Pro mamku chci sehnat čokoládu Lidka, už zase obnovili výrobu. Tam myslím, že budou mít i ten nugát, díky za tip
Ja takhle našla u babičky staré papírové pytlíky (nepoužité), kamarád miluje retro, tak jsem koupila nugát, dala do toho papírového pytlíku a napsala na něj tužkou např. 2,8dkg a cenu v Kčs co si pamatovala cca babicka, včetně haléřů jsem to napsala, ten přepočet už nevím. Kamarád nadšený…
Zkus Rohlík. Viděla jsem tam třeba Pedro, pak takové ty Kofoly, Kofily, Deli, Majka, Gothaj, sójový suk. Ale obaly asi budou moderní, moc si nepamatuju, co bylo dřív.
No jestli jsi nenašla nic v retro tydnu v Lidlu, tak už asi nic ![]()
Vždyť tam toho bývá spousta ![]()