Revize - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4388
2.3.19 20:31

@Jessica4
Jj. Snažím se nošení omezit, a když tak na boku. V pondělí jim to radši zavolám do ambulance, pokud by se mi výrazně neulevilo. Nejdřív jsem se lekla, že zapomněli, že jsem měla v děloze dva. Ale to je blbost. Čistí to celé :think: a dělají to poslepu, takže v sobě nemůžu mít uklizeno jako v pokojíčku :) tak se s tím začínám smiřovat a doufám, že vše bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
2.3.19 20:38

@Immei no poslepu to je pravda. Nechápu proč se to nedělá pod ultrazvukem :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 00:10

Oživuji téma

Ahoj jsem tu nová.
Bohužel jsem po zamlknutem tehu v 7tt. Před 16 dní jsme podstoupila revizi. Krvácení jsem měla pouze v den revize a druhý den. Pak jsem 7 dní sponila a utlo se to. Na kontrole jsem byla po 14 dnech a mám prý vyšší sliznici. Po kontrole ultrazvukem mě začalo bolet v podbřišku. Hlavně když dlouho chodím nebo jdu na WC. Nemáte s tím některá zkušenosti? Může to být jen od ty sliznice nebo bych měla začít plasit? Bylo to mě první těhotenství..

• Citovat
  • Upravit
443
22.1.20 06:51
@Anonymní píše:
Ahoj jsem tu nová.
Bohužel jsem po zamlknutem tehu v 7tt. Před 16 dní jsme podstoupila revizi. Krvácení jsem měla pouze v den revize a druhý den. Pak jsem 7 dní sponila a utlo se to. Na kontrole jsem byla po 14 dnech a mám prý vyšší sliznici. Po kontrole ultrazvukem mě začalo bolet v podbřišku. Hlavně když dlouho chodím nebo jdu na WC. Nemáte s tím některá zkušenosti? Může to být jen od ty sliznice nebo bych měla začít plasit? Bylo to mě první těhotenství..

Ahoj Anonymní, já byla na revizi loni v březnu a od té doby jsem měla pořád bolesti v podbřišku. Objevili se mi do té doby neznámé bolesti čtyři dny před ovulací a PMS bylo příšerný. Změnila jsem i doktora, ale nic nezjistil. Pomohlo až další otěhotnění v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 07:15

Je pravda že ty bolesti pomalu odeznivaji. Asi proto to zvládám celkem dobře drží mě to, že se zase budeme moc snažit časem

• Citovat
  • Upravit
143
22.1.20 07:22
@Anonymní píše:
Je pravda že ty bolesti pomalu odeznivaji. Asi proto to zvládám celkem dobře drží mě to, že se zase budeme moc snažit časem

Ahoj, já byla na revizi loni v červnu a bolesti jsem měla celé šestinedělí, vše bylo v pořádku, myslím, že to je normální. Každopádně kdyby bolesti byly nesnesitelné a přidala se teplota a krvácení tak k dr. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 07:30

Teploty ani krvácení naštěstí nemám. Pořád si říkám že kdyby bylo něco špatně tak by viděl něco na ultrazvuku?🙂 A bolest to nebyla nesnesitelná rozhodně ne horší než menstruační bolesti na ty trpím opravdu hodně

• Citovat
  • Upravit
143
22.1.20 07:32
@Anonymní píše:
Teploty ani krvácení naštěstí nemám. Pořád si říkám že kdyby bylo něco špatně tak by viděl něco na ultrazvuku?🙂 A bolest to nebyla nesnesitelná rozhodně ne horší než menstruační bolesti na ty trpím opravdu hodně

Jo určitě by viděl si myslím :). Neboj, bude to ok, já fakt měla bolesti celé šestinedělí i jsem krvacela dlouho a vše bylo ok, takže žádný strach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.1.20 07:46

Díky za uklidnění 🙂 jen mě vyděsil že mám tu zvýšenou sliznici, neřekl ani kolik jen že ji mám vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty