Režim u moře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
4.8.13 08:53

@kristy84 teda tak to bych opravdu nechtela zazit ale zvladli jste to :potlesk: no ja zuby ocekavam kazdy dnem mi furt nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.8.13 08:59

@Levandule121 teda vidis na sitku bych uplne zapomela no ja mam i sedacku ke kocaru ktera se da dat do lehu ale kocar je velkej ze zabira pomalu cely kufr dzipa..a ta sitka proti komarum na postel kde se da koupit? Vubec jsem nevedela ze lze u golfek dat polohu do lehu beru sebou jeste manduku tak uvidime jestli ji vyuziju studuju ceskou zemedelskou univerzitu v praze v suchdole obor lesnoctvi a drevarstvi ve statni sprave a v usti j. e.purkyne obor zivotni prostredi-odpady je tu spousta podobnych zkousek a je to drina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.8.13 09:05

@Levandule121 fenistil kapky co to je? A zavidim jakou mas moznost cestovat dominikanska republika tam musi byt nadherne…ja byla taktez 3× v americe mam tam sestrenice a tetu se strejdou ale neak me to tam nelaka videla jsem new york philadelphii pensylvanii maryland floridu a je to tam na me mooc vse rozlehly a snad jen ten new york je trochu po evropsku ale zase moc lidi a strasne to tam foukalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.8.13 10:53

@aspagi Sitku na kocar, ktera se da dat zaroven na cestovni postylku jsem koupila normalne univerzalni v DM drogerii. Maji cernou a bilou, cena urcite do 100 Kc. Cerna je pro dite pruhlednejsi, tolik mu nevadi, i kdyz v tomhle veku uz ji stejne natahujes az kdyz usne, jinak ti to asi bude uz strhavat…

S tim studiem jsi opravdu dobra, to klobouk dolu! Drzim palce! Pro me byla nejhorsi diplomka, budes delat jednu spolecnou nebo chces psat dve???

Fenistil znamy je gel na stipance nebo jine projevy alergicke reakce tela (treba proti svedeni na vyrazku u nestovic…). A kapky jsou totez vnitrne. Nas prcek blbe snasi i obyc. komari stipnuti, hrozne mu to natece atd., prave nemohl kvuli tomu ani spat, tak jsem dala kvuli tomu krome vnejsimu mazani i ty kapky oralne. Muze to byt i na koprivku, kdyz ho stipne neco jineho, na slunecni vyrazku ci neco takoveho.

S cestovanim mam uz utrum, meli jsme tu moznost diky manzelove minule praci. Kvuli detem z ni ale odesel. Uprimne, byli jsme nekolikrat v Americe a takhle zpetne se mi po ni dost styska… :,(

Dominikanska je takovy ten raj zrejme kdyz jedes do toho nejdrazsiho vychodniho resortu. My byli na jihu, diky cemuz jsme mohli cestovat a videt opravdu „realitu“ v Dom. rep. Vubec nevim proc, ale ta zeme me chytla za srdce, ackoli clovek si na to musi nejdtiv zvyknout a naladit se na vlnu tamnich lidi. :srdce: Chtela bych tam nekdy znova. Kdyz pominu Ameriku, z mist, ktera jsme videli bych se chtela vratit jeste jedine do Thajska.

Jinak jak s prvnim prckem, tak ted s druhym jsem byla u more bez manzela, ale s rodici. A myslim, ze 3 dospeli na 1 dite byl tak ideal, abych si prisla alespon trochu na dovolene. :mrgreen: Treba to budes mit lepsi, ale kazdopadne nepocitej raddi s tim, ze to bude s malym leharo. Jestli tam budete s manzelem ve dvou, budete se pravdepodobne o maleho stridat, nezazijete zadnou poradnou dovolenou. Abys nebyla prekvapena… Pokud to zvladnete lip, jen dobre. Ale ja se ani jednou neopalila, byla jsem rada, ze jsem parkrat denne (tak 3× max.) vubec vlezla do more. A to jsme na ne byli fakt tri a ted s mladsim jsem mela s sebou tez jen jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.8.13 11:18
@Myrha píše:
@Levandule121 ty jo a jak let? Já měla co dělat letět z Hondurasu i bez dítěte. Jsem si říkala, že by to byla boží dovolená s ním. Ale ta cesta to si nedokážu představit s malým na klíně.

Cesta tam byla od prahu k prahu asi 22 hodin, prestupovali jsme v Parizi, kde jsme dlouho cekali. Ale vyrazeli jsme rano okolo 4 h myslim a cesta tam az na to, ze spal pouze 2× ne vic nez hodinu byla suprova. On po vsech koukal, jen byl celou dobu na rukou. Ale byli jsme na nej 3. Jak nezamhouril oka, tak v hotelu rovnou usnul a tim mel i rovnou nahozeny novy cas. Rano jsme vstali a OK. :-D Zato cesta zpet na noc hruza, leteli jsme adi ve 23 h, on uz bxl pretazeny a nemohl zaboha usnout, po vzletu rval asi 2 hodiny v kuse, nic nepomahalo, az jsme s pomoci mamy nad nas roztahli deku a to se uklidnil. Pak jsem se nasledujicich 5 hodin vazne neodvazila ani o mm pohnout, nechapu, jak jsem to zvladla… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.8.13 20:23

@Levandule121 ahoj tak jsme v nemocnici malej se prevratil v kocare jsme tu na pozorovani jestli vse behem 24hod bude ok tak jdem zitra domu tu sitku urcite poridim tak v thajsku jsem take nebyla a moc me to tam laka…v ty americe jsem byla jako mala a pak jako 18leta anevim ja mam radsi evropu a uz vubec to jejich jidlo v obchode sladka sunka fuj i colu maji sladsi nez u nas no ja bych tam nemohla zit jediny co je mooc dobre je peanut butter tality cokoladou to miluju a taky se tam da poridit levneji calvin clein obleceni dokonce jsem sehnala triko versace za par drobaku a to nebyl fejk…jako je tam dost fajn veci treba levna nafta lepsi silnice ale ja nemam rada twn jejich excating budu psat 2 mozna ani obe nedodelam uvidim kazdopadne bakalar mi nestaci chci studovat minimalne navazujici magisterske ale zatim nemam ani bc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.8.13 20:26
@Anonymní píše:
@kristy84 osobně mám pocit, že nejhorší je to batole cca od 1 do 2 let - záleží na rychlosti vývoje. Nic jim nevysvětlíš, jsou to ještě prťata, mají vlastní hlavu.
My měli kliku, že přestál ve zdraví - vyrážku na celém těle nepočítám. Nejhorší bylo to, že nespal a vydržel řvát i víc jak hodinu v kuse, kdy jsme 4 dospělí zkoušeli všechno možné.
Osobně si budu dovolenou s takovým prckem příště hodně rozmýšlet.
@aspagi prcek byl loni taky víc v pohodě. Letos bojkotuje spaní u babičky, ale přitom ji miluje, ale spát bude jen ve svém pelechu. Prostě konzerva.
Za Fenistil se taky přimlouvám + Kulíška (nevím, od kdy je), kdyby byl průjem + to co tu bylo psáno.

Tak jsme se dnes prevrhli z kocaru a lezime v nemocnici na pozorovani jestli nebude mit otres mozku nebo krvaceni tak doufam ze nas zitra pusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.8.13 20:30

@Myrha tak mi taky nespime presne od 2 do 5 pro me je proste rezim rano vstaneme mam prebali nakoji udela su KAFE jdeme ven kdyz jsou vedra tak hned rano ve 12 obed a mezi tim jak to vychazi koukam kdy vstal a kdy usnul a davam ho spat ob 2-3hoiny dle toho jak si mudla oci a jak je unaveny v 7nebo 8 koupani dle toho kdy se opet probudil pak kase a sup spat a jsem rada za toto jako ze bych dodrzovala od 6 do 8 si hrajeme pak spime 2hodiny atd…tak to u nas nehrozi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.8.13 22:45

@aspagi Jejda, tak doufám, že je malý v pohodě a zítra půjdete domů. Proč si ho nechali v nemocnici??? Já jsem byla též několikrát s prcky u Dr., ale nikdy nic, žádné spec. vyšetření, rentgen, pozorování - nic… Prý když není rozlívající se boule…

Vcera jsme se vratili z dovolene, totalne vycerpani a ja dnes odjela s detmi na chalupu za rodici - jsou tu jeste tyden na do olene. Rikala jsem si, ze si trochu odpocinu, ale ouha, zacalo me priiiserne bolet v krku, jsem zvedava, co z toho bude. :-( Hlavne mam cerne svedomi, ze je nakazim, ach jo. Je to na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.8.13 09:36

@Levandule121 no maj na to zase sve tabulky :roll: ze prej pad z metru na beton muze zpusobit krcaceni nebo otres mozku proto nasledoval rengen hlavy sono bricha kuli organum no a ted cekam na velkou vizitu v pul 10jeste pujdeme na ocni a neurologii nevim proc a pak me snad pustej jinak tu umru spala jsem 3hodiny v nocu je tu vedro a hnusnej polstar :cert: to s tim rvym krkem bude dobre dej si caj s medem a satek na krk to asi je s klimatizace ci co to snad nrbude nakazlive :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí