Rozlučka se svobodou v bordelu. Říct, nebo neříct?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
22.5.18 22:39
@melasa píše:
A představ si, že ještě existují muži, kteří do bordelu nechodí a přesto jsou ti věrni, to je potom paráda. :)

Já vím, jednoho mám doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
22.5.18 22:40
@terien píše:
Já vím, jednoho mám doma :srdce:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.5.18 23:04

@beckej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: blik… :mrgreen: nadsázka třeba? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.18 08:17
@beckej píše:
NEMUZE si stezovat. Ma to zakazany.

Ideální manželství je, když jeden z páru má vždy pravdu a ten druhý je muž :mavam: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
23.5.18 08:59
@melasa píše:
Aha, tak to už chápu tvůj názor.
? :lol: Jako kdyby spal s prostitutkami, nebo obecně, kdyby mi zahýbal, tak s ním nejsem. Nevím, co je tak divného na tom, když si myslím, že ani můj muž, ani jeho kamarádi (které taky celkem dobře znám, i jejich rodiny) nejsou idioti, takže jsem neměla potřebu vyslýchat, kde přesně byli, abych se ujistila, že to není strip a bordel v jednom, případně, zda slečna při kontaktním stripu měla kalhotky. :mrgreen: Věřím mu, že ať byl kdekoliv, za určitou hranici nešel a nemám potřebu dělat scény, případně předem licitovat, jestli může mít striptérku a jestli když jí plácne po zadku, tak už je to blbý, nebo ne :nevim:
Jestli je důvěra k muži, který mi k opaku nikdy nedal důvod, vždy jsem se na něj mohla spolehnout a nikdy mě nezklamal, pro někoho znakem naivity, je mi líto… :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.18 11:33

Můj manžel měl na rozlučce se svobodou objednanou holku na taneček. A to vůbec nebyl v bordelu. S tou holkou se pak jeho 2 kamarádi vyspali. Oni běžně si takhle platí holky na sex a jsou celkově prasata, takže mě to nepřekvapilo. Ale manželovi věřím a vždycky jsem věřila, že by mě nepovedl :) Rozlučku mu organizoval jeho mladší brácha, který mi předem psal, jestli s tou holkou nemám problém. Manžel byl spokojený a prý byla holka šikovná :palec: Nic víc, nic míň. Letos se žení manžela brácha a taky už objednal nějakou holku, vybírala jsem ji s ním :lol: Jeho nastávající o všem samozřejmě ví a souhlasí. Za mě, pokud chlap chce podvést, podvede. Kdyby mi kluci napsali, že jsou na čumendu do nějakého klubu a tu holku bude mít až tam, taky nebudu mít problém. Však teď už napořád bude koukat jen na mě, tak ať si naposled užije pohledy na jiné :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21091
23.5.18 11:50

No, já myslím, že když chlapi na rozlučce a nebo kdekoli budou chtít zahnout, tak to udělají. A s holkou někde v baru to bude třeba jen za pár panáků a navíc můžou domů přinést taky leccos. Ono možná ty holky ve slušných bordelech chodí i na nějaké kontroly, nvn :nevim:

A pořád je to jen a jen na nich. Nejsem naivní a vím, že když chlap i žena zahnout chtějí, tak to udělají kdekoli a kdykoli.

Ale nevím proč bych měla automaticky předpokládat, že mě nastávající v bordelu zahne. To si ho ani nemusím brát, protože to jo potom můžu podezřívat v podstatě pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.5.18 11:50

@Hazentla strip bar Vs bordel, kalhotky Vs nahá, prostitutka Vs tanečnice ve strip baru…to jsou tenké hranice mezi chlapem, který si své ženy váží a hulvátem.
Co oči nevidí, srdce nebolí - pokrytecké jednání, které je pro ženu nezbytné v případě, že doma má muže, který ty tenké hranice nechce vnímat..to je líto zase mě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.5.18 11:59
@Doe_Jane píše: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi tam evidentně už byla…

Má naprostou pravdu ale. Pití v bordelu je neskutečně drahé. Když se posadíš, ihned k tobě přijdou holky a začnou se nabízet, rozhodně tam chlap nemůže sedět v klidu. Řekla bych, že partička se ženichovi na nějakou holku v rámci boží srandy složí. Ale na místě zakladatelky bych to neřešila, když její muž nejde. Co si bere za chlapa, nevěsta asi ví. A pokud mu je toto prostředí blízké, nic na tom nezmění. Řekla bych jhí to jen v případě, že by nevěsta byla opravdu blízká kamarádka.

• Citovat
  • Upravit
1543
23.5.18 12:09

@M.I.L.F. A čemu přesně nerozumíš na tom, že nemám důvod se manžela vyptávat, kde přesně byli a co přesně dělali, protože mu VĚŘÍM? Neustále děláš, jako bych mu tolerovala sex s prostitutkami, už nevím, jak to vysvětlit. :zed: Naposledy- byla to jedna rozlučka a ať byl ve slušném klubu, v pajzlu, nebo třeba na Kamčatce, to nemá vliv na to, že věřím tomu, že mě nepodvedl. Nepodvádí mě, protože nechce, ne proto, že má doma policajta. A už končím, kdo nechce chápat, nepochopí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
23.5.18 12:14
@P4ja píše:
No, já myslím, že když chlapi na rozlučce a nebo kdekoli budou chtít zahnout, tak to udělají. A s holkou někde v baru to bude třeba jen za pár panáků a navíc můžou domů přinést taky leccos. Ono možná ty holky ve slušných bordelech chodí i na nějaké kontroly, nvn :nevim:

A pořád je to jen a jen na nich. Nejsem naivní a vím, že když chlap i žena zahnout chtějí, tak to udělají kdekoli a kdykoli.

Ale nevím proč bych měla automaticky předpokládat, že mě nastávající v bordelu zahne. To si ho ani nemusím brát, protože to jo potom můžu podezřívat v podstatě pořád.

Jsem moc ráda, že tu nejsem jediná :srdce: Přesně jak píšeš- buď mu věřím a pak nemám důvod vyslýchat a zakazovat, nebo mu nevěřím a pak bych se zamyslela nad celým vztahem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.18 12:19
@P4ja píše:
Je to jejich věc. Já bych se do toho nepletla. A ti chlapi jsou snad dospělí a zodpovědní.

Jistě. Ono se stačí podívat na stránky masher.cz. Nikdy bych nevěřila, dokud jsem ty stránky neprošla, jak moc u nás kvete placený sex (jo asi jsem naivní). Na těchto stránkách se vzájemně chlapi informují, dávají si reference, podrobné, jak která vypadá a co dělá. Priváty, holky z Amatérů, rádodajky, masérky. Rozděleno podle krajů, měst a kategorií.
Je tolik zadaných chlapů, co obráží holky které za 300-500 v autě vyko. ří, a aby ušetřili, pánové neváhají brát cikánky, feťačky, špinavé, smradlavé, bezzubé. Hlavně mladé cikánky jsou v kurzu, protože nejsou tlusté.
Nemyslete si, když vám ten váš řekne „fuj tak na tohle bych nevlez, to je o strach, pod mojí úroveň“ že to tak opravdu je…kalí vodu. Nemyslete si, že váš by to neudělal - udělal, protože bude chtít hluboký orál, anál, olízat zadek, plus jiné fetiše a libůstky. Sami to tam hojně přiznávají, že když už platí, chtějí něco úplně jiného než co mají doma.
Takže bordel, je ještě ta nejlepší varianta.

• Citovat
  • Upravit
310
23.5.18 12:20

Ale tady nejde o vereni/nevereni. Tady jde o urcitou hrdost, hodnoty, úctu a laskyplny vztah, ve kterem proste a jednoduse milujici chlap do bordelu nepujde. To zase nechapu ja co na tom neni k rozumeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.5.18 12:35
@M.I.L.F. píše:
Ale tady nejde o vereni/nevereni. Tady jde o urcitou hrdost, hodnoty, úctu a laskyplny vztah, ve kterem proste a jednoduse milujici chlap do bordelu nepujde. To zase nechapu ja co na tom neni k rozumeni.

Jako že z hecu nepůjde kamarádovi na rozlučku se svobodou, protože ji má v bordelu? Protože tě miluje? To mně přijde spíš jako pod pantoflem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
23.5.18 12:39

Tak určitě nepůjde s prostitutkou na pokoj, v tom se shodneme. Narážím na to, že ono slovo „bordel“ dneska označuje spoustu věcí. Navíc oficiálně jsou všechno „kluby s tancem“ atd., takže pokud nevíš přesný název podniku, resp. nemáš ověřeno, jak to tam je, tak těžko hodnotit, jestli je to - OK klub, nebo fakt jen bordel. A já osobně manželovi věřím, takže když mi řekl- a pak skončíme asi v nějakým klubu, tak mě prostě nenapadlo řešit, kde přesně. Nenapadlo mě, že by šli se štětkou, nebo tak něco, prostě jsem neměla podezření a tím ani důvod se pídit.
Ale asi by mi vadilo, kdyby chodil i jen na striptýz nějak pravidelně, to bych brala jako že mu nestačím :mrgreen: Naštěstí to bylo jen při rozlučce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný