Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
14.9.06 12:57

Lamargarito - zdá se mi nebo má Tedýsek na fotce u metříku andílkovský kudrlinky? :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.9.06 13:10

I510 - no asi trochu jo, pokuď mu to zapomenu jak říká manža „nalízat večer na hlavu“ tak to vypadá takto:

Příspěvek upraven 05.10.12 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
14.9.06 13:13

Je fakt úžasnej :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.9.06 13:20

Holky, já se z toho jídla zblázním. Ráno Mája vypila asi 60 ml mlíka, pak celý dopoledne nic nechtěla, koupila jsem jí kornoutek a ten nemilosrdně vyhodila z kočátku. Na oběd jsem jí uvařila bramboru+ brokolici+ kuřecí masíčko+ trochu máslíčka- snědla tak 5 lžiček!!!!! Tak jsem se ale naštvala, udělala jsem si obídek, sedla si na postel, Máju po:,–(ila k sobě, ona koukala, jak jím, tak jsem jí zkoušela dát to její, ale zase nic, tak začala ječet. Dala jsem jí ale jen čaj ŽÁDNÝ MLÍKO, tak řvala a řvala a řvala a řvala, až se uřvala ke spánku. Já jí dám, hlady ještě nikdo neumřel, mlíko už jí prostě tak často přes den nedám, jinak pořádně jíst nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.9.06 13:21

lamargarito - vlasy má Tedýsek super! A je podobnej Tobě, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.9.06 13:31

Jo, ještě jsem vám chtěla říct, co se mi dnes stalo. Málem jsem Mari při vaření zapíchla. Furt se mi motá pod nohama, na nože si dávám bacha. Ale položila jsem ho nějak vedle utěrky a pak jsem tu utěrku rychle potřebovala, chytla jsem jí a ten nůž spadnul kousek od Mari. No děs běs! Fuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.9.06 13:39

Teda Mariánko takhle papat…to být Tedýsek nablízku to by ses nestačila divit :lol: No dneska k obědu te cukyny s rýži a mrkví snedl hluboký talíř a nebojím se že by za dvě hodiny nechtěl nějakou svačinu…
Ale ono se říká, že děti ví kolik potřebují, tak třeba dneska nemá Mariánka na jídlo náladu a bude mít zase zítra. A pak třeba si už pěstuje figuru…tož to se o Tedy mdá říct taky, že bude KUS chlapa

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
14.9.06 13:58

My jsme na tom podobně jako Tedýsek. Spíš mám právě opačný problém. Ivánek je tak velký jedlík, že už nám na UM jaksi nezbývá. Raději baští cokoliv jiného. Proto jsem se taky ptala, kolik mléka vaše dětičky vypijí. Teď jsem ho zčala dávat místo čaje, kterého je za den schopen vypít i litr. Jen je problém, že to můžu dělat jen doma. Nebo - můžu na nějakou dobu jít s udělaným UM ven? Jak dlouho to vydrží?

Tedy je fakt kudrnáč. Až přijdu z té nemocnice a nějak se zmátořím, tak budeme muset přijet, abych si ho prohlédla na živo :lol: :lol: :lol:
 carsa

• Citovat
  • Upravit
443
14.9.06 14:46

carso - já jsem si ohřála kojeneckou vodu, dala do lahvičky, šoupla do termoobalu a vzala si sebou dávku UM a když bylo třeba, zamíchala. Mám dávkovač od Aventu, je super, jsou tam tři komůrky na 3 dávky mlíka. A na cestu do Chorvatska jsem měla horkou kojovodu v termosce, dle potřeby přimíchala chladnější. Jedla po cestě 3×, tak mi to akorát vyšlo. Kámoška si dávky mlíka dávala do krabiček od léků, nebo spíš teda od multivitamínů. Do takových plastových. Jinak když už to mlíko udělám a ona ho vypije málo, tak ho šoupnu do lednice a pak jen přihřeju v mikrovlnce. A klidně může i 1 stát a nic se neděje, akorát ho pak bude mít studený. Mája ho má ráda i studený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.9.06 08:41

Dobré ránko, tady nikde nikdo…

http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
15.9.06 09:28

Krásné ráno přeji všem,

u nás nic nového, akorát byla trochu klidnější noc, ale ono to moc dlouho nevydrží, takže jsem klidná :D . Kaši od Carsy jsem včera nestihla, přišli jsme později domů a už byl protiv, tak to nemělo cenu :cry: . Že by dneska? :wink:
Zrovna mi došly botky z Mimibazaru. Akorát jsem neodhadla velikost, takže je bude mít malej asi až příští rok, ale to neva, protože jsou pěkný :-). A já snad budu muset do obchodu a koupit na nějaký na ven, aby mi nepomáhal tlačit kočár v bačkůrkách :lol: :D . Jsem to ale matka :lol: .
Krásný den

ida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
15.9.06 10:47

Tedýsek tady proplítá naše nabiječky všeho druhu, doufám, že to ještě někdy rozsukuji. Za chvilku ho zkusím uložit ke spánku a asi budu chvíli si kreslit, strašně mě to uklidňuje - pustím si hudbu a čmárám.

Jsem si včera koupila knihu Nejšťastnější batole v okolí od Harvey Karpa, jsem nahlížela na nějaké pasáže a fakt sranda :lol: Aneb jak civilizovat King Konga :lol:

Také jsem zakoupila opět ponožky s protiskluzovkou neb Tadeášek opět urostl těm co jsme měli, s botičkama ještě čekám, ven nosíme zatím dokud je teplo sandálky capáčky-hadráčky, jsou spíše jen na ozdobu a dole mají prostiskluzovku. Ale doma se zatím moc nestaví, spíše si klekne a vytahuje se nahoru na kolenách.

hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.9.06 20:45

Brý večer :D

carso - zítra držím palečky!

franezo - co to těhu, jsi nebo nejsi????

Nedávání mlíka přes den zabralo, včera byla Marianka o hladu, ale dneska už si to rozmyslela a hezky baštila. Hurááá. Ale ťuky, ťuky, aby si to zase nerozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
15.9.06 20:55

Bibo - já se snad budu opičit nebo co? :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.9.06 23:38

Dobrý večer - noc!
Se s vámi pomalu rozloučím, zítra to tu u našich balíme, musím po týdnu poklidit, dát to tu do kupy, aby nenadávali, že jsme jim tu nechali bordel a vracíme se do garsonky :cry: . Bylo nám tu fajn, v panelákovym 3+1 jsme se hledali :lol: !, zavzpomínala jsem na dětství, jak jsme tu žili…jo,jo. Bůh ví, kdy se zas dostanu na net…
Mějte se moc, moc krásně, dětičky ať vám rostou jen pro radost, ať jste všichni zdraví, mějte se rádi!!! Všem posíláme hudlánka na čelíčko.

Jinak trochu rýmujem a pčíkáme (Ája) a kašlem (Bobeš), ale myslim, že to přejde v poho. (Malýmu Ríšovi už snad nikdo jinak neřekne než Bobeš, kdo se v těch Richardech má vyznat :lol: . Je totiž Richard III., i když ten první před 12 lety zemřel, když se o nich mluví, je v tom maglajs… Holt tentokrát už jsem to neuhádala :roll: :evil: , stačí, že jsem si pro:,–(ila Adélku /Richard s tchýní chtěli Terezku/. Moc by se mi k ní líbil Adam, ale všechno by bylo kolem vánoc - Adélka je 21.12., nebo Filip - to neprošlo, protože Richard je dědičnej :twisted:.)

To pití…pije ze všeho, strašně rád podle mě experimentuje :D . Ze skleničky - musím mu dát utěrku pod bradu, páč bryndá, ale jde mu to, jenže jakoby jí kouše-cinkaj mu zoubky o skeničku, ale hlavně-musím mu jí držet :roll: , ale vypije.
Z víčka od Jupíka umí krásně, ale mě štve, že teče. On tomu nerozumí, furt s tim šplouchá, padá mu to…
Nejvíc se mi osvědčilo „sportovní víčko“. Dělá Rajec, Mattoni nebo Aquila na 0,75 l lahvích. Super na ven, do kočárku, levné, dostupné, snadno sehnatelné. Víčko už umí otevřít, je to pro něj i takoavej ježek v kleci, jinak jsem mu ho ustříhávala.
Netekoucí hrnek Avent za 230,– Kč ho nebere :evil: , to neni žádný vzrůšo.

Tak holky, mějte se fajn, buďte v poho, a zase někdy…přijdu napsat román :) .....jednou za čtvrt roku to zvládnete zkousnout, ne :wink: ?
Kdyby NÁHODOU ňákej srazík…Lamarg., dej vědět sms… Ď., ráda vás a špuntíky uvidím…papapa!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí