Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5891
11.9.06 11:20

brnensky srazik - streda odpol.v Kidsbaru na Husove ul. Val musi ve 3h vyzvednout Kiki ze skolky na Janske, toz v kolik by se Ti to Ido hodilo ???

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.9.06 11:24

Sraz - dáme sraz tam nebo někde po cestě? Malinký detail - jsem Ida :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.9.06 11:40

Pití - ráno, večer a v noci kojo, přes den voda, 150 - 200 ml. , jak kdy.

Dalif - taky gratulujem. Máš fakt odvahu. Úplně se mi orosilo čelo, když si představím, že bych byla zase těhotná. Já bych chtěla děti od sebe tak 2-3 roky, takže uvidíme na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.9.06 12:18

Dalif - velké gratulace !!!! to jsou věci :)

Teda jak psala PetraJ, mně se taky orosilo a asi nejen čelo, fakt odvaha, ale Tys mamča šikovná, tak proč ne, že jo. A co se týče místa v bytě, myslím pokuď máte aspoň 2 pokoje a nebydlíte ve skříni nebo v pidi garsonce nebo tak, tak je to v klidu, neboj, to se místo najde. Hlavně ať je vše ok a jste všichni zdraví !!!

No jak já psala, my sourozence Tadeáškovi neplánujeme, takže já poctivě beru hormonální antikoncepci Minisistone, kterou jsem brala před těma 4,5 rokama. A určitě ji neplánuji dlouhodobě vysazovat, tak do přechodu :lol: :lol:
Ale stát se může cokoliv…za 5-8-10 let, co já vím, třeba si to ještě rozmyslím na základě nějaké silné pohnutky ve svém životě :roll: Manža se mnou souhlasí a je i asi ovlidněn ze svého dětství tím, že raději dítě jedno, než dvě a víc a nemít na něj čas, což u něj bohužel kvůli náročné práci platí.

sraz - díky za pozváníčko, ráda bych Vás viděla, ale jsme v Praze a zatím se tůra do Brna neplánuje - n os tchánovcama je teď těžký a těžší. Ale kdybychom jeli, dám vědět, rozhodně :)

mlíko - dávám 250ml Nutrilon3 ráno v 7h, pak má jogurt v 10:30 a večer v 20h kaši 250ml ( Hami nebo teď celkem dobrá obilná Humana), takže těch 500ml má, občas ještě dám rohlík nebo chleba s máslem, zkoušela jsem jogurtový mlíko a to nechtěl

brčko - pije Vám některé dítě z brčka? My jsem včera dostali zdarma Bio džusík Phanner ( mrkev+jablko+pomeranč), s brčkem…no nic, jsem to zkusila a on to normálně sosal a pil, tak jsem se musela smát neb mě to nenapadlo, že by to mohlo takhle ještě malé dítě umět 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.9.06 12:26

teda IDO - moc se omlouvam :oops: , Carsa je Iva ne achjo…
no dala bych si sraz primo v Kidsbaru- je to naproti restauraci Pod Spilberkem,v takovem podchodu…v kolik hodin ? pred nebo po vyzvednuti Kiki ??

LAMARG. - dobry, my mame pitko s brckem ale Vitek to jaksi nechape. Holt Tedysek je rozeny pijan v dobrem smyslu mineno.

no bude to zahul,ale alespon nebudu 6 let na matersky, ale jen 4-5… ;)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.9.06 12:36

Lamargarito - no, budeš se muset smířit s tím, že máš nejhodnější a nejbáječnější dítě. Spí celou noc, vydrží si 2,5 hodiny hrát a dokonce ti i teďka srsá brčkem. No tak, Lamargarito, práskni na něho něco! Tedýsek musí mít přece nějakou tu mouchu, ne? :D
Sraz - před? Po? Co navrhujete? Ještě nevím, jestli pojedu autem nebo vlakem. Bude stačit, když se domluvíme večer? Musím se domluvit s manželem :?

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.9.06 13:06

Holky, já vám ty pražský a brněnský srazíky tááák závidím, moc ráda bych se s vámi seznámila, chjo dalif - chodím tady ven s jednou kámoškou, má chlapečka, který měl v květnu rok a v lednu bude mít další miminko, vypadá to na holčičku, tak jí to super vyšlo. Oni s manželem chtěli mít děti tak brzy za sebou. Strašně moc jí to sluší. V prvním trimestru jí bylo blbě, ale ted už je OK. Akorát by si někdy tááák ráda lehla, ale s malým nemůže, takže si to těhotenství moc neužívá.
Tak spolu řešíme tandemový kočárek a tak…
brčko - ještě jsem to nezkusila, ale Marianka umí vysosávat krém z tuby, tak by to možná mohla umět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.9.06 13:07

Pardon, to zvýrazňování mi nějak nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.9.06 13:47

Holky chtěla jsem se zeptat. Chtěla bych malýho přes den odstavit. Noc budu řešit později. Jak to mám udělat? Prostě natvrdo - nedát prso a místo toho nabízet něco jinýho (je to fakt závislák) a nebo to prso dát jen někdy? Dopoledne totiž moc nejí. Je totiž najededej z celonočního krmení :( . Oběd (kolem jedné) mi sní, ale někdy třeba jen dvě lžičky, takže pak chce prso, odpoledne (spíš navečer) dostane přesnídávku a pak nebo předtím zase prso. KOjandy, však to znáte. Řekla jsem si dost a chci s tím něco radikálně udělat. Ale jak na to? Nevíte někdo? Dopoledne nebo odpoledne usíná u prsa nebo v kočáře. Což je další potíž. A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli mu třeba dopoledne zkusit dát mlíko umělý nebo kdy ho dávat? Večer mu ho dám, ale musím pořádně odpozorovat, kdy jako mi ho vypije. Pokud se do té chvilky netrefím, tak mám smůlu a je na řadě zase prso, protože řve dokud ho nedostane. Sjíždím net a čtu články o spaní celou noc a podobných věcech, ale praxe je bohužel asi někde jinde. Píšou o zlomech, ale to já asi fakt nevydržím. Už několikátou noc je hodinu co hodinu vzhůru a nechce ani prso. Ale jak jsme už napsala, noc a uspávání budu řešit později. Díky moc za rady.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.9.06 18:26

IDO stejnej problem, me navic boli prso-kojim jen z jednoho, je nejake citlive, su tehu…no a dr. mi rekla dat k rodicum s flaskou…ale ptala jsem se svagrove - ma 4 deti a ona odstavovala od 6.-8-mesice, nejdriv ranni davku vymenila za ovoce, poledni za jidlo, odpol.za jogurt… postupne a az nakonec vecerni kojo za sunar.
ja jsem dneska dala flasku 100ml po obede nekdy 2 hodky po o, kdyz chtel prso a ejhle vypil to, ale ted vecer pred 5hod pred usnutim chtel prso,i kdyz mel hodku predtim ovoce…holt je to jedlik, sklinku v poledne sni celou nebo pulku dle nalady.
Jelikoz se s tim nemuzu parat,tak zitra rano dostane zase flasu, pak opet odpol… nemohla jsem zacit uz minulej tyden pac mel ten prujem a potrebovala jsem aby pil,ale dneska 100ml nutrilonu v pohode, vypil by i vic…

ale jestli ma nekdo nejaky napad jak a co sem s tim !!!

I510 toz jak ve stredu ?

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.9.06 18:54

Dalif - jsem ráda, že v tom nejsem sama :wink: . Ve středu před vyzvednutím Kiki ze školky. V kolik to bude?

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.9.06 19:32

Dalif , moc gratulujeme k vašemu Překvápku :)

http://animace.org/…/G100014.gif

Iva a Ráchel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.9.06 20:34

dekuji moc za gratulace :P :P :P

brnensky srazik - ve stredu ve 13h v Kidsbaru ;)
da se tam i krmit,ale minule meli jen 2 ikea zidlicky…

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.9.06 21:18

Brý večer, tak jsem konečně uspala loupežníka, uf :roll:

Koupila jsem si novou Maminku (časák) a je tam nějaká anketa ohledně podoby dětí. Má se tam poslat fotka maminky v dětsví, v dospělosti a fotka dítěte. Bohužel se nemůžeme zúčastnit, jelikož Marianka je podobná tatínkovi 8O Nakoho jsou vaše děti podobné?
Já mám tmavě hnědé vlasy, zelenohnědé oči a mám modrooké blonďaté dítě 8O. A přitom ani manžel nemá čistě modré oči, ale takové šedomopdré, nevím, jak se nám to podařilo. Mari má fakt hezkou barvu očiček, doufám, že jí to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.9.06 21:20

dalif - metřík je krásný, co si přeješ, holku a nebo kluka? a necháš si to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí