Poradna duly
Jana Čurdová
ciao,
vcera na prohlidce mu HO dr. pretahla
, prekvapila me, ja ho nechci pretahovat, kdyby aspon rekla ted mu ho pretahnu ale ona normalne prohlizela a prohmatavala pindik a sup bylo to. Ted mu ho mam pretahovat kazdy den ![]()
a navic tam mel vcera kapku krve…ach jo.
TAKY PRETAHUJETE ???
odkaz na domecek v Tescu - takhle vypada v realu :
http://album.volny.cz/show_image.php?…
MALE BYTY - jojo taky mame 2+1 - 56m, ale 9m lodzii ![]()
krasne jsme si ho predelali- koupelna- nikdo nema hezci
a pak jsme zjistili ze jsu tehu, toz predelavani komody,aby mela kam jit postylka…no az prijde druhy, nechcu to videt, akvarko 100l asi pujde pryc ![]()
mame v obyvaku niku- tam ma byt hraci koutek Vitka- koberec, krabice s hrackama a spol. a kde si myslite ze si hraje - ano na opacne strane u balkonu nebo na chodbe, holt je to agent a chce mi prehled.
pak pozdejc planujem z niky udelat loznici a z loznice decak.no uvidime, ale kvuli kurakum- sousedum z obou stran, mozna pujdem do domecku, ale nejsou finance ani hezky mista …
cau D
Ahoj,
tak to mě teda překvapuje. Moje doktorka řekla, že do dvou let s tím nic nedělat a dokonce jsem to i četla. Jiná doktorka ale kamarádce řekla, že to přetahovat má. Pak ať si člověk vybere. Jsem ráda, že mám takovou doktorku, i když někdy zahalucinuje nějakou blbostí, ale jinak je báječná ![]()
i.
Jenom s oporou a kolem všeho, co stojí, ale ještě sám nechodí.
i.
To je Patrrik šikulka,
Marianka už tak chodí asi měsíc a nepustí se a nepustí se. pindík **- švagrová ho začala malému přetahovat v 1 roce, osobně si myslím, že je to fuk, 2 měsíce sem, 2 měsíce tam. A ted mu ho tak co druhý den při koupání přetáhne a umyje. Ale nemá to rád.
Ještě nemám vůbec nic sbaleno a to jedeme večer, ale s malou se to fakt nedá.**
Biba - hlavně si užij dovču ![]()
i.
P.S. Člověk stejně vždycky něco doma zapomene ![]()
Zrovna jsem koukla na naše - vaše fotky v galerce a je neuvěřitelný, že ty děcka jsou už tak velký. Zvlášt Marianku mám zafixovanou (většinou podle fotek u metříku) jako miminko a najednou je tam rozpláclá a řehtá se celý kolo celá nahulatá. Jo, je to radost, že?
i.
Ahojky,
tak koukám, že moje zrychlená holčička je jediná, která chodí bez opory.
Jinak naše míry v 10m byly 8290g a 78cm.
Holky budete nechávat očkovat děti proti planým neštovicím??
Jinak kdyby jsme ještě něco koupily malé do bytu tak už se nehneme a budeme asik spát na stropě. Malá ma tam ve svém koutku hrací deku, aby neseděla na koberci a dál to řešit nebudu.
Pa pa Péťa a Eli
Nejdřív jsem byla proti očkování. Pak jsem si o tom ale přečetla nějaký informace a asi do toho půjdeme. Ještě je čas, ne? Až před nástupem do školky se očkuje.
i.
Tak koukám, že jsme fakt nějak narostli. Nadávno se mě kolemjdoucí maminka v parku ptala, kdy budeme mít ty 2 roky, tak jsem ji šokovala, že teprve oslavíme ten první ![]()
mamulinka - Elinka je šikulka, že už tak krásně capká, nám to ještě potrvá, než Tedýsek toho „kus svého těla“ udrží na stojáka
Ale bojuje a taky padá, ach jo, co chvilka nějaká boule a nedaří se mi mu v tom bránit.
PetraJ - tak to já na Tedýska nakupuji a nakupuji, po dovči 3/4 věcí malých, ze všeho mi uroste se svýma dlouhýma nohama, asi by pro nás byli ideální sukýnky
ale už jsem dávno vzdala kupování nových věcí, to bych se nedoplatila…takže jsem vyzkoušela na internetu mimibazar a zatím jsem měla štěstí na fér maminy a celkem hezké oblečení. Teď jsem koupila za 100Kč zimní kombinézu s připínacíma rukavicema a na nožičky. je s kapucí, sbarevným ve vnitř a tmavě modrá, fakt jak nová a teplá !!! ( mimo jiné na 18 měs, ale co už ) ![]()
přetahování - Tadeášek má zúžení ,tak to asi vůbec nepůjde, manža byl v 6 letech na zákroku, tak ho to asi bude čekat taky. Dr se k tomu zatím nějak nevyjádřila, nechává to být až bude větší…cca prej 3 roky. zatím na žádný záněty a tak netrpí, tak oni to prej nechávájí.
Dalif - na dort klidně dojeď, ale to musíš do Prahy, v Brně bohužel není kde vařit…i Tedýsek tam bývá na skleničkách
Ahojky holky,
tak jsem už konečně doma. Po velkém úklidu jsem si konečně na chvililičku sednula. Manža dělá dřevo na zimu do kamen. Já tuhle práci moc nemusím takže nechodím. Beztak mu moc nepomůžu.
Taky mám dotázek taky se vaše ratolesti tak vztekají??? Elinka mě přijde, že to až přehání vztekloun jeden malej.
A svléká se Vám?? Elinka zvládne celé pyžámko plus i plenu. A všechno je pěkně ožužlané.
Tak přeji pěkný sobotní večer pa pa Péťa a Eli
Lamargarita - tak to já pro malou moc věcí nekupuju. Na to je ujetá moje máma. Vždycky, když k ní přijedem, hned mi ukazuje, co malý zase koupila. Dneska to byla deka do kočáru, zimní čepice, dvě bodýčka, punčocháče a mikina.
Sice to většinou bývá ze sekáče, ale jsou to fakt hezký věci. Tu mikču koupila za 30 Kč a je jak nová. Jo a teď kouká po fusaku. Takže to my máme vyřešený.
Jinak holky, mám obrovský zdravotní problém. Ve středu se mi udělal na zadku nějaký vřed, či co a strááášně to bolí.
Včera už jsem si nemohla ani sednout a dneska nemůžu pomalu ani chodit. Manža, místo aby mě politoval, tak si ze mně ještě dělal srandu. Seděla jsem ve vaně, on ke mně přišel s Barčou a říká jí: Víš, proč je máma tak vysoko? Protože si sedí na beďaru!
No nezabily byste ho?
A proč to sem píšu. Napadlo mě dobrý téma, který jsme tu ještě neprobíraly: Chlapi a jejich nemoce. Co vaši chlapi, jsou to takový hypochondři jako ten můj? Jeho pořád něco bolí, jak ho škrábne v krku, hned si měří teplotu a tak. Když si postěžuju, že bolí něco mě, tak on to má většinou taky a horší.
Dám příklad: V prosinci jsem byla pod kudlou se zánětem prsu.
Když jsem chodila na převazy, raději jsem se ani nekoukala, co mi dělají, protože vidět, jak mi do prsu cpou kusy gumový rukavice (rukavicový dren) a odsávají hnis, to jsem fakt vidět nemusela. Pak to manžovi vyprávím, čekám že mě polituje a co myslíte že udělá on? Koukne se mi na to, řekne že to nic není a začne mi vyprávět, jak to bolelo jeho, když byl před půl rokem na operaci nosní přepážky. Jo a ještě něco. Jeho máma dělá v lékárně, takže si dovedete představit, jak vypadá naše lékárnička. Dva plný šuplíky prášků.
Minulý týden jsem konečně půlku vyházela, ale blíží se zima, takže bude brzo zase plná. ![]()
ciao,
my jsme vcera byli na pohotovosti v Pelhrimove - ach jo, Vitek zvracel v sobotu vecer, v nedeli v noci a pak cestou dom tez, toz snad to hylakem, smectou, ors, dus.mrkvi, ryzi, cernym cajem glukopurem a MM zazenem… pritom je usmevay jak slunicko, ani teplotu nema, ale chudack ani v zaludku nic nema, vse vrchem nebo pozdejc spodem ;( a dostat do nej Smectu aby to nehodil je nadliske umeni, uz to vykousela strikackou a zapit cajem v leze a zatim to v nem je…ale prujem sila. dr. me prekvapila,ze vodu ne na podrazdeny zaludek pry drsny…on uz od uterka prujem, ale pricitala to jogurtum- prvni dala v utery, dalsi ve stredu a ve cvrtek vzdy se pos.. ale od patka jogurt ani jine mlecne vyrobky, kasi ma ryzovo-kukuricnou…a to zitra jsme meli jit poprve v novem roce do Klokanka ach jo, tak jsme se tesili…no uvidime, snad se to do zitrka zlepsi a nebudem muset na vyter..
toz jdu varit ryzi s mrkvi. zatim ciao D
ps. ve zprave z pohotovosti je napsano, hrdlo klidne, ale „erupce zubu“ - to jako ze rasi ci co
???
jo nemocny ci jen nachlazeny chlap je clovek na umreni…skoda mluvit. D
Ahoj
Dalif - doufám, že malej bude brzo v pořádku a do Klokánku vyrazíte co nejdřív a pořádně si to užijete ![]()
Nemocnej chlap - opravdu škoda mluvit. Když je nemocná ženská, tak musí fungovat doma, fungovat v práci a když onemocní chlap, tak všechno okamžitě bortí a fungovat nemůže, protože mazlíka přepadl bacil. Ještěže to příroda vymyslela tak, že neroděj. To by byl průšvih
![]()
i.