Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5891
4.9.06 11:14

teda ty decka rostou , koukla do galerky, a Patrik je svihak, Maja skoro slecna, Tedysek kus chlapa…

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.9.06 12:35

dalif - ať je zase Vítek brzy ve formě !!!

PetraJ - ať se Ti to brzy zahojí, to musí být nepříjemný a ještě na blbým místě

můj chlap a nemoci - naštěstí nemocný zatím nějak nebyl, sem tam chřipečka, to je fakt že u něj je to vždy jako by umíral a já se snažím pro něj udělal první poslední a když je něco mně, tak jako by měl neco s ušima či co - no zkrátka jeho heslo zní: „si to nějak zařiď“ ale to už jiný asi nebude :?

Tedýsek byl v dnešním dopoledni taaaaaaak hodný, si převrátil bednu s hračkama, dokonce si hrál s HRAČKAMA !!! a ne s elektřinou jak jeho dobrým zvykem, a vydržel cca 2,5h to prohlížet a rovnat do bedny a ven. jsem zatím skoukla DVD. Jsem zaznamenala jednu věc, když poskakuji po bytě - vařím, uklízím atd. - tak Tedýsek je stejně akční, vleze všude a všechno rozkramaří, za to když si lehnu já na pohovku a koukám na TV neb osi čtu, jako by se to přeneslo i na něj, zůstává na jednom místě s nějakou hračkou či věcí a je klid. Jako by měl potřebu mě napodobovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.9.06 12:58

Ahoj,

tak už převážně v Praze!
Teda já jen koukám na ty „velký děti“ - na fotkách to asi tak jen vypadá, ale ty postoje jsou tak suverénní, že bych taky řekla klíďo ty dva roky - Páťa jak si tak stojí a je nastartovanej, Tedýsek si lebedí v kruhu ve vodě a tak.

Na 10ti měsíční prohlídce - 9,8 kilo a 73 cm (ale kdyby chtěl, tak se natáhne víc :) )

Nejoblíbenější hračky taky všechno možný jen ne ty jeho opravdový - takže psí hračky, prázdný PET lahve, kramařit ve skříních - už jsem doma 6 dvířek „zabezpečila“ tkaničkou (provizorně, ale zatím to účel plní :lol: ), dalších pět je zatím přístupných, ale pořád od nich musím Pepíka odhánět :evil: :twisted: - dneska mi už asi 8× vyklopil misku s bramborama, který mám po ruce ve skříňce v kuchyni a dobývá se pod dřez, jenže tam klasicky skladuju chemikálie - takže tu musíme zajistit co nejdřív, nemůžu mu bejt furt za zadkem! Další oblíbená činnost - vylívat misku s vodou psovi, takže pes je chudák skoro bez vody, občas mu jí sundám, protože jinak by se v tom Pepík ráchal pořád. A pak buší do stolu a do všeho, co dělá rambajs. Po mobilu a ovladačích by se taky rád sápal, ale zatím odolávám :D .

Vztekání - jasně, jak nemůže otevřít skříňku nebo se mu nedaří jiný dobejvání čehosi, tak se pěkně vzteká, rarach jeden :!

Zítra jdeme na plavčo - pokračování po prázdninách, tak jsem na to zvědavá. Teď se delší dobu nekoupal (v bazénu, jinak jo :wink: ), tak jsem na něj zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.9.06 14:50

Franeza - ááá další velký kluk :) No já už vždy jen říkám, Tedýsku nenatuhuj se tolik, protože dr na mě kouká po zhlédnutí míry na té její žirafě nebo co to v té ordinaci má na měření, jak na vraha…ale copak se to dá ovlivnit ??? délká dítěte ??? :roll: :D No co…budem kus chlapa !

vztekání - u nás v poslední době u přebalování a nejhůř u oblékání, ještě u té výměny plínky se mi ho daří zabavit jak důvěrně říkáme „mastičkou na prdýlku“ on si ji prohlíží po dobu akce, ale u oblíkání, jak má něco patentky a ještě hůř knoflíky, tak to je děs…no manekýn z něj asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
5.9.06 20:28

ciao,
stav stejny, jen se zmenilo to ze M.vcera dojel z prace na kole a rovnou do koupelky a zvracel jak blazen,pak vecer volala jeho maminka a pry ma to stejny a jeho segra tez. No Vitek uz nezvraci, jen silnej prujem, toz dnes jdem k nasi dr. a odpol. muj gynekolog, holt doktorskej den. Teda rano se mi podarilo do nej dostat skoro celou smectu s ORS- napoj, blivajz,ktery V. kupodivu chutna, ale na konci se mu navalilo a castecne to vratil, ach jo.

toz u dr.-byl zastup, mam pokracovat v diete, radu jak dostat do V. Smectu jsem nedostala, sestricka mi rekla, ze staci doma vyslovit slovo Smecta a uz jsou decka v trapu !!! no a zitra laborator neni,toz ve ctvrtek rano jde Vitek na vyter. Nastesti jinak je jak slunicko, i kdyz trosku vic mazlici nez normalne,ale i pije malo jak normalne,nastesti mu chutna ten ORS…

toz zatim cau D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
6.9.06 08:58

Ahoj všichni,
veliké pozdravy maminám i dětičkám!
Tak jsem konečně zpátky. Po třech mesících mám opět internet!!!!!
JInak jsem vydovolenkovaná, vdaná, mrně chodí a všechno ostatní vypíšu později, až stihnu dočíst, co jste za tu dobu napsali.
Zatím se mějte,
carsa+Ivan
PS: Lamargarito - koukám, že máte stejný kruh jako my, jak se v něm Tedýskovi líbilo?

• Citovat
  • Upravit
472
6.9.06 11:41

Carsa !!! - vítej doma vdaná paní :D Teď už můžeme gratulovat, takže hlavně ať SE MÁTE pořád tak rádi a ať to klape :) Tedýskovi se moc líbilo plavání, na termálech řádil za potlesku kolem sedících poláků, no sranda.

dalif - jo tak to u Vás vypadá na ten nějaký bacil, co se u nás prohnal před Jeseníkama a tam to na den skolilo i skoro švagrovo ua tchýni. Manža taky dorazil z jednání a střemhlav do záchodu, jsem mu ani nestačila vynadat, že ať nemlátí dveřma, že malej spí…no když mi došlo, že je mu asi fakt špatně, tak jsem tu větu spolkla. jinak Tedýsek měl zase teď dva dny průjem, taky dávám Smectu…a jem uto chutná, včera mi ji vypil jen tak ve vodě, prostě dobrota. Snad se Vítkovi taky brzy uleví.

dalif - ještě mám otázečku, Tys chytrá holka…prosím, je nějaký zá:,–(ní rodíl mezi Vigantolem a Infadinem? Mně totiž došel Vigantol a nechce se mi ale vůbec k naší dr pro recept a kamarádka mi může dát Infadin… ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
6.9.06 12:00

Lamargarito - nejsem sice Dalif, ale snad můžu odpovědět - rozdíl není žádný. Mně došel Vigantol a šla jsem k doktorce a napsala mi právě Infadin. Dokonce má podle mě lepší způsob dávkování - trefíš vždycky právě jednu kapku.
Dovolená - teda dovolenou u moře můžu s takovýmhle prckem jen doporučit. Kdyby bylo na Ivánkovi - je v moři od rána do večera a buď pije slanou vodu nebo se cpe pískem. Fakt to byla docela sranda.
Jenom jsem měla taky strach ze střevních probémů (my dospělí jsme je samozřejmě měly), ale Ivan, přestože jsem mu kupovala místní jídlo - naprosto v pohodě.
Děkuji za přání - hodím do galerky nějaké fotky.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
472
6.9.06 12:55

kapky - vitamin D dalif už mi taky psala na icq, že rozdíl je pouze ve výrobci, tak holky díky za upřesnění

carsa - to věřím, že jste si to užili, mně moře chybí už druhým rokém, béééé, snad příští rok, uvidíme. Tak on bude mít Ivánek zvýšenou imunitu, však co tu u nás ochutnal v parku vzorků !!! takto mu ji zajisté posílilo :lol: :lol: a nebo to bude vrozenýma genama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
6.9.06 17:26

Jeeee CARSO - moc gratulujem ke svatbe !!!
tesime se na nejake fotky. V Bulharsku se vsichni nad Ivankem rozplivali ne ? a co uz chodi ? toz chodici je Niky od Val a Eliska od Mamulinky…

u nas se stoji, nejlepe v kocarku 8O

LAMARGARITO- musime dat Tedyska a Vitka dohromady, aby T. vysvetlil V.ze Smecta je super :idea:

musim, malej nejak malo spi a je uknouranej, asi hladovej, chudacek drzi dietu…

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
7.9.06 09:15

Ahoj,
díky všem za přání. Hodila jsem do galerky nějaké fotky ze svatby.
Z dovolené přidám později.
JO, v Bulharsku bylo fajn - blonďatý dítě tam zas tak často nemají. :lol:
Ale hlavně jsem byla unešené z toho, co tam mají dětského zboží. Nakoupila jsem Ivánkovi spoustu oblečků a hlavně dvoje botky. Úplně sem užasla, když jsme vešli do obchodu plného dětských botiček - to v ČR není ani náhodou. Nevím, jestli jste se už někdo díval po botách, ale je to bída s nouzí.
Takže z toho vychází, že Ivan už chodí. Což je ale docela na houby, protože teď už v kočáru nechce být ani náhodou. Vždycky tak po čtvrthodince ho musím vytáhnout a jdeme ťapat. Cesta do obchodu a zpátky mi teď místo půl hoďky trvá pomalu celé dopoledne. Ale je to strašně sranovní, když ten malej pišišvor sám štráduje po chodníku… :lol:
Jdu do banky zrošit úšet (dohodli jsme se, že když už jsme ta rodina, je nesmysl, abychom měli každý svůj účet). Tak doufám, že nebudu nemile překvapená, kolik to bude stát.. :cry:
Zatím se mějte,
 carsa

• Citovat
  • Upravit
472
7.9.06 10:48

Carsa - to myslím i za totality bylo Bulharsko pověstné, že se tam dali dobře koupit boty a oblečení, no já tam byla ve svých 6 leteh, to už je nějaký pátek a to už tam je asi taky všechno jinak :) Tak to je Ivánek šikula, že už takhle chodí. To mi určitě golfáč plně využijeme ještě hoooodně dlouho :lol:

botičky - tady na Pankráci směrem k Vyšehradu je jeden obchod jenom s dětskýma botičkama - značkové, takže ceny od 400 ( v akci ) do 900Kč, co jsem tak koukala. Celkem slušný výběr, myslím hezky udělané, zdravotní a celokožené. Akorát mají nemožně udělaný vlez, tam se nepočítá s kočárkem ( ??? ), takže schody a ještě zúžený obetonovaným rantlem, který tam snad udělali schválně. Ale jak jsem koukala jinde, v Edenu a tak, ceny přeci jen asi tady ještě nižší než jinde. Na zimu asi koupím sandálky s plnou patou na doma…a uvidíme ale asi budu kupovat až pak na jaro, leda by Tedýsek překvapil :wink: A jakou kupujete velikost ? Já kdybych kupovala Tedymu boty teď musela bych vel.21-22 :roll:

účet - tak ten máme jeden od té doby co se ke mě ten můj chlap nastěhoval, protože jsem si neuměla představit, jak bychom financovali domácnost a jídlo, takže jedna hromada ( v současné době spíše zadlužená kvůli hypotéce ) už 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
7.9.06 12:29

Carsa - posíláme velkou gratulaci k svatbě (sluší vám to) a hlavně - ať to, co fungovalo do teď funguje i nadále a veškerý změny JEN k lepšímu!!! :) :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
7.9.06 12:58

Franeza - díky moc za přání

Botičky - to jsem ani nevěděla, že existuje nějaké specializovaná prodejna…ale, že se tam nedá jet s kočárkem…to je fakt možný jen u nás. Já jsem se dívala u Bati a tam fakt mají 2 druhy.

Ty, co aktuálně nosíme jsou velikost 20. Když jsem je zkoušela, tak 19 mu byla tak akorát, tak ať tam má trochu vůli. Pak jsem koupila ještě číslo 23 - doufám, že se nějak trefím do doby.

Mám dotaz - už jste někdo začal řešit odnaučování dudlíku ? Já z toho mám docela strach. Přes den se snažím už ho nedávat, ale když je Ivánek třeba unavenej a kňourá, tak dudlík ho upokojí. A taky by bez něj asi neusnul. Jaké s tím máte zkušenosti?

A co téma nočník - mně pořád tchýně říká, že už dávno měl chodit na nočník. Já, co jsem tady tak v diskusích vyčetla, tak většinou se radí počkat, až z toho bude to dítě mít rozum ( tak od 1,5 roku). Ale nevím. Je fakt, že moje máma se chlubí, že my jsme byli už v jednom roce bez plín.

Účet - my jsme až do teď měli tři. Každý svů a pak společný, na který jsme každý msíc posílali stejnou částku a platili z toho hypotéku, společné nákupy a pod. Ale je fakt, že táhnout tři účty je docela drahý a navíc teď už i zbytečný. Já jsem jen pořád měla pocit, že bych měla mít nějaké svoje peníze. (jak člověk pořád čte, že otec opustí rodinu a nechá ji bez koruny). Ale asi musím doufat, že ten můj nám to konto nevybere a neujede s ňákou kočkou.

Mrně se hásí o oběd. Tak se mějte,
carsa

• Citovat
  • Upravit
8523
7.9.06 21:52

Ahoj holky,
Barča je poslední dva dny furt nějaká protivná. Na zuby to nevypadá, žádný jsem nenašla. Někdy bych ji fakt přetrhla. :lol:

Botičky - ty my nebudeme nosit asi tak do dvou let. Barča má tak malou nohu, že i ty nejmenší boty jí jsou velký. Alespoň ušetříme. :lol:

Dudlík - taky se snažím přes den nedávat. Občas ho sice někde najde a strčí do pusy, ale já jí ho vyndám a v pohodě. Na spaní jí dudlíka dávám, stejně ho po usnutí vyplivne.

Nočník - taky se mi zdá, že je to zatím brzo. Hlavně nevím, jak poznám, že bude dítě čůrat. 8O Aby tam pak chudák neseděla celý den. :lol: Asi ještě počkáme.

Účet - taky máme každý svůj. Celkem nám to vyhovuje, máme totiž každý svůj kontokorent, takže kdyby něco, máme z čeho vzít peníze. Z tý almužny co dostávám fakt nic neušetříme. :? Nedej bože aby se nám rozbily auta nebo něco.

Teď jsem koukala venku na zatmění měsíce a bylo to pěkný. Podle toho, jak tam ale začal foukat vítr, zítra už tak pěkně nebude. Jo, jo, léto skončilo. :cry:

Tohle dopisuju už podruhý, takže doufám, že se tady ten odkaz už konečně ukáže. :roll: Nedávno jsem sem dala odkaz na nábytek, který by se mi líbil do děcáku. Teď jsem našla jejich stránky a jsem děsně nadšená. Takhle si představuju děcký pokoj. Třeba ty jejich poličky nemaj chybu. Asi do toho příští rok půjdem. Ještě se ale musím podívat, kde to vůbec sídlí. Žacléř my fakt nic neříká.
Schválně tam jukněte, ale jak říkám, já jsem se do toho nábytku (a do těch doplňků) úplně zamilovala. :lol: Akorát doufám, že až uvidím ten ceník, že mě to nepřejde. :lol:
 http://www.tiny-cz.com/index.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital