Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
12.9.06 13:11

Syrdo , to jsou teda blbý novinky od vás, ale důležitý je, že v tom jste s manželem za jedno a že jste vůbec něco (kam jít) našli! Tak držíme pěsti a hlavu vzhůru!

Já mám dvě ségry - o 7 a o 16 a půl roku mladší. S tou prostřední jsme se hádaly, hraní žádný, i jí jsem vlastně vodila do a ze školky. A ta nejmladší byla tak trochu jako moje - školka, ze začátku základka - to jsme absolvovaly spolu. Ne že by na nás máma kašlala, ale prostě do práce, z práce, nakoupit, obstarat nás a to všechno bez chlapa. Takže na tu nejmenší jsem si čas dělala já a moc ráda, i rozvrh na VŠ jsem si přizpůsobovala na ní. Jenže jak jsem se odstěhovala, tak i ty poslední pečovatelský snahy tak nějak pomíjely, navíc už o to ani tak nestála ani až tak nepotřebovala. Teď jí je 16 a to pako si nechalo udělat potají piercing do jazyka!!! Mě z toho bylo úplně špatně, když jsem se to dozvěděla. No nic, šly jsme k doktorovi to zkouknout, tak snad celkem dobrý. Ale dalo se to čekat, mluvila o tom už dýl. Za nás byla extravagance druhá dírka v uchu, teď tohle, jsem zvědavá, čím nás dorazí Pepík :roll: .
Jo, a ta nejmladší si s Pepíkem dokáže vyhrát, je k němu hrozně milá, vůbec nemám strach jí s ním nechat (prázdniny trávila chudák víceméně s náma na chatě), za to s tou prostřední to není ono - je k němu taková jiná, neohrabaná, mluví na něj jak dlaždič (no, my vůbec mezi sebou na sebe mluvíme hrozně - to jsem si, co jsem od nich, odvykla :lol: ) ale k tomu „miminku“ mi to moc nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.9.06 14:45

biba - tchýni je bohužel JEN 66. Když si představím, že ještě tak 20, nedejbože 30 let (mrchy žijou dlouho) bych poslouchala jak jsem nevychovaná, drzá, umíněná, náladová, neschopná, nevděčná, jak jí špehuju.......to se tam radši nikdy nevrátim!

Prý mám velkej problém: moc si hájím své soukromí (to je podle mě přirozená vlastnost každého normálního člověka). Trochu jsem tenkrát nepochopila, co to má mít společného s naší hádkou, nicméně jsem jí na to řekla, že jedinej můj problém je ona. Ona na to odvětila Nápodobně..... A tak jsme šli…dva problémy pod jednou střechou - no přece se tam nebudu trápit, ne?

Spíš mě udivuje, že jí nechyběj vnoučata…hmmm, jiný mít nebude (manža je jedináček), ale je mi to totálně fuk! Naopak to za to všechno cítím jako zadostiučinění, že je nevidí - dobře jí tak, můře.

franeza - garsonka je ségřinýho přítele. (Shodou okolností nás tam vzal se podívat cca měsíc před hádkou s tchýní. ) Drží si jí jen tak, původně jí koupil, že tam bude/ou žít, ale potom se mu naskytly lepší peníze, tak koupil barák, kde žijou. Tudíž jsme tam zadarmo :oops: , jen voda, elektřina a fond oprav.
Je to úplně nový, wc, vana, předsíňka, balkon.
100× lepší než pod mostem nebo s tchýní v baráku!

TAk jsem se zas trochu vykecala a příští příspěvek už snad bude z jiného soudku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
12.9.06 18:05

Syrdo, já teda naopak obdivuju, že jsi s tou tchýní vydržela tak dlouho! Hlavně, že manžel stojí při tobě a všechno ostatní se už nějak vyřeší.

Sourozenci - já mám o tři rok starší sestru a taky jsem se vždycky nesnášely. Ona byla naštvaná, že se o mě musí starat a já zase, že si se mnou nechce hrát. Takové to, že mě neustále poučuje a vychovává jí zůstalo dodneska - sice už je to lepší, ale nějaké kamarádky stejně nejsme. Tak nevím, co je ideální.

Dneska jsem byla s Ivanem na kontrole na neurologii (kvůli té malé hlavičce). Tak dr konstatovala, že je úplně v pořádku. Ale zarazila mě s jednou věcí: říkala, že by měl i doma chodit v botech. Tak jsem celá zblblá hned běžela a koupila mu na doma sandále. Teď doma, ale koukám, že ho v tom přece nemůžu nechat chodit. (přijde mi to pitomý, aby byl doma v botech). Tak jsem asi vyhodila 570,– Kč :cry: :cry: :cry:

mějte se krásně,
carsa

• Citovat
  • Upravit
3384
12.9.06 22:05

Ahojík holky,

tak Vás tu jen pozdravítkuju.

Dalífku - VELKÁ GRATULACE I TADY K MIMISKOVI (fazolce)moc ti to přeju a ať se ti splní přáníčko a je to malá slečinka.

Tak se tu mějte hezky já Vás nějak dočtu a pak budu reagovat zase jsem tu dlouho nebyla no jo u rodičů je to složité s internetem.

Pa pa a sladké sny přejí Petra a Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.9.06 07:15

carso - s těma botama jsi mě překvapila, já myslela, že by děti měli chodit co nejvíce bosky. Zase asi každý bude tvrdit něco jiného!

Marianka je od neděle nemocná, má rýmu a horečky, teda ted už je to lepší, dneska v noci konečně pěkně spinkala a ted si konečně chvilku sama hraje a jenom neječí a nechce se chovat. Bylo to dost náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.9.06 07:38

teda SYRDO- to jsou novinky, at je lip !

BIBO- brzke uzdraveni Maje !

CARSO- boticky, ano jsou rozporuplne nazory, jedni ze ma byt nozka zpevnena i doma,ze je krehka,dokud vazy nejak nezpevni a druha skupina dr. a odborne verejnosti ze co nejvic bosky, ted se v tom certe vyznej, mame taky sandalky, ale malej chodi radsi v proriskluz.ponozkach…

Sourozenci- mam jich 5 + 1 nevlastniho, a se vsema vychazime velmi dobre, teda az na nejmladsiho ma sice pres 20 let ale pubertak …vi vse nejlip, vsici okolo trapni a spol.ale jinak se schazime dost casto, furt ma nekdo narozky, svatky uz jsme odbourali nebo nejaka jina prilezitost…

vcera vysledky vyteru- negativni, nic tam nema a od soboty bobky, takze je to za nama, jen ted ma rymu a kasel ulicnik

vcera jsem sla taky k holici Mamulinko, ale ja kvuli tomu,ze me malej furt tahal a zacali mi dost vypadavat- asi i hormony pracuji…

pekny den vsem. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
13.9.06 07:51

Ahoj holky,

Marianka - přeji brzké uzdravení.
Vítek - i tomu a snad nás dneska nenakazíte :D
Botky - dostali jsme papučky, ale chodí v nich spíš venku, protože objednaný botky nám ještě nepřišly. Včera mi tlačil kočár a já ho jenom řídila. Strašně se mu to líbilo. Už by se mohl pustit :lol: a chodit sám. Doma taky nejvíc chodí v protiskluzovkách.
Sourozenci - mám dva starší bráchy. Jeden je o deset a druhý o devět let starší, takže jsem takový mazánek, ale s bráchama v pohodě :wink:

Krásný den všem a se těším na srazík, akorát nemůžu najít spoj. Nějak jim to nefunguje nebo co :evil:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.9.06 08:23

vlasy - kojila jsem částečně do těch 5,5 měsíce a nejvíc mi vlasy vypadávaly po ukončení kojení, asi měsíc, pak se to srovnalo. I kadeřnice mi říkala, že většinou až po kojení začnou hodně padat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
13.9.06 09:04

Malej mi vytuhl, takže nestihneme vlak, kterej jsem chtěla. Musím ještě do práce (do Medlánek) nechat si potvrdit příjmy, takže možná dorazíme později. Do kdy tam nejpozději budete?

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.9.06 11:37

Biba - ať se Mariánka brzy vyzdravíkuje

S těma sourozencema je to všude úplně jiné, asi opravdu záleží na povahách, jak k sobě sednou a taky asi hodně na rodičích, jakým způsobem vedou výchovu.

boty + neurologie - s těma botičkama se opravdu názory různí, já asi Tedymu na zimu bude na doma taky kupovat sandále s pevnou patou na chození, protože mi asi začne chodit někdy až už to venku nebude moc realizovatelné, tak aby měl v tom tu nohu zpevněnou. No uvidíme, asi se přikláním víc k názoru botky, ale zdravotní. Potíž je že mu to tu i podkluzuje ( koberce+ parkety ) a ponožky si umí sundat během 5 sekund :-( Tak je co chvilka na boso a to v zimě určo nepůjde, bývá tu vcelku chladno…a v punčoškách mu to zase klouže. Jinak já jsem odchovaná na boso a mám kotníky hodně špatný a pravou nohu stáčím dovnitř.

Jinak my už na neurologii a fyzio zatím už nechodíme, jsme se vymanili díky tomu, že naše lékařka je dlouhodobě nemocná a ta co nás měla převzít toho má moc. Mám prej případně dojít kdyby nastali nějaké komplikace a já si nemyslím, že by Tedy nějaký měl, prostě je jen pomalejší…aneb vše má svůj čas :-) Stejně mi poslední dve fyzio celý je prořval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
13.9.06 15:53

Ty boty jsou kvůli něčemu jinýmu. Říkala, že kdybychom měli doma udusanou hlínu, tak klidně bosky :lol: :lol: . Prostě po nezpevněném povrchu ano (i v trávě a pod), ale na rovné podlaze tvarované boty, protože by pak jinak mohl mít plochou nohu. Já si ale boty doma prostě neumím představit.

Dneska jsme byli v Motole na očkování. Přestože jsme byli objednaní, čekali jsme 1,5 hod. Fakt zážitek. Ivánek lítal po chodbě. Kdykoliv se otevřely nějaké dveře, už tam byl. Zničil jednu kytku a vytřel celou podlahu. No, fakt síla!!!!!A ještě jsem za parkoviště platila 75,–Kč

Bibo - ať se Marianka brzo uzdraví

Vlasy - padaly, dokud jsem kojila. když mě kadeřnice česala na svatbu, tak mi říkala, že už mi zase nějaké začínají růst. Tak snad to bude dobrý. :lol:
Ale asi bych potřebovala ostříhat Ivana - vepředu to má ještě dobrý, ale vzadu už to má dlouhé a dělají se mu kudrlinky. Sice každý říká, že vypadá jak andílek, ale nechci, aby si ho pletli s holkou. Už jsme někdo děti stříhal? Já si to teda nedovedu představit. Protože třeba stříhání nehtů je u nás zábava na celé dopoledne :cry: :cry:

carsa

• Citovat
  • Upravit
443
13.9.06 19:06

carso - švagrová synovce sjíždí strojkem. Jednu dobu mu to nechala trochu víc narůst, vzadu se mu to kroutilo, vypadal jak andílek. Pak mu u kadeřnice nechala zasřihnout ofinku, no byl rozkošněj. Ted je ale zase na drna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
13.9.06 19:09

Ufff - teď jsem dopsala „manuál na Ivana“. :lol: :lol: :lol:
Jak budu týden v té nemocnici, bude ho tři dny hlídat manžel a pak tchýně. Tak jsem všechno spisovala, kdy co jí, jak to vařit, kde je jaké oblečení a pod. Popsala jsem dvě stránky. Mám docela hrůzu z toho, jak to zvládnou. U manži, jestli nebude hladový a nezmrzne a u tchýně, jesli mi na něm nezačne zkoušet nějaké radosti, jako třeba posazování na nočník :twisted: :twisted:
V každém případě budu trnout strachy. Pořád přemýšlím, jestli jsem na něco zá:,–(ního nezapomněla. Stejně budu 24 hod. na telefonu.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
371
13.9.06 19:57

Ahojky,

Sraz byl v pohodičce. Teda jsem to málem přejela, protože je to zastrčený, ale vevnitř je to úžasný. Fakánci si vyhráli a pan Patrik okamžitě vytuhl v kočáře narozdíl od Vítka :wink: .
Lítala jsem po Brně jako jouda kvůli reklamaci telefonu, ale naštěstí mi ho vzali. Jsem jim řekla, že jestli mi ho neopraví, tak jim tam s ním třísknu vo zeď :D
Niki je parádní jak chodí :D . Jsem říkala Patrikovi, aby se pořádně koukal jak se to dělá a von místo toho oslintával obrovskýho plyšovýho medvěda a dělal na něm všelijaký pohyby a ječel u toho, až mi byla hanba :lol: .
Carso - určitě to dobře dopadne a některý věci snad ani lepší nevědět, tak se pak moc neptej,jak to zvládají 8O :D

Krásný večer všem

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.9.06 20:41

cau
toz srazik v poho,ale chybel fotograf Lamargarita ;)

Patrik je kus chlapa, a ze je chlap daval i velkymu medovi znat, pohyby nekde odkoukal :oops:
Niki jako spravnej chlap odesel se sramem na oboci a na cele, lezl do domecku tam, a obcas ty dvere nektere ditko zavrelo…

po sraziku byl Vitek svedkem jak Niki v poho usnul, pozdejc jen profrcela Ida se SPICIM Patrikem a ja tam furt stala se rvajicim unavenym ale stale bojujicim proti spanku Vitkem, no co nakojila jsem opet v saline :oops: a v te taky konecne vytuhl. Jo abyste si nemyslely,ze ho nejak trapim hlady, mel normalne celou velkou sklinku Sunarka na obed a pak asi 3× kojo, mezitim krupky a caj. toz to kojo bylo spis jako " ja si to vyrvu, prece nepujdu spat tak lacino "

no a ted vecer sila, su sama doma, M. v UK, dala jsem mu kasi (CARSO bohuzel banan mi od prujm.obdobi nesnasi, uz zkousela parkrat on ho proste vyplivne at je rozmackany jak chce) takze jen ryzova s ovocem, pak jako ze pujdem spat,pac uz tu kasi jedl v pyzamu, no ale rev, toz nabidla caj ani nahodou, nabidla „prazdne prso“ sal,sal, sal, ale nemohl usnout, asi ta ryma…tak ze ho uhoupam a ejhle on chtel furt mliko, vypil jeste 250ml nutrilonu, no to musi mit uplne naprasklej zaludek- kase a te snedl dost a mliko…no ale konecne po pulhodinovem velebeni, houpani apod. usnul…no hlad by nemel mit do rana ne ?

jdu se koupat a asi spat, uz kdyz jsme sli dom, byla jsem tak unavena, hned bych s Vitkem menila…

dobrou D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital