Poradna duly
Jana Čurdová
Ju tak jsem to teď zkontrolovala - no ne že by mě nepokousal těma předníma a dovolil mi to v klidu prohlídnout - a vypadá to, že máme bílý vršek stoličky v levo nahoře, uprotřed těch dásní, lžičkou to potvrdit nejde, ale asi to tak bude.....
Gratulace TEDYSKOVI - se zubama je opravdu napred !!!
u nas SPANI - asi 4× se vzbudil, kojim, boli to ale co… pristi tyden mam M. dovolenou, toz je necham pres noc spolu kluky a trebas…;)
Taky by me zajimalo jestli fusak nebo kombineza… no do fusaku se mi asi nevejde, toz spis kombineza a deka…ale tu jeste nemame koupenou ![]()
zatim cau D
Já se vždycky dost inspiruju u švagrové, neb má chlapečka narozeného 11/04, takže od ní opisuju ![]()
V zimě malému dávala kombinézu a nebo kalhoty a bundu (kombinezu spíš do sáněk a nebo když někde běhal a tak), strčila ho do kočárku do fusaku a pak ještě dala nánožník. Fusak máme obě Aestetic.
Ahojky
Lamargarito - gratulace ke stoličce ![]()
Zima - asi kombinéza nebo kalhoty a bunda. Ještě nevím. Do kočáru máme taky fleecovej fusak, ale nevím jestli se do toho malej vleze. Budeme to muset všechno vyzkoušet. Brrrr, při představě, že bude zase zima, břečka, dvacet pod nulou a brzo tma a pozdě světlo
. Už koukám na spadaný barevný listí kolem stromů
.
Malej konečně zabral. Po 3/4 hodině ječení v postýlce. Průběžné chlácholení nepomáhala a řval mi i v náručí, tak jsem ho vždycky dala do postýlky. Pak mi vytuhl za vteřinu v náručí. Musím se přiznat, že mi ani moc nevadilo, že řval. Divný
.
Do teďka snědl dvě lžičky activie. Nemám z toho moc dobrej pocit, že nic nejí, ale snad si dá brzo říct a bude jíst normálně.
Hezký den všem
ida
IDO- mame opacnej problem, Vitek by jedl a furt, tezko se najim ja, pac se kouka na me a mlaska a slinta a chce taky, dnes sblajzl obed predtim i activii pulku, nedala mu celou aby to nebylo moc najednou…
dnes ulicnik usnul pozdejc abysme nesli do Klokanka, ale zitra pujdem tak neva, dneska pro kojence vazani satku v 10h a to kdyz se tam nekdo coura pozdejc,tak to rusi…
zitra pro batolata…
musim jit, nejak mi nefunguje muj mobil s fotakem,,, doufam ze je chyba v nabijecce.
cau D
Zdarec!!!!!
Tak jsem přežila!!!! Sice se to úplně nezdařilo tak ideálně jak bychom chtěli (myom byl tak blbě vrostlý do jedné stěny, že ho nemohli vyříznout. Tak je jen odříznutý od přívodu živin a tím pádem postupně začne odumírat. Teď blokuje jeden vejcovod, takže je úplně neprůchodný, ale během půl roku by se měl tak smrsknout, že by to mělo přestat bránit).
![]()
Jinak jsem dostala asi 150 injekcí. Mám zadek jak po vysvědčení a i stehna samá modřina. Do břicha mám dvě díry, ze kteých mi koukají jakési šňůrky, ale prý se to vstřebá
![]()
Jinak…pobyt v nemocnici…no, však to všichni znáte…dvakrát bych tam jít nemusela. Zatím zdravím. Pomalu se rozhlížím a začnu likvidovat tu kalamitu u nás doma ![]()
carsa
ahojky carso - tak to je super, že už to máš za sebou, moc Ti přeju, aby ten myom odumřel co nejdřív a bez jakýchkoliv komplikací. Dělali Ti to laparoskopicky? Já jsem byla 2× na laparoskopii- cysty na vaječníku. A jizvy skoro nejsou vidět a dokonce mám lepší pupek než dřív, neb mám jednu jizvu v pupku.
A co chlapi? Jak to zvládli? Co Ivánek?
Carso - tak to máš za sebou, přiji brzké odumření toho potvoráka a ať se doléčíš co nejdřív, hlavně se šetři a doma to nepřeháněj
Tak jsem se začetla do knihy o Výživě dětí od A po Z od Mudr.Kejvalový ( ona to teda sepsala nazákladě vícero podkladů) a dověděla se, že již od 8měs. u dětí bez alergií lze pomale zařadit ( zeleně označeno již Tadeáškovi zařazeno): petržel, pažitku, kopr, majoránku, tymián, bazalku, libeček, fynykl, kmín, mletou sladkou papriku, česnek, cibuli, pórek, petržel, kousek celeru či jeho natě… no hned mívá to jídlo lepší chuť a vůni ![]()
Jinak dnes byla zase klidná noc, zoubky netrápili.
Tip na sladky obed:
Rýžový nákyp
1 jablko
1 hruška
1 merunka ci broskev
2 lžíce rýže (nebo nemléčné rýžové kaše )
50ml kojo či UM mléka
Rýži uvaříme ve vode, ovoce podusime, vse rozmixujeme za pridani mléka.
A přejeme doboru chut ![]()
Mňam, to bych si dala i já.
dalif - máš už vymyšleno, jaký koupíš tandem? Řeším to s kamarádkou (bude mít děti 20 měsíců od sebe). Já furt do nebe vychvaluju Jane, to je moje oblíbená značka. Myslím Jane Powertwin, nejlépe z druhé ruky, nový je drahý jako čert.
Ahoj holky,
Vítej Carso - zpět. Jsem ráda, že je to v pořádku a ať se toho rychle zbavíš ![]()
Máme rýmu. První v životě a vůbec nevím, kde ji sebral. Takže soplí, teče mu to pořád z nosa a pšiká a teče mu to a pšiká. Aspoň to nemá zaražený, což je dobře. V noci už vyváděl. Koupila jsem odsávačku, tak uvidíme. Myslíte, že bych mu to měla prokápnout nějakýma kapkama nebo tomu nechat volný průběh? Co myslíte, zkušené rýmařky? ![]()
Lamargarito - to snad udělám pro sebe
.
Jinak nic nového, přeji krásný sluneční den
i.
BIBO- zaradila jsem se do diskuze SKORO-DVOJCAT, a tandem asik ne, uvidime, rada bych to resila muj oblibenej hlubokej Inglesina magnum + krosnicka
a navic trojkolkam nverim sorry VAL, BIBO… kdyz bych do nejakyho tandem. sla tak asi Babywelt oregon nebo ABC air… a nebo : http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
![]()
IDO- prokapavej min. Vincentkou, hlavne hodne odsavej !!! a muzes to i urychlit nebo na noc nejlepe Otrivin- tolik nevysusuje ci klas. Nasivin…
musim jit su hladova, ale Vitek nechce spat a je najedenej !!! vcera spal pres den celych 1H 10 min !!!!!!!!!!!!!!
v noci 5×.
cau Nevyspalec D
i510 - pokud mu ta rýma teče a namá ucpaný nos, tak nedávej nic, v noci odsávat a třeba nějaký kapky, já používám Nasivin. Dětem se prý nemá do nosu kapat, jak u toho ječí, mohli by to vdechnout, má se to nakapat na štětičku a vytřít nos. Takhle mě poučila pediatrička, ale já na to prdím a normálně kapu. Na teplotu Paralen a proti bolesti (klouby, svaly… ) Nurofen nebo Brufen (to je stejný).
A Mája mi při nemoci moc nejí, jen chce čaj a mlíko.
dalif - měla jsem trojkolku Asahi, byla super lehká, ale neměla otočné přední kolo. Kamarádka má Jane Slalom a je to fakt bomba, jezdí se sním super. Já mám ted golfáč Jane Carrea a taky jsem naprosto spokojená. Je ale pravda, že u toho tandemu bych se té stability docela bála. Jenže tady je problém, že ho nikde nemají v prodejně, aby ho člověk mohl vyzkoušet a omrknout.
Carsa - ať jsi brzo fit a v pohodě a vše se dá do pořádku!
Četly jste tohle?: https://www.emimino.cz/…s/story/5077