Poradna duly
Jana Čurdová
| jméno | ročník | kraj/město | dětičky | TP a jiné | |
| 1. | Trixinka | 82 | Severní Morava | Eliška 2/08 | |
| 2. | Jarka9 | 82 | Východní Čechy | 2009 | |
| 3. | Veruš1 | 84 | Jižní Čechy | ||
| 4. | Jenny83 | 83 | Západní Čechy/Plzeň | ||
| 5. | Evi., | 80 | Praha | ||
| 6. | Anys1 | 88 | Západní Čechy/Plzeňsko | ||
| 7. | NikaNiki | 81 | Brno | ||
| 8. | VerčaBart | 88 | Teplice | ||
| 9. | Loci | 86 | Kladno | ||
| 10. | Zuzu F | 80 | Jižní Morava | Fífa /2002 |
Jo jo, jen koukám že zatím Morava, ale hooodně pokulhává, že by se v Čechách více to… ![]()
Trixi, neboj v tom to určitě nebude…Tak jsem koukala a ty budeš mít dětičky pěkně při sobě… ![]()
Já to chtěla stihnout do tří let ať nemusím hledat práci teď a pak zase. Bydlíme jen přechodně v podnájmu ve městě a právě tak za 1,5 roku by jsme chtěli do vlastního někam na vesnici a až tam chci postupně řešit, školku, školu, praci…
Ahoj holky,přeju krásné poledne ![]()
Jak jste tady mluvily o těch lécích,tak já taky beru Utrogestan,nikdy jsem neměla spontánní potrat,jsem teď opravdu poprvé těhotná,ale měla jsem už před otěhotněním pořád problémy se špiněním před MS a když jsem otěhotněla,tak jsem 2× slabounce krvácela a špiním,tak mi to radši doktor předepsal,beru ještě Ascorutin,bohužel mi našel i malilinkej hematom,ale prý se nemusím bát,vznikl z toho,jak jsem špinila,tak mám ty prášky dál brát a v pondělí si půjdu pro další balení,ale zeptám se na nižší dávkování,protože už skoro nešpiním
Jakpak se všichni máte?U náš je taky strašně moc sněhu a v noci ještě napadlo ![]()
Trixinka Jsi šikulka,ta tabulka je moc hezká ![]()
Holky,tak koukám,že všem je špatně,mně fakt akorát až na tu rýmu je super,zatím těhotenský nevolnosti absolutně žádný a v sobotu už podle UTZ začínám 6tt,to je paráda,jsem strašně šťastná
![]()
Nazdárek holky
Jíte nějaké těhotenské vitamíny? Kromě listovky, tu užívám…Dík za tip ![]()
Holky,tak jsem to zakřikla,myslela jsem si,že už skoro nešpiním a pořád ještě jo,ach jo,to je práce,no hlavně že nekrvácím,jasná krev tam není,to je hlavní,toho špinění se asi jen tak nezbavím ![]()
Niki Já žádný těhotenský vitamínky teda neberu,já jím hodně zeleniny,brokolice,špenát,kupuju si acidofilní mlíčko a budu se snažit jednou týdně jíst i ryby,sice je teda nemusím,ale třeba takovej pangasius,to je něco jako file,teď jsme to měli s přítelem včera k obědu,upekla jsem je v troubě a je to docela dobrý,doporučuju ![]()
Nika Krásnej metřík
Vám už bilo při poslední kontrole i srdíčko?Nám ještě ne,ale je to ještě hoodně brzo,v pondělí jsem teprve podle UTZ byla 2+5tt,tak byl na UTZ pouze gestační váček.
Jakpak se cítíš?
Niko, já beru taky jen tu listovku..Už mám posledních 12tabletek. Až jí dojím, tak uvažuji o vitamínech…S doktorem jsem o tom mluvila včera a souhlasí..jím zdravě, ale přesto mám strach,abych o něco neošidila mimi…
Jj., a s tím, že po vitamínech se rodí větší mimi, tak s tím zas tak nesouhlasím. A i doktoři to nepotvrzují…můj názor je doba a vše okolo…jen si holky vzpomeňte, když nám bylo 14let, většina z nás samá noha, ruka, žádná prsa…A teď holky ve 13nácti, začínají se sexem, prsa trojky, a špíčky se jím derou z bokovek.. Myslím, že je to jen generací a tím vším okoloo…Jejda, ale to už jsem se teda rozpovídala… ![]()
Jenny, neboj to bude dobrý…uvidíš…
Pokud je to jen slabé špinění, tak se neboj…
Ahooj ![]()
Tak jsem se teda byla objednat k doktorovi,přesně jak jsem předpokládala místo až 1.3…no nevadí..
Jinak jsem dopoledne byla s Robíkem v mateřském centru a jsem ráda že jsme nejeli s vozíkem ale autem.Tady je fakt šílenost ten sníh-to ale všude…i s autem jsem celou dobu jela na dvojku ![]()
Jenny: pokud jenom špiníš malinko,bude to určitě ok
![]()
Ahoj, je dekuji jsi zlaticko ![]()
No páč do práce nemůže dělám ve fabrice na 3 směny a taháme tam dost těžké bedny a je tam spousta prachu atd… no prostě to zaměstnavatel nedovoluje ![]()
No ještě třeba nechápu co je to TT pisete to po tydnu těhotenství…
Jinak u nás je taky hafo sněhu, měla jsem co dělat abych dnes dojela do Plzně
Jeny ty jsi přímo z Plzně??****
Ahoj Werčo… ![]()
Tak až 1.3. uvidíš své mimi:-))
A na ten utrogestan jsi se ptala?
TT je těhotenský týden. Jinak zítra jdu na gyndu aby mi doktor napsal něco na udržení ale pochybuju. včera jsem mu volala že i přes to že na UTZ nebylo nic vidět tak že ale o den později vyšly všechny testy pozitivně a přímo dálnice a jestli mi tedy napíše nějaký léky a víte co mi řekl? Že mi napíše listovku, jenže tu já beru a když jsem podruhé potratila tak mi slíbil že mi napíše přímo léky na udržení aby se to neopakovalo. Jo a ještě se chci s ním domluvit aby mě nechal od příštího týdne doma na rizikovým.Dneska jsem byla u obvoďáka, bolí mě hrozně v krku a mám šílenou rýmu tak sám říkal že mě má nechat gyn.doma. No zatím marodím na obvoďáka do úterý tak snad mě nechaj doma už rovnou. Jak jste to řekli doktorovi že chcete léky a že chcete zůstat doma? Děkuju moc papa Verča ![]()