Rodičovský příspěvek jinak
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
3.9.18 17:13
Mám za to, že můžeš požádat na kterémkoliv úřadu práce v rámci kraje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3.9.18 17:16
Posílala jsem žádost o rodičák před 2,5 lety přes datovku a předpokládám, že to stále jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní
3.9.18 17:20
No, pokud
@kacaba379 by to tak bylo, tak je to super, protože ten úřad mám asi tak 20minut. Ta Praha je pro mě nyní pekelná.
- Citovat
- Upravit
3.9.18 17:48
@Anonymní píše:
Zdravím ostatní maminky. Nevíte, jestli si lze zažádat o RP jinde než je místo TP? Třeba, když mám bydliště na Praze 9, ale trvale nyní žiji v Kutné Hoře, mohu žádost vyřítit v Kutné Hoře na úřadu? Nebo lze podat žádost třeba přes datovou schránku? Mám malé a dosti uplakané miminko, se kterým to cestování není zrovna snadné, takže kdyby to šlo jinak/jinde vyřešit, bylo by to super. Děkuji za rady
Urcite to jde, mam TP v jinem okrese a slo to bez problemu… Zadala jsem si v 07/17.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím ostatní maminky. Nevíte, jestli si lze zažádat o RP jinde než je místo TP? Třeba, když mám bydliště na Praze 9, ale trvale nyní žiji v Kutné Hoře, mohu žádost vyřítit v Kutné Hoře na úřadu? Nebo lze podat žádost třeba přes datovou schránku? Mám malé a dosti uplakané miminko, se kterým to cestování není zrovna snadné, takže kdyby to šlo jinak/jinde vyřešit, bylo by to super. Děkuji za rady