Rodičovský příspěvek jinak

Anonymní
3.9.18 17:08

Rodičovský příspěvek jinak

Zdravím ostatní maminky. Nevíte, jestli si lze zažádat o RP jinde než je místo TP? Třeba, když mám bydliště na Praze 9, ale trvale nyní žiji v Kutné Hoře, mohu žádost vyřítit v Kutné Hoře na úřadu? Nebo lze podat žádost třeba přes datovou schránku? Mám malé a dosti uplakané miminko, se kterým to cestování není zrovna snadné, takže kdyby to šlo jinak/jinde vyřešit, bylo by to super. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2226
3.9.18 17:13

Mám za to, že můžeš požádat na kterémkoliv úřadu práce v rámci kraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.9.18 17:16

Posílala jsem žádost o rodičák před 2,5 lety přes datovku a předpokládám, že to stále jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.18 17:20

No, pokud

@kacaba379 by to tak bylo, tak je to super, protože ten úřad mám asi tak 20minut. Ta Praha je pro mě nyní pekelná.

• Citovat
  • Upravit
2155
3.9.18 17:43

V jde to i normalni postou, takze pres datovku urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
3.9.18 17:48
@Anonymní píše:
Zdravím ostatní maminky. Nevíte, jestli si lze zažádat o RP jinde než je místo TP? Třeba, když mám bydliště na Praze 9, ale trvale nyní žiji v Kutné Hoře, mohu žádost vyřítit v Kutné Hoře na úřadu? Nebo lze podat žádost třeba přes datovou schránku? Mám malé a dosti uplakané miminko, se kterým to cestování není zrovna snadné, takže kdyby to šlo jinak/jinde vyřešit, bylo by to super. Děkuji za rady

Urcite to jde, mam TP v jinem okrese a slo to bez problemu… Zadala jsem si v 07/17.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat