Rodinná dovolená do 50 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
15.8.14 18:19

@Meha mam to podobne, ja bych rekla, ze nemam rada celkove mista, kde je prilis mnoho turistu :| Jednou me mama ukecala do Bibione, to byla moje smrt, ale to byl extrem :pocitac: nikdy vic :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 18:25

@neila Nikdy jsem v Bibione nebyla, ale je to pro mě synonymum pro narvanou turistickou destinaci ;).
Ale je pravda, že jsem měla třeba odpor i k Chorvatsku, pak jsem tam jednou jela a paráda, moc jsem si to užila.

Pokud moře, tak nejvíce mám ráda Karibik, ale chápu, že ne každý si to může dovolit. A taky mě trochu odrazuje ten dlouhý let. Proto poslední dobou raději volíme Evropu.

• Citovat
  • Upravit
Menora
15.8.14 18:29
@marfra píše:
@Darcakarca pises,ze ti staci Evropa, ale ta je prave dost draha. Za stejne penize sezenes nadhernou a luxusnejsi dovcu v Turecku ci Tunisku. Taky jsme letos chteli „jen“ Evropu, kvuli malemu, ale kdyz jsme pak za stejne penize nasli v Tunisku mnohem peknejsi a luxusnejsi dovcu, rozhodli jsme se pro Tunis. Myslim, ze uz mas dost velke deti, takze i tyhle destinace by mohli zvladnout ;)

Souhlas, mimo Evropu se dá sehnat levnější dovolená a myslím, že i hezká. Evropská letoviska jsou v průměru dražší.

• Citovat
  • Upravit
16186
15.8.14 18:43

@Meha me dlouhe lety nevadi, spis me zabiji prestupy a cekani treba 2-3 hodiny v noci nekde na letisti, to jsem uplne vyrizena :nevim:
To Bibione bylo tak ze dne na den, ze vezmem deti a jedem (tehdy jsem mela 1 a jeste jsme brali brachovou)…des bes, hlava na hlave, ja nervy v kyblu protoze jsem porad hledala deti, more hnusne, vsude bordel, hluk…zachranovala to jen pizza a zmrzka :lol: zlate Chorvatsko :jazyk: Ale do 50 tisic by to urcite bylo pro celou rodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.8.14 20:28

No, tak ja teda nevim, ale ja hledala na nemeckych cestovkach a nakonec jedeme s Neckermanem z Cech. Verim, ze to je levnejsi, protoze znami byli na zacaku prazdnin na Kanarech za 32tis 4 lide, vsichni uz platici, maji deti jen o malo mladsi nez my. Ja bych jela kamkoli v Evrope, v Turecku jsem byla a uz nikdy vic. Presto jsem nic levnejsiho nesehnala. Podle me se takova nabidka sezene jen mimo prazdniny Nemcu, coz bohuzel nam nevyhovuje, musim si brat dovolenou, kdyz neni skolka a to je v nejvytizenejsich terminech. MMCH, meli jsme jet na prelomu cervence a srpna a nesehnala jsem NIC, co by nam vyhovovalo.

Takze ano, verim, ze se da sehnat dovolena levne, ale pokud jsi omezena terminem a ma to byt v hlavne sezone, tak smula a ani nemecke cestovky nepomuzou. Ja si u nich tedy nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 21:24
Ty jo, Thajsko je úplná paráda, Manžel byl sám s chlapama třeba předloni v Thajsku, koupili jen letenku, ta vychází dobře z Vídně a klidně půl roku dopředu, takže vyšla na nějakých 15000 a byli dva měsíce v Thajsku, projeli ho křížem krážem, ubytování za hubičku, jetedypravda, že my nejsme nároční, takže pěkný pokoj nebo bungalov na pláži, klimatizace, ale nejsme na okázalé vstupní haly s křišťálovým lustrem, jídlo taktéž, taxíky úplně, projeli všechny ostrovy, nakonec jeli lodí do Malajsie, tam pobyli týden a v Kuala Lumpuru si koupili letenku do Prahy a letěli domů. Celá ta dvouměsíční sranda komplet s letenkama vyšla na 60.000 komplet za všechno. Takže my jsme naučení bez cestovek. Srí Lanka to samé, tam jsme tedy byli s cestovkou, ale právě tam jsme pochopili, že je cestovka naprosto zbytečná. Manžela láká Aljaška, ale to by musel prodat dům, auto, obě děti a asi i mě :mrgreen: nebo vsadit sportku :mrgreen:
@neila píše:
@terinka4444 jj, o Bali jsem slyšela, že je tam levně, stejně tak si hodně pochvalovala švagrová Thajsko letos :palec: Jinak na Mauritiu je taky docela levně, třeba jsme si jeden den vzali taxaňa a jeli projet křížem celý ostrov - auto nové, řidič = průvodce, a platili jsem za něj 50 euro! Půl dne s námi jezdil, takže fakt za hubičku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 21:28

@mroe ano, to je svatá pravda, my létáme v červnu, o prázdninách nikoliv, to manžel nemůže mít volno půl měsíce v kuse. A nebo pak v září, to jsme milovali, to se školou malé padlo, v červnu nám ji uvolní, v září ne.

A tedy v Turecku jsme byli 4× a vždycky se nám tam moc líbilo.
Asi je to o tom, co má kdo rád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 21:28

@terinka4444 Ty jsi „pustila“ manžela na 2 měsíce do ciziny?

To bych asi nedala.

• Citovat
  • Upravit
69235
15.8.14 21:30

@Meha nebo třeba Gargáno, toje stále zvláštní místo, není to tam jak Bibione. Ale je to Itálie, prostě takový ten druh dovolené v apartmánu, večer se cournout po městečku, zajít do hospůdky. Karibik to fakt není :mrgreen: ale ekzém se tam léčí dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.8.14 21:33
@terinka4444 píše:
@mroe ano, to je svatá pravda, my létáme v červnu, o prázdninách nikoliv, to manžel nemůže mít volno půl měsíce v kuse. A nebo pak v září, to jsme milovali, to se školou malé padlo, v červnu nám ji uvolní, v září ne.A tedy v Turecku jsme byli 4× a vždycky se nám tam moc líbilo.
Asi je to o tom, co má kdo rád :think:

No, ja se tam nenajim, takze AL pak postrada smysl. Mela jsem pocit, ze tam umru hlady. Egypt a Tunis take neberu.
Podle me to vysvetluje to, proc se to ostatnim zda stejne drahe jako u nas. Ono to tak totiz je, v hlavni sezone. Ty dobre nabidky jsou jen mimo prazdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 21:33

@terinka4444 To mám přesně ráda, městečko, pláž, jít se kam projít, kavárny, restaurace, to je moje.
V Karibiku mě spíše uchvátily ty pláže, nádherně bílé a to moře, krásně čisté, průzračné, bylo to až kýčovité ;).

• Citovat
  • Upravit
50186
15.8.14 21:57
@Oskárek píše:
@terinka4444 kde sledujes ty nemecky zajezdy? Kdysi jsem po tom trochu koukala a vsechno - konkr. Recko - vychazelo plus minus stejne jako z Cech…

Taky by mě to zajímalo, mám stejnou zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.8.14 22:02

Holky, jak Vás čtu, tak mám uplně absťák. Jsem těhotná, takže letos dovolená padla a před tím jsme stejně nikde nebyli, jelikož byl syn malej. Ale když jsme jezdili s manželem ještě jako bezdětný, tak taky jedině přes německou cestovku. U nás je chlápek, co má cestovku a zastupuje německý cestovky, takže k němu vždy stačilo nakráčet a říct, chci jet od toho a toho a nejlíp tam a tam. Vždycky nám našel super dovču, s perfektním hotelem, většinou Karibik a vždy AI a min. na 14 dní. Ono je to pak v tom hotelu jiný - lepší, když na každým kroku neslyšíte češtinu. :-) Akorát před 2 lety, když jsme byli v New Yorku, tak to jsme si zařizovali všechno sami. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 22:07
Já mám jednu lýčovitou fotku z té Srí Lanky, krom toho, jak krmím slůně z fašky a takové všechny ty turisticky profláklé atrakce, co je mají všichni na fotkách :mrgreen: šli jsme s manželem po pláží a za námi nádherný západ slunce, palmy se skláněly nad pláží a oceán pozvolna z toho písku smazával ty stopa, tak jsme to vyfotili :mrgreen: to je jak z reklamy :mrgreen: já tedy v Karibiku nikdy nebyla, ale to koupání v tom oceánu jsme si extra neužili, měl strašnou sílu, byly stále vlny, strašlivě to táhlo zpět, takže boj, aby se člověk dostal do vody, boj z vidy, bazény teplý, jídlo pálivý jak hrom, to prý absolutně nepálivý dětský jsme jíst nemohla, páč to děsně pálilo :mrgreen: já se najím v Turecku a nejvíc miluju Řecko a Španělsko, co se jídla týče :mrgreen: ale takový čerstvý ananas, banán ze stromu nebo kokos má tay něco do sebe. Ale to má i Italská pizza :mrgreen:
@Meha píše:
@terinka4444 To mám přesně ráda, městečko, pláž, jít se kam projít, kavárny, restaurace, to je moje.
V Karibiku mě spíše uchvátily ty pláže, nádherně bílé a to moře, krásně čisté, průzračné, bylo to až kýčovité ;).

Příspěvek upraven 15.08.14 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.8.14 22:43

Holky, tak jsem to precetla. Diky moc za Vase typy a názory. Bydlím blízko Německa, takze odlet z Nemecka rpo me neni problem. Jen to nejak umet vybrat. U moře jsem nebyla 10 let, takže neumim v tech cestovkach hledat, ale budu muset :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí