Rodinná dovolená do 50 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
15.8.14 23:02
@terinka4444 píše:
@Meha nebo třeba Gargáno, toje stále zvláštní místo, není to tam jak Bibione. Ale je to Itálie, prostě takový ten druh dovolené v apartmánu, večer se cournout po městečku, zajít do hospůdky. Karibik to fakt není :mrgreen: ale ekzém se tam léčí dobře :mrgreen:

Gargáno je prekrasne nadherne

• Citovat
  • Upravit
16186
16.8.14 08:02

@Darcakarca máš ten nejlepší důvod se to teď naučit :think: :lol:

@terinka4444 ta Srí Lanka zní lákavě :think: Na Mauritiu byla jedna pláž v rezortu taky „divoká“, koupačka v podstatě na vlastní riziko, ale pokud oceán úplně neblbnul, bylo to výborný. Byly tam další dvě pláže, klidné, plytké, ale nám chyběl šum moře a výhled „do nekonečna“ :lol: Navíc jsem na ní měli svatbu, tak to byla naše srdeční záležitost :lol:
Prosím tě, nevíš, jestli se dá přes ty Němce nějak rozumně pořešit i NY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 08:05

@neila že se do toho pletu, tak letenku do NY seženeš krásně i přes nás, pokud teda nechceš vyloženě zájezd s průvodcem…
koukej na www.zaletsi.cz, www. jaknaletenky, cz, balíčky i s ubytováním jsou na www.pelikan.cz anebo jistota kde najít nejlevnější letenku je www.skyscanner.cz, to je super stránka, když nejsi vázaná termínem, místem odletu, ale jen cenou :lol: v jiných vyhledávačích mě štve, že člověk musí strašně proklikávat a hledat, tady je to jednodušší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.8.14 08:27

@El-Brno ok, díky, mrknu :) Průvodce určitě ne. Zatím koukám jen orientačně. Problém je, že my nemůžeme plánovat třeba půl roku dopředu, myslím, že nejvíc tak měsíc-dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 08:31

Na těch stránkách bývají upozornění na různé akce, slevy, ale třeba i chybné tarify, kdy musíš být fakt rychlá, často je to hned vyprodané :mrgreen: známí tak byli v NY za cenu kolem 5 tisíc/osoba, ale chvilku trnuli, aby jim tu letenku nezrušili, protože šlo o chybnou cenu ze strany aerolinek. :lol: odlety v řádu měsíce tam najdeš v klidu…někdy je to last minute, někdy ne, je třeba to hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.8.14 08:37

@El-Brno jj, dívala jsem se na to a když jsem teď zadala třeba květnový termín, tak tam vyjela cena cca 16 tisíc a +- stejná cena vyběhla i teď na září. Takže pokud nebude nějaká akce, je to asi jedno ;) My lítáme s Emirates, takže asi zůstaneme u nich, protože ty ceny jsou s rozdílem asi tisícovky… :think: Navíc můžeme uplatnit míle… Ale nechám si zasílat akce, možná se objeví něco opravdu výhodné :palec: Díky za tip :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 08:39

A jaký máš požadavky na letiště? resp. odkud jsi? vadil by ti přestup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 08:44

Já jsem našla od 9 tisíc, většina letišť je ale nad 10, třeba Berlin… ale ne květen, to je ještě daleko…to bych hledala fakt až tak v břeeznu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.8.14 08:59

@El-Brno ideálně Praha, nebo Drážďany. Koukala jsem na lety z Prahy. Přestup max jeden, ideálně ne moc dlouhý :mrgreen: Rozhodně nechceme letět s žádnou low-cost společností. No pak to mrknem, až bude jasný termín. Takhle je to střelba na slepo. Ale měla si pravdu, ta stránka je udělaná perfektně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 09:02

@neila Letíte nakupovat ;)?
V NY jsem byla kdysi, měla jsem letět letos, ale nakonec mi to časově nevyšlo.

Kolega tam létá každý rok, je z toho vždy nadšený.

• Citovat
  • Upravit
16186
16.8.14 09:08

@Meha taky :mrgreen: to :mrgreen: když už tam budeme, mám pocit, že budu zrovna akutně potřebovat hodně nových věcí :lol: Chceme se jít prostě podívat, jen ještě nevíme jestli to bude Hong Kong nebo NY, do HK se slibujeme už 4 roky za jedním tamním kamarádem. Musíme to ještě promyslet. NY nás vždycky lákal, takže dostane asi přednost :jazyk: Byla si tam pracovně, nebo na dovču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 09:13

Byla jsem tam ještě jako studentka na pár dní na dovče, tehdy jsem bohužel ty nákupy tolik rozjíždět nemohla :D.

Letos jsem měla letět pracovně, nakonec jsem nemohla kvůli jiným povinnostem, ale třeba se tam zas někdy podívám.

V Asii jsem nebyla nikdy, ještě mě toho hodně čeká ;).

• Citovat
  • Upravit
1780
16.8.14 11:22

My byli v NY pred 2 lety. Leteli jsme z Prahy do Frankfurtu, tam jsme cekali jen hodku a pak tradá do NY. Leteli jsme Lufthansou Airbusem 380, ktery je dvoupatrovy, prostorny a tak cesta utekla jak nic. Zpatky jsme to meli pres Swiss a leteli jsme pres Zenevu a to jsme ani necekali, naopak byl prestup tak rychlej, ze na nas cekali a vyvolavali. :-)

Příspěvek upraven 16.08.14 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.8.14 12:04

@Sunnyess my letěli A380 teď v květnu na ten Mauricius a byla to paráda :palec: panelák v oblacích :lol:
@Meha jo, cestovat bych taky mohla pořád :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
16.8.14 14:00
@neila píše:
@Sunnyess my letěli A380 teď v květnu na ten Mauricius a byla to paráda :palec: panelák v oblacích :lol:
@Meha jo, cestovat bych taky mohla pořád :jazyk:

Kolik jste za ten Mauricius dali, prosim te?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí