Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@PetraRi píše:
Tak já osobně si myslím, že není rozdíl mezi tím mít provizi či výplatu a odvedenou práci.
Rozdíl je. Za něco je provize vyšší, za něco nižší, někde jsou i tzv. následné provize - za každý rok trvání smlouvy… A jsou samo i bonusy, aktuálně vypisované na konkrétní produkty
Takže pokud bere provize, o nezávislosti nemůže být vůbec řeč ![]()
@PetraRi To jako existuje finanční rodinný poradce, který umí rozpočítat, co bys měla dát za jídlo, kde ušetřit na energiích a zkrouhnout utrácení za časopisy(cigarety, prádýlko, šminky, fotbal, pivo,…)? Na začátku jsem se na to ptala… odpověď nemám.
@PetraRi píše:
Ahojky Maminky. Mám na Vás dotaz. Už jste si nechaly vytvořit vaši rodinou finanční analýzu? Jestliže ano, jaké máte zkušenosti? Jestliže ne, plánujete to? Děkuji![]()
Ne, připadá mi to jako číčovina. Každý poradce se tě bude vždycky snažit tlačit do koupě nějakých produktů (tady pojistka, tuhle spoření), nikdo,´kdo ti bude radit, kde máš kupovat levnější jídlo není ![]()
Ne, kde máme rezervy víme doma sami a poslední „poradkyně“ nás vyhodnotila jako nesezdaný rizikový pár s rizikovým povoláním muže a už měla po ruce řešení - životní pojistky oběma, každýmu skoro za dvojku měsíčně.
@Abilka píše:
@PetraRi To jako existuje finanční rodinný poradce, který umí rozpočítat, co bys měla dát za jídlo, kde ušetřit na energiích a zkrouhnout utrácení za časopisy(cigarety, prádýlko, šminky, fotbal, pivo,…)? Na začátku jsem se na to ptala… odpověď nemám.
pokud to chapu jako ty, pak se mi to zda jako pekna pytlovina, supr vec, jak utopit prachy. Na takovou analyzu ti potom staci psat si veskere vydaje (pro vytunenou analyzu staci stahnout vhodnou appku do telefonu) a analyzovat si clovek muze zleva zprava a kolem dokola. I clovek se zakladnim vzdelanim to zvladne ![]()
@Agnesita píše:
Ne, kde máme rezervy víme doma sami a poslední „poradkyně“ nás vyhodnotila jako nesezdaný rizikový pár s rizikovým povoláním muže a už měla po ruce řešení - životní pojistky oběma, každýmu skoro za dvojku měsíčně.
tak to jste urcite vzali, co? ![]()
@marrlinka píše:
tak to jste urcite vzali, co?
Si piš a jako bonus dva termíňáky na úrok 0,19%
![]()
@Agnesita píše:0,19%? Tak to je terno! To vam pani urcite vysvetlila, ze lepsi 0,19 nez nic. Prptpze ona ta potvurka inflace penize nemilosrdne ukusuje!
Si piš a jako bonus dva termíňáky na úrok 0,19%![]()
@PetraRi Na finanční plán a analýzu nepotřebuji těžce placeného finančního poradce. Na to mi stačí psát si pár měsíců všechny příjmy a výdaje. V nich sama vidím, kde se dá ubrat a kde to naopak nelze.
@ZItu píše:
Na finanční plán a analýzu nepotřebuji těžce placeného finančního poradce.
Přesně tak a ne jinak. Hlavně si nenechte radit od pojišťováka. Jeho rady se prodraží!! ![]()
Nejsem pojišťovák, ale myslím, že když je člověk na správním místě, tak Vám může dobře poradit a třeba do budoucna zachránit finanční situaci. Mluvím o pojištění na rizika. Takže neházejte všechyn finanční poradce a podle Vás pojiťovány do jednoho pytele. ![]()
@PetraRi píše:
Nejsem pojišťovák, ale myslím, že když je člověk na místě, tak Vám může dobře poradit a třeba do budoucna zachránit finanční situaci. Mluvím o pojištění na rizika. Takže neházejte všechyn finanční poradce a podle Vás pojiťovány do jednoho pytele.
Nováček- reklama- a ještě s blbým telefonem ![]()