Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@PetraRi Přeji vám, ať tady nalákáte co nejvíce klientů. Jen trochu zapracujte na osobní prezentaci a zaplaťte si reklamní prostor.
@blecha72 píše:
@PetraRi Přeji vám, ať tady nalákáte co nejvíce klientů. Jen trochu zapracujte na osobní prezentaci a zaplaťte si reklamní prostor.
Děkuji. Nevím co to tu plácáte, ale to je fuk.
![]()
@PetraRi píše:
Pane poradcezprahy a vy v nějaké končíte, že Vás zajímá společnost?
Je velmi neslušné odpovídat na otázku otázkou.
Já nekončím, ale vy do půl roku ano, dle statistik ![]()
To je fajn, že jste mi to takto předpověděl. Nejvíce mě pobavilo to, že vy mi tady neustále vnucujete to, že jsem pojišťovák či co. Já jsem se zde nezávazně zeptala na zkušenosti a ptala se maminek, které si nechali FP vypracovat. Váš názor je mi jedno. Spíše mě překvapuje to CO VY TADY MEZI NÁMA MATKAMA
![]()
@PetraRi Tak my jsme všichni pochopili, že nejste pojišťovák, ale finanční poradce ![]()
@PetraRi píše:
To je fajn, že jste mi to takto předpověděl. Nejvíce mě pobavilo to, že vy mi tady neustále vnucujete to, že jsem pojišťovák či co. Já jsem se zde nezávazně zeptala na zkušenosti a ptala se maminek, které si nechali FP vypracovat. Váš názor je mi jedno. Spíše mě překvapuje to CO VY TADY MEZI NÁMA MATKAMA![]()
![]()
Ale no tak, já vám nic nevnucuji, stačí si to jen pořádně přečíst ![]()
A vstup Taťkům tu zakázán není, takže všechno v pohodě.
Stále jste mi ale neodpověděla na tu mojí otázku. Slušnost se slušnost, madam. Děkuji.
@PetraRi píše:
CO VY TADY MEZI NÁMA MATKAMA![]()
![]()
I já jsem taťka. Portál se jmenuje eMimino, ne eMatka. Vypněte si Caps Lock a přestaňte trapně spamovat svou prezentaci. Takhle žádné kšefty nebudou!
Ahoj, každá rodina by měla vědět kolik má měsíční výdaje. Stačí si sednout spočítat veškeré výdaje, problém je, že člověk musí zapisovat a zapisovat. Nepotřebujete žádné rádce, na vše si stačíte sami, pokud teda nechcete poslouchat ta pojistka by se vám hodila atd.
Já mám přehled o financích, vím kde se dá ušetřit, kde ne. Nejsem příznivce všelijakých pojištění- v hodně případech člověk jen platí a platí a když se něco přihodí- stejně se pojištovna vymluví na to, že se to zrovna na tu vaši událost nevztahuje. Lepší je si spořit na nějaký rozumný úrok a pak zacalovat ze svého. Jestli chceš, aby ti někdo pomohl zhodnotit jak utrácíte a kde ušetřit hoď sem částky.
@cikcak
Taky jsme měli jednou na návštěvě pojišťovačku. Vytáhla jakési schéma, jakýsi koláček a říkala že většina rodin je podpojištěných, že nemají pojištěna všechna rizika, která se mohou přihodit. A začala je vyjmenovávat.
No jo, já na to, kdybych měl všecky tyhle pojistky, tak umřu hladem, protože pro samé pojistné mi nezbude na chleba. Anebo se nakonec stane něco, co se do těch pojistek nevejde (třeba někomu z nás poklesnou příjmy) a stejně budem na huntě.
@eumedon Podobnou paní jsme doma taky měli, přivedla ji kámoška, že nám poradí, co s financemi. Vylezla z ní kromě koláčku nabídka školení za 2500, abych si to jako doma ukočírovala sama. Zakladatelčiny kecy mi jsou proto povědomé ![]()