Jak si představujete romantický sex?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
26.6.18 21:40

Čtete vůbec ten dotaz? On tu holku nepotřebuje sbalit a přefiknout - je to jeho přítelkyně už tři roky a teď ji chce připravit romantický večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.6.18 21:52
@Pekelný jezdec píše:
Na to jak ženu zaujmout a být romantický na to egzistuje pár receptů .
Ti největší ví jak ženu dostat do postele a každý má finty .
Květiny na ženy fungují a růže ty rudé na ženy zabírají na 100 %
A tak jí kup kytici růží (rudých jako krev ) Ženy tady ti radí abys jí pozval romantickou večeři při svíčkách nebo pokud umíš vařit tak jí můžeš uvařit .
Víno nebo šampaňské to určitě podávej na pití při večeři .
Také ti radí společnou koupel a masáž při koupeli to určitě zabere .
A když pokud ženu překvapíš a postel na které se budete milovat čistě povlečeš a na ní pohazíš okvětní plátky růže tak určitě budeš mít úspěch .
Pekelný Jezdec

No tak to bor..l vyjde daleko laciněji a to neberu v úvahu úsporu času. :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
26.6.18 21:58
@Prof. Farnsworth píše: Čtete vůbec ten dotaz? On tu holku nepotřebuje sbalit a přefiknout - je to jeho přítelkyně už tři roky a teď ji chce připravit romantický večer…

Taky nechápu, jak mu po třech letech přeskočilo :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26.6.18 21:59
@Fofrník píše:
No tak to bor..l vyjde daleko laciněji a to neberu v úvahu úsporu času. :think: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
26.6.18 22:00
@Prof. Farnsworth píše: Čtete vůbec ten dotaz? On tu holku nepotřebuje sbalit a přefiknout - je to jeho přítelkyně už tři roky a teď ji chce připravit romantický večer…

no to brzo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
26.6.18 22:00
@Fofrník píše:
No tak to bor..l vyjde daleko laciněji a to neberu v úvahu úsporu času. :think: :mrgreen: :mrgreen:

tak to uz je na vkusu kazdeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
26.6.18 22:04
@Hroznej puberťák píše:
Taky nechápu, jak mu po třech letech přeskočilo :jazyk: :mrgreen:

třeba to má být k narozeninám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
26.6.18 22:05

po 3letech by pro mě bylo asi nejromatičtější to, kdyby za mě můj milý uvařil a uklidil a zajistil přes noc hlídání dítěte - to by byla večer romantika, jakou ještě nezažil :mrgreen: :mrgreen:

nějaký romantický pičičandy jako svíčky atd. na mě neplatí, krom toho po takové době bych si to radši užila někde v luxusním hotelu na dovolené než doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
26.6.18 22:06
@Do-not-touch píše:
třeba to má být k narozeninám :think:

Tak to jí má dát zlatou kreditku a nevotravovat s nějakým sexem…

• Citovat
  • Upravit
4270
26.6.18 22:10

@Hroznej puberťák to bych radši sex (romantickej ne) než kreditku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
26.6.18 22:12
@Do-not-touch píše:
@Hroznej puberťák to bych radši sex (romantickej ne) než kreditku.

No jo, no, každá holt touží po tom, co nemá :D  :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4270
26.6.18 22:14
@Hroznej puberťák píše:
No jo, no, každá holt touží po tom, co nemá :D :mavam:

tak to je fór dne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
26.6.18 22:14
@Conulka píše:
po 3letech by pro mě bylo asi nejromatičtější to, kdyby za mě můj milý uvařil a uklidil a zajistil přes noc hlídání dítěte - to by byla večer romantika, jakou ještě nezažil :mrgreen: :mrgreen:nějaký romantický pičičandy jako svíčky atd. na mě neplatí, krom toho po takové době bych si to radši užila někde v luxusním hotelu na dovolené než doma..

to souhlas… taky jsem spatne cetla ..jestli je to po trech letech , tak nejaka dovca , zajimave misto ..doma bych se na to vykaslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.6.18 22:17

Myslím že, nejlepší ze všeho je welnes víkend…
Objednej si to dopředu, abyste měli klid a pohodu, to je pro ženu velmi důležité, pak ji vem na příjemnou večeři, ale nevytahuj se, jen si sní povídej, to jí uvolní, celý den měla příjemný, samá vůně, masáže, žádný stres ani děti, je v pohodě. Prostě svá. Pokud budeš poslouchat co ti říká a vnímat ji jako ženu, bude všechno v poho, pokud budeš čumět na hodinky, nebo kolik co stojí, nebo nebudeš poslouchat, skončí to tak, že ať si se snažil jak chtěl, nic si neužijete..
Kámo, žena to hned pozná, je vnímavější než mi chlapy, proto kolikrát čumíme proč nám utíká za jiným..
Protože neposloucháme, co ženy říkají…
To si pamatuj, jsou jednoduchý, pokud budeš upřímný, poslouchat co ti partnerka říká, budete mít příjemnou večeři, krásný pokoj, a uvidí zájem..
Tak za žiješ to, na co budeš ještě dlouho vzpomínat…
Jo a nedej na blbý keci v práci, to jsou jen ubožáci bez fantazie..
Hodně štěstí přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
26.6.18 22:22

po 3 letech už snad víš co se jí líbí. Aby to spíš pro ní nebyla nuda :lol: Jestli bude výročí, narozeniny tak co nějaký pobyt , když to nebude čekat bude to překvápko :palec: Ale po 3 letech už musíš mít jasno co se jí líbí a co ne ;) To cos e líbí jedné pro druhou může být naopak nuda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí