Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer Kidfix?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Kidfix@Any11 Kidfix II má navíc ten držák pásu mezi nožičkama, tzv. SecureGuard, držpřes stehna, místo aby byl pás na břichu,
pokud potřebujte k babičce do auta jako náhradu tak klidně ten Kidfix SL, on je na tom bezpečnostně stejně jako Kidfix XP, ale tím že má isofix na páskách se nedá polohovat, což asi pro příležitostné ježdění nevadí, takže bezpečnost stejná, jen nemožnost polohování.
@steeve
Moc prosím o radu nějaké kvalitní autosedačky váha 18-36 kg.Aby měla isofix a polohování??Mockrát děkuji. Má být do auta Wolswagen Golf.
@kotýsek koukněte na něco z řady Kidfix XP : http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
dají se polohovat mají isofix a patří k nejlepším.
@steeve
chci se zeptat. Takže kidfix II XP je oproti kidfix SL polohovatelná? Dekuji
@maja_bee ano, všechny z řady XP se dají polohovat a z řady SL ne
@steeve
Mám ještě prosím jednu otázku ten držák pásu SecureGuard je na pevno, nebo jde třeba vyndat uplně pryč??? Děkují
@steeve
Mám prosím ještě dotázek jak zde píšou v diskuzi, že v autosedačce kidfix XP SICT je nepřirozené pravítkové sezení a krátký sedák. Je to tak i u autosedačky kidfix II XP SICT ??? Děkuji
@steev
Ještě by mě zajímalo, jaký máte názor i ohledně bezpečnosti na autosedačku Besafe IZI UP X3 FIX 2016.???Děkuji
@kotýsek krátký sedák a krátké isofixové ramen aměly staré modely do roku 2015, nové 2016 jsou delší i s delšími rameny, takže se dají více posouvat a naklonit. Ale vždy také záleží na tvaru sedadla v autě,
IZI UP Isofix je dobrá, má 4*
Mohla bych poprosit o radu? Pro dceru jsme měli autosedačku Romer Kidfix 15-36kg, nyní je dceři 7let, ale na svůj věk je velká, spíš vypadá na 9-10let, ale je hubeňour, nicméně do této sedačky se už sotva vešla. Nejsem příznivce podsedáku, ale když jsem viděla jak je tam jak sardinka tak jsem svolila s podsedákem. Už se jí tam samotné i špatně sedělo a opěrku hlavy už měla nadoraz. Je nějaká autosedačka, která by byla prostornější?
@mína77 pokud je dcera hubená, tak vám jde spíše o výšku sedačky než o šířku, a u většiny sedaček 15-36 kg je výška zad( od sedu pod hlavovou opěrkou) v rozmezí 51-52 cm, stejně jako ten Kidfix, o trochu více 55 cm má chicco : http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
@Akivasha Díky. Tak podsedak urcite ne.